Dev Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 witam auto wyraznie "się" zamuliło, po Vag-u wyszedł błąd 17965 "przekroczona granica regulacji turbodoładowania" dwa tygodnie temu były czyszczone kierownice, były kompletnie zaswinione po czyszczeniu auto wyraznie sie ozywiło ale teraz historia sie powtórzyła, gdzie szukac przyczyny???? czekam na info pozdrawiam T
Dev Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 nie robiłem bo nie miałem pod ręką Vag-a tylko scaner moze uda mi sie zrobic to w sobote jakie kanały zrobic ????
domjenick Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nie robiłem bo nie miałem pod ręką Vag-a tylko scaner moze uda mi sie zrobic to w sobote jakie kanały zrobic ???? a w FAQ szukałeś-Tomek-jesteś na Forum dostateczne długo,żeby wiedzieć,gdzie szukać,bo wszystko jest jasno opisane
Dev Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 szukałem, ile jest postów tyle jest odpowiedzi :confused4: rózne cuda wypisuja, czuje że jutro cały dzień spędze wisząc nad tym klamotem
domjenick Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 szukałem, ile jest postów tyle jest odpowiedzi :confused4: rózne cuda wypisuja, czuje że jutro cały dzień spędze wisząc nad tym klamotem http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.htmla to ? :evil: jaśniej się już nie da opisać...
Dev Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 ok, czuje że gdzieś sa sparciałe przewody od i do N75 ku.....a nie mam teraz czasu i inna robote, ale jakos musze sie z nim uwinąc bo to auto marudnej ciotki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi