filip1001 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Drodzy Panowie, powoli rozglądam się za nowym dupowozem. Zaglądnąłem na stronkę autohusa (autohus.de) i wpadło mi kilka audiczek w oko, poprosiłem ich mailowo o przesłanie raportów dekra i na 5 aut których raporty dostałem 5 ma tylko 1 scyzoryk. Nie wydaje się wam to trochę dziwne? Co może być tego powodem? Macie jakieś pomysły?
filip1001 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 W opisie widnieje taka rubryka: Anzahl Schlussel: 1 czyli liczba kluczy =1 . Nie wygląda na to, ze chodzi o komplet. :gwizdanie: Właściciel posiada tylko jeden kluczyk. Ale dlaczego tylko 1 ???
Borisem Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Bo reszta jest już w Polsce i czeka aż Autko legalnie wiedzie do Kraju :polew:
filip1001 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Obecne moje auto jest tez od autohusa i mialo 1 kluczyk ale wtedy myslalem ze to przypadek, ale 5/5 aut z 1 kluczykiem
dymmek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wydaje mi sie ze większosc osób sprzedających tam auta do komisów , czy zostawiających w rozliczeniach w salonach mają to serdecznie w d*pie z iloma kluczami oddają samochód. Sam w belgi widziałem jak koleś kupował samochód i zostawiał golfa w rozliczeniu. poprostu wyciągnął manele z bagaznika i schowka przekazał dowód rejestr. wyjął kluczyk ze stacyjki i tyle. Jak kupujesz tam od osoby prywatnej to wygląda inaczej. zawsze zapytać ,poprosić czy przypomnieć o dodatkowych kluczach
GRazny Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wydaje mi sie ze większosc osób sprzedających tam auta do komisów , czy zostawiających w rozliczeniach w salonach mają to serdecznie w pupie z iloma kluczami oddają samochód. Sam w belgi widziałem jak koleś kupował samochód i zostawiał golfa w rozliczeniu. poprostu wyciągnął manele z bagaznika i schowka przekazał dowód rejestr. wyjął kluczyk ze stacyjki i tyle. Jak kupujesz tam od osoby prywatnej to wygląda inaczej. zawsze zapytać ,poprosić czy przypomnieć o dodatkowych kluczach do autohusa oddają w zdecydowanej większości firmy... więc mogą mieć w pupie...
mile_end Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 dokładnie też się z tym spotkałem że kupując za granicą w dużych firmach trudniących się handlem jest tylko jeden kluczyk i jeszcze nie spotkałem wyjątku
1991Kamil Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jak kiedyś oglądałem samochody na Allegro to widziałem B5-tki z 3 kluczykami, a jedna miała nawet 4 Czy jak ktoś kupował w salonie to dostawał wtedy tyle czy to dorabiane?
filip1001 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Hugo, jak mam rozumieć Twoją wypowiedź? Uważasz, że brak słów na moje pytanie ??
Hugo Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Hugo, jak mam rozumieć Twoją wypowiedź? Uważasz, że brak słów na moje pytanie ?? Przecież mój post to odpowiedź na pytanie Kamila , które zadał
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ja dostałem 3 kluczyki jak kupowałem w DE. 2 normalne i jeden plastikowy grot z kodem klucza
filip1001 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Hugo, U mnie nic nie wyświetla. Tak jak byś nic nie napisał.
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Hugo, U mnie nic nie wyświetla. Tak jak byś nic nie napisał. u mnie też
bulk_1986 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja tak jak Trzeniu dostałem 2 scyzoryki i jeden plastik
Rekomendowane odpowiedzi