wicio150 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 witajcie znalazłem przyczynę nie sprawnej klimy :gwizdanie: gaz spierdo... przez parownik albo na rurce między parownikiem a łączeniem w grodzi na razie wiem że wewnątrz auta no i od razu pytanie ma ktoś dostęp do nowych w dobrej cenie albo sprawny używany lub zajmuję się regeneracją parowników ??[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 12:59_________________________________________________dobra parownik do wymiany jak gościu sprawdzał szczelność i nabił azotem i nie wiem czy dał za duże ciśnienie no i rozsadziło parownik w taki sposób że rozwaliło również obudowę "tunel" co jest umieszczony parownik , nagrzewnica i wentylator no i gościu nie czuję się winny bo mówi że nabił takie ciśnienie jakie daje sprężarka i teraz mam parownik do wymiany i obudowę al myślę że da się ją pokleić ;( no i pytanie czy gościu zostanie bez karny i nic mu nie mogę zrobić ?? Rozumiem ze gość miał sprawdzić gdzie jest nieszczelność ale nie kosztem rozpieprzenia samochodu. Jak był to jako taki warsztat to bierz go za fraki a jak jakiś "Pan Kazio" to będzie ciężko. A ty kolego czemu tak zadko na spoty przyjedzasz ? Zapraszamy w poniedzialek [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 23:56_________________________________________________Ma ktos konto na torrenty.org potrzebuje zeby ktos mi sciagnal jedna rzecz :gwizdanie: Moja noga juz w miarę OK wiec postaram sie wpaść zaraz po wakacjach a jadę jutro (niedziela) a potem znowu przerwa bo będzie sanatorium 24 dni. Pozdrawiam Ok bedziemy czekac
czeski Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 witajcie znalazłem przyczynę nie sprawnej klimy :gwizdanie: gaz spierdo... przez parownik albo na rurce między parownikiem a łączeniem w grodzi na razie wiem że wewnątrz auta no i od razu pytanie ma ktoś dostęp do nowych w dobrej cenie albo sprawny używany lub zajmuję się regeneracją parowników ??[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 12:59_________________________________________________dobra parownik do wymiany jak gościu sprawdzał szczelność i nabił azotem i nie wiem czy dał za duże ciśnienie no i rozsadziło parownik w taki sposób że rozwaliło również obudowę "tunel" co jest umieszczony parownik , nagrzewnica i wentylator no i gościu nie czuję się winny bo mówi że nabił takie ciśnienie jakie daje sprężarka i teraz mam parownik do wymiany i obudowę al myślę że da się ją pokleić ;( no i pytanie czy gościu zostanie bez karny i nic mu nie mogę zrobić ?? Rozumiem ze gość miał sprawdzić gdzie jest nieszczelność ale nie kosztem rozpieprzenia samochodu. Jak był to jako taki warsztat to bierz go za fraki a jak jakiś "Pan Kazio" to będzie ciężko. to jest auto elektronika w Krakowie ul. Balicka 160
?agi Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 czeski tam sie nie oddaje auta nic nie umueja zrobic ;/
wicio150 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Jutro panowie na podziemnym jak bedzie padac Bo cieply wyjechal to trzeba sie zgadac
adamFox Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 panowie szukam dobrego CLIO ... może ktoś coś słyszał?? albo wie o takim cena do 6000zł
?agi Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam szlachte gdzie dzis przed galeria ??
IDUAL Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 nowłaśnie gdzie dzisja przed galerią czy za shell
IDUAL Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Wymieniłem dziś przepływkę na ori i jest ok nic nie dymi troszke słabszy jest ale płynnie jeżdzie chyba tamtą będe zakładał na spoty bo jest mocniejszy
czeski Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 panowie to spotykamy się pod galerią max jak będzie padać to na podziemnym o 19 ja zawszę
?agi Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 widac ze duzo sie dzieje tutaj kazdy ma to wszystko gdzies:/
czeski Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ciepłego nie ma to nie ma kto pisać a reszta ma wyjebane :disgust:
IDUAL Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Panowie jak będzie pogoda to trzeba się umówić za tydzień na jeleń odrazu tydzien temu było ok dużo samochodów.
czeski Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ta może i dużo samochodów ale za dużo się nie działo :gwizdanie: po za tym musimy jakoś ludzi zachęcać jakoś się reklamować a nie ukrywać
?agi Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 caly czas nic sie nie dzieje kazdy ma wszystko gleboko w .......... i tak kazdy tydzien przyjedzie 5/6aut i dzieki czesc to po co to sie spotykac to nie wiem ;/
wicio150 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie narzekajcie tak Ja nie moglem przyjechac z bardzo waznych przyczyn Nie zawsze kazdemu bedzie pasowac zeby nas bylo duzo
Ciepły Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Łagi nie chce nic mówić ale na 10 ostatnich spotów byłeś na 3 więc luzuj pończochy
?agi Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 hmmmm na 10 ostatnich nie bylo mnie moze z 2/3 razy
Rekomendowane odpowiedzi