Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro chyba się spotkamy za shellem bo pod maxem malo miejsca a ma byc kilka osob z bmw itd :gwizdanie:

Opublikowano

moze byc i za shellem poznalem goscia w jaowrznie ostatnio i ma byc nalezy do audi slask ale mowil ze wpadnie

Opublikowano

Masz 10 pkt do respektu :)

Opublikowano

To co jak coś to dziasiaj za shellem na parkingu. Może się wyrobie na jutro mam poprawić pracę dyplomową wiec jak będe miał troszke czasu to wpadnę na chwilkę.

Opublikowano

Tak dziś za shellem :)

Opublikowano

Dziękówa, na następny raz Wiciu wezmę MP3 i posłuchasz sobie super dźwięku!! :D

Opublikowano

Także dziękuje za spocik :) Mam nadzieje że frekwencja dopiero w przyszłym tygodniu :)

Opublikowano

No to może przemysłowe, na pewno obraz będzie zamazany, bo jakby to była dobra jakość to by połowę motocyklistów którzy się tam spotykali za jazdę na 1 kole złapali :>

Opublikowano

No to w takim badz razie zostaje Jelen :naughty: Tam przynajmniej kamer nie ma :tongue4:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:33_________________________________________________Kamil ta 80 na logu tego forum to twoja ? :kox:

Opublikowano

tak jest to moja 80 :naughty: wtedy byl tylko gril stalo na seryjnim zawiasie i almach orginalnych 15cali, ogolnie to audi stalo jak rozjechana koza:D :kox:

Opublikowano

tak jest to moja 80 :naughty: wtedy byl tylko gril stalo na seryjnim zawiasie i almach orginalnych 15cali, ogolnie to audi stalo jak rozjechana koza:D :kox:

No ladne mody w porownaniu do tego co bylo to jest :kox::notworthy:

Opublikowano

Takie samo mam w planach ale dopiero na przyszłe lato musze nim troche pojeździć i zobacze jak się silnik bedzie sprawował w międzyczasie umówie się na sprawdzenie silniczka ale takie coś mnie interesuje tylko 216 + program :)

Opublikowano

Co 216 + program ?