michalchelm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Panel wyrezany listwę wiadomo można odjąć ale mi się bardziej podoba wersja w której zostaje... Bałem się trochę wyglądu po cięciu jednak teraz wiem że zakup drugiego klimatronika jest naprawdę niepotrzebny[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:11_________________________________________________Jest xenonek i alu lato fotki w pierwszym poście
KENOiX Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Gratki auta!Fajny kolorek widziałem takiego Avanta, bardzo oryginalny na żywo wygląda fajniej...
Gość ksiu85 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Super fura ,kolorek pierwsza klasa jeszcze takiego nie widzialem Niech Ci sluzy jak najdluzej!!
pablo_9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Teraz osobiście widziałbym jeszcze zmianę kiery na trójramienną np. http://www.allegro.pl/item976439802_kierownica_multifunkcyjna_audi_od_2004_do_2007r.html#gallery
michalchelm Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Teraz osobiście widziałbym jeszcze zmianę kiery na trójramienną np. http://www.allegro.pl/item976439802_kierownica_multifunkcyjna_audi_od_2004_do_2007r.html#gallery Trójramienna kiera jest :th: miałem wymieniać ale poducha z 4-ramiennej nie pasuje trochę dużo zabawy i kosztów wychodzi ale jeszcze pomyśle nad tym bo całkiem inaczej się kręci A tutaj dwie siostry :> :
OLO_GDA Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Teraz osobiście widziałbym jeszcze zmianę kiery na trójramienną np. http://www.allegro.pl/item976439802_kierownica_multifunkcyjna_audi_od_2004_do_2007r.html#gallery Trójramienna kiera jest :th: miałem wymieniać ale poducha z 4-ramiennej nie pasuje trochę dużo zabawy i kosztów wychodzi ale jeszcze pomyśle nad tym bo całkiem inaczej się kręci Poducha raczej pasuje, tylko zaslepka jest inna. kiedys wmoznabylo kupic same oslonki na allegro.. nie wiem jak teraz.
michalchelm Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Są dalej http://www.allegro.pl/item958824329_audi_a3_a4_a6_a8_zaslepka_airbag_poduszka.html W takim razie kupujemy 3 ramiona :> Wielkie dzięki za podpowiedź [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 12:57_________________________________________________Kupione http://www.allegro.pl/item984027768_audi_a3_a4_a6_q7_kierownica_skora.html [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 13:24_________________________________________________FINALNIE DOSZŁA KIERA Z MODELU B8 FOTKI W PIERWSZYM POŚCIE
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nono Widzę mody się robią Zmień grill i wywal chlapacze :gwizdanie: I auto będzie git. Do tego zderzak przód S-line + spryski to może dowodu nie zabiorą I wygląd się poprawi
michalchelm Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zderzaczek S-line poszukiwany... mówisz abym wywalił grill a ja się załamałem po informacji że do s-lina idzie w innych wymiarach i swojego nie będę mógł przerzucić jak nie znajdę z pionem w chromie w dobrych pieniądzach to kupuje zwykły ze spryskami i mój grill stanowczo zostaje Chlapacze sam dołożyłem mam uraz do częstego odwiedzania myjni po ostatnim czarnym samochodzie
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ten chrom chrom chrom... mnie razi w oczy To szukaj grilla od S4, tylko nie wsadzaj tam chromu
michalchelm Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kiera super się teraz prezentuje Gdybyś nie zasugerował tematu to nie dostałbym podpowiedzi odnośnie poduchy także DZIĘKI
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kiera super się teraz prezentuje Gdybyś nie zasugerował tematu to nie dostałbym podpowiedzi odnośnie poduchy także DZIĘKI jechalem kolo Ciebie ktoregos dnia nawet specjalnie zwolnilem, Ty pojechales w lewo od rynku a ja wprawo w strone Orlenu, ale chyba nie zauwazyles, lub ktos inny auto prowadzil
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzisiaj mialem okazje sie przejechac,teraz po nocach mi się śni 2.0tdi. o masz! :> a co Cie tak poruszylo? to idz spac bo od rana trza skladac mojego pazdziocha
michalchelm Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jechalem kolo Ciebie ktoregos dnia nawet specjalnie zwolnilem, Ty pojechales w lewo od rynku a ja wprawo w strone Orlenu, ale chyba nie zauwazyles, lub ktos inny auto prowadzil Następnym razem lepiej się rozejrzę, który kolorek alu masz obecnie? Dzisiaj mialem okazje sie przejechac,teraz po nocach mi się śni 2.0tdi. Ja za to w końcu wiem jakie wrażenia daje jazda po wgraniu wirusa
mrogal Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jechalem kolo Ciebie ktoregos dnia nawet specjalnie zwolnilem, Ty pojechales w lewo od rynku a ja wprawo w strone Orlenu, ale chyba nie zauwazyles, lub ktos inny auto prowadzil Następnym razem lepiej się rozejrzę, który kolorek alu masz obecnie? alu mam czarne z akcentami czerwieni
atemlos Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak zmienić kolor podświetlenia zegarów i wyświetlaczy?
Rekomendowane odpowiedzi