OGr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 buda lekka to silnikowi prościej ciągnąć :-) dlatego też napisałem że to głupie pytanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jak dobrze pójdzie to za jakieś 3 tygodnie będzie można porównać z "lekko" dłubniętą S2 Ale kurde szczerze mówiąc to trochę się obawiam o wynik, co prawda mam nadzieje, że wyjdzie jakieś 400 km ale masz sporą przewagę w wadze auta. Gamling daj znać kiedy będziecie się chcieli skillować to zrobimy spotka w Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jak dobrze pójdzie to za jakieś 3 tygodnie będzie można porównać z "lekko" dłubniętą S2 Ale kurde szczerze mówiąc to trochę się obawiam o wynik, co prawda mam nadzieje, że wyjdzie jakieś 400 km ale masz sporą przewagę w wadze auta. Gamling daj znać kiedy będziecie się chcieli skillować to zrobimy spotka w Krk Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dajcie znac przyjade tez i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 przejechała bym się.... siedzenie juz zamontowałeś :gwizdanie: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 fotel jest, pasów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 fotel jest, pasów nie ma Jak w filmie "Death Proof" :gwizdanie: Kaskader Mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 takie coś jeszcze znalazłem a audi się robi dalej ... [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 09:55_________________________________________________poprawiłem opis na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 quattro tzn. pisze się z małej litery -podobno-[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 16:29_________________________________________________na stronie Audi.pl z małej jest pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ok, dzięki zapamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 sprzedajesz już ją ? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jeśli faktycznie sprzedajesz to jestem ciekaw jaki jest powód sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 w końcu znalazłem chwilę żeby się nią zająć dalej ciemna hella na dupkę w trakcie prac z przodu założone kierunki na przodzie i wlocik do chłodzenia V-ki muszę jeszcze tylko maskę pomalować no i oczywiście quattro :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 czyli nie idzie do sprzedania :gwizdanie: jak coś jestem chętny na lampy tył [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 09:33_________________________________________________jaki kolor maski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 czyli nie idzie do sprzedania :gwizdanie: jak coś jestem chętny na lampy tył [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 09:33_________________________________________________jaki kolor maski ? jak będzie kupiec to sprzedam, przynajmniej na razie kolor czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Na takie auto za tą cenę to musi się znaleźć na serio pasjonat. Fotki piękne, fajne auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 kiedy sesja puki mamy je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 witam, jak że dawno nie aktualizowałem chciałem zaprosić na film Audi 80 B2 4.2 V8 quattro miłego oglądania :-P www.stylowo.eu www.graficzna-manufaktura.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi