modzgi Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Miesiąc temu włamano się do mojego Audi i uszkodzono mi zamek w drzwiach oraz stacyjkę. Zmieniłem stacyjkę i zamki. Z całego zamieszania związanego z wymianą wszystkich tych części, wyrzuciłem stare zamki, stacyjkę i razem z nią stary klucz który był i tak po części uszkodzony. Teraz mam problem z odpaleniem gdyż kontrolka od immo świeci. Jak wyłączyć ten immobilaiser?
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Miesiąc temu włamano się do mojego Audi i uszkodzono mi zamek w drzwiach oraz stacyjkę. Zmieniłem stacyjkę i zamki. Z całego zamieszania związanego z wymianą wszystkich tych części, wyrzuciłem stare zamki, stacyjkę i razem z nią stary klucz który był i tak po części uszkodzony. Teraz mam problem z odpaleniem gdyż kontrolka od immo świeci. Jak wyłączyć ten immobilaiser? wyrzuciłeś klucz z transponderem ??
modzgi Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kluczyk się wygiął gdy próbowałem przekręcić stacyjkę a była zblokowana bo coś w niej siedziało. Wyrzuciłem bo nie wiedziałem ze to będzie mi potrzebne.
camel88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wyciągnij pastylki z zapasowych kluczyków i przełóż do nowych
mlodyy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 dokladnie jak camel88 napisal pastyla do przelozenia i powinno smigac
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wyciągnij pastylki z zapasowych kluczyków i przełóż do nowych dokladnie jak camel88 napisal pastyla do przelozenia i powinno smigac myślicie, że jest az tak głupi żeby zakładał temat jak wystarczyło by przełożyć transponder??chyba logiczne, że ich nie ma
camel88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 za przeproszeniem ale skoro wyrzucił kluczyk z nadajnikiem ?? to teraz pozostaje jedynie pomoc dobrego serwisu który wyłączy immo na stałe, aha trzeba być właścicielem auta
grzanek85 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dopisać nowe kluczyki i problem z głowy. Szkoda zachodu na wyłączanie immo w tym aucie
szogun0 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Bo z tymi silnikami i tak mógłby być problem z off.
Rekomendowane odpowiedzi