wozniak_4 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam. co myślicie o power box-ach czy tam jakiś chip -car z allegro??? niby od 15 do25% mocy więcej. miał to ktoś już założone?? jak się z tym jeździ??? bo mam diesla na 90 koni i cosik mnie to korci. proszę o poradę
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam. co myślicie o power box-ach czy tam jakiś chip -car z allegro??? niby od 15 do25% mocy więcej. miał to ktoś już założone?? jak się z tym jeździ??? bo mam diesla na 90 koni i cosik mnie to korci. proszę o poradę porada : jedż na program do jedengo z polecanych tunerów - ceny 1000-1500zł
wozniak_4 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ale co jest w tym złego?? jakoś ludzie z tym jeżdżą pytanie tylko jak długo?? mieliście coś takiego?? a te magnetyzery na przewody powietrza i paliwa- to faktycznie działa?? bo coś ni to jakąś ściema zajeżdża
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ale co jest w tym złego?? jakoś ludzie z tym jeżdżą pytanie tylko jak długo?? mieliście coś takiego?? a te magnetyzery na przewody powietrza i paliwa- to faktycznie działa?? bo coś ni to jakąś ściema zajeżdża sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie, posluchaj mirona78 i bedziesz zadowolony
domjenick Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 na temat boxów,już kiedys była rozmowa-niejedna...każda sie tak samo kończyła...
Rekomendowane odpowiedzi