Szczupak Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam klubowiczów... Miałem mały wypadek, gdzie ucierpiał przód mojego samochodu... W momencie uderzenia, pas przedni uszkodził mi osłonę od paska rozrządu i ta osłona przyblokowała mi pasek, przez co na 90% mam przestawiony rozrząd... Proszę więc o pomoc, a mianowicie potrzebuję wzór, rysunek rozrządu do 2.8V6174km... Jak na razie to jeżdżę nim, ale to nie jest jazda... Chcę sprawdzić mój rozrząd, więc proszę Was klubowiczów o jakiś rysunek lub schemat. Patrzyłem na znaki, które są tam wyryte na silniku, ale coś jest mimo wszystko nie tak..... Proszę o pomoc... Pozdrawiam
dlugi11 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam klubowiczów... Miałem mały wypadek, gdzie ucierpiał przód mojego samochodu... W momencie uderzenia, pas przedni uszkodził mi osłonę od paska rozrządu i ta osłona przyblokowała mi pasek, przez co na 90% mam przestawiony rozrząd... Proszę więc o pomoc, a mianowicie potrzebuję wzór, rysunek rozrządu do 2.8V6174km... Jak na razie to jeżdżę nim, ale to nie jest jazda... Chcę sprawdzić mój rozrząd, więc proszę Was klubowiczów o jakiś rysunek lub schemat. Patrzyłem na znaki, które są tam wyryte na silniku, ale coś jest mimo wszystko nie tak..... Proszę o pomoc... Pozdrawiam Jazda z przestawionym rozrządem gratuluje "wyobraźni"!!!!
yooo25 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 daj do warsztatu, założy kolo listwę, ustawi i finito w aah nie masz wszystkich znaków
Szczupak Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Tak czasami jest że nie ma czasu na ''zrobienie'' rozrządu a potem jest już za póżno... A z tymi znakami Yooo25 masz rację...
Rekomendowane odpowiedzi