ixdude Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, czy ktoś się bawił w przechowywanie opon w specjalizowanych serwisach? Na co warto zwrócić uwagę decydując się na zakład? Czy jesteście w stanie polecić jakiś zakład we Wrocławiu? Nie chce trzymać opon w piwnicy bo to jednak parę stówek jest, a to tylko kuszenie losu. Z góry dzięki, Pozdrawiam, Irek.
michal_g84 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Wiele warsztatów zajmujących się wymianą opon ma taką możliwość przechowywania opon, a zamierzasz je trzymać na felgach czy bez?
ixdude Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 michal_g84, na felgach. Bardziej mi właśnie chodzi o felgi właśnie domjenick, dzięki.
wojtas-audi Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ja moge polecic blizej mnie, warsztat na Wojnowie - w Łanach, gdzie rowniez przechowuja opony Jak cos to wal na pw
michal_g84 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 michal_g84, na felgach. Bardziej mi właśnie chodzi o felgi właśnie domjenick, dzięki. jeśli tak to według mnie nie ma co się wiele obawiać co do wyboru przechowalni, bo jakbyś miał same opony bez felg to byłoby ryzyko że mogą je zniszczyć przez niewłaściwe przechowywanie (często kładą je jedna na drugiej, a nie bieżnikiem do ziemi)
ixdude Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 wojtas-audi, dzięki ale to drugi koniec miasta michal_g84, dzięki. Zatem tyle spokojniej Nie orientujecie się jakie są przybliżone koszta na sezon lub na rok?
wojtas-audi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Nie jest jeszcze tak drogo w granicach 80-120 zl za sezon ... Drugi jaki moge polecic to troche blizej Na wybrzezu wyspanskiego
wojtas-audi Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Albo i tak dawaj do gorala Jako ze to z mojej bylej fury to jakis rabacik bedzie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Sorki za podczepienie się do tematu, ale temat odpowiada mojemu pytaniu. Mam zimowe opony na felgach aluminiowych i pytanie odnośnie ich przechowywania. Mam dwie opcje: 1. W garażu w ciemnym miejscu jednak w lecie garaż mocno się nagrzewa - jest duszno i gorąco. 2. W kanale w tym samym garażu, kanał jest wymurowany. Nie ma tam nadmiernej wilgoci jednak wiadomo nie jest to idealnie suche miejsce. Jest Ciemno i mam tam sporo desek do obłożenia dobrze opon. Mogę zastosować jakiś styropian - obkładanie itp. Teraz spawacz robi mi specjalny stojak więc obony będą w idealnym położeniu kwestia ich umiejscowienia. Czekam na wszelkie uwagi bo zależy mi na tych oponkach.
Rekomendowane odpowiedzi