Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myslicie o firmie "PIRELLI"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, czy Waszym zdaniem opony letnie firmy "PIRELLI" są dobre??

Pzdr.

Opublikowano

tak

Opublikowano

jak najbardziej , moze zakladac :)

Opublikowano

Yhm.

Opublikowano

A ja słyszałem , że może i maja dobre własności jezdne ale bardzo szybko znikaja :thumbdown:

Opublikowano

Pirelli mają za twardą gumę, wolę Dunlopa lub Michelina :cool:

Opublikowano

A ja słyszałem , że może i maja dobre własności jezdne ale bardzo szybko znikaja :thumbdown:

ale chyba nie tak szybko jak TOYO czy YOKOHAMA

Opublikowano

bardzo szybko znikaja

nie prawda. jedzilem wiele lat na oponkach tej firmy i bylem zadowolony.przejedzilem nawet kiedys jeden sezon zimowy na letnich i calkiem niezle sobie radzily. pirelli nalezy do czolowki producentow opon.

Opublikowano

Hej , może piszcie konkretne modele opon , bo jedni piszą , że szybko znikają , inni , że powoli i do d.... taka rozmowa.Przecież wiadomo , że im lepsza i droższa opona to zazwyczaj ma lepsze właściwości , lepiej klei się do drogi i automatycznie szybko się ściera.

Opublikowano

jeżdże teraz na Pzero rosso i oceniam pozytywnie bardzo :thumbup: co prawda nie wiem jak sie mają do goodyear eagle f1 ale z tych drugich byłem bardziej zadowolony :notworthy: i nie mówie tu tylko o tym boskim bieżniku :dance:

Opublikowano

P 6000 na mokrym, porażka :thumbdown:

Opublikowano

Co do opon letnich to nie podam konkretow bo slyszalem tylko od znajomych, ze szybko leca.

Moge podac na swoim przykladzie ale to byly opony zimowe.

U mnie pirelli snowsport 180 chyba jakos tak rozmiar 195/65/15 zniknely po ok 50000km, opona ta wygrala jako najlepsza opona zimowa w 2002 roku, a dla mnie ona byla po prostu beznadziejna(szczegolnie snieg)

Opublikowano

Ja mam jakieś Pirellki Winter (nie pamiętam dokładnie), 195/65R15 i jestem zachwycony ich właściwościami, ile one potrafią wody odprowadzić, to się nie da opisać...

Opublikowano

x2

Opublikowano

x2

:shocked: co wy gadacie??????????

ja mam P6000 225/45 R17, zrobilem na nich 6000 km i musze powiedziec ze sa super na suchym i na mokrym

Opublikowano

ja mam porownanie do Bridgestone potenza (podajze RE 7200) na Imprezie STI - wypadaly blado, P0 Nero, tez nie jakos za ciekawie. O P0 Rosso slyszalem same dobre opinie, aczkolwiek sam nie testowalem

Opublikowano

ja obecnie jeżdże na pirelkach ;] i musze przyznać ze dobre oponki niestety teraz jest ostani sezon na nich... w przyszłym roku nowe trzeba kupić i chyba znów pirelki założę ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam P7000 i fajnie się na nich śmiga tylko są trochę głośne. Zmieniłem 15' - 185 na 16' - 205 i pewnie dlatego mocniej je słychać. Przyczepność moim skromnym zdaniem na suchym jak i na mokrym jest ok.