Tytus Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Kamil, dasz rade poskładać go na zime?
sokolnh Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 no tak, 1420 myślałem że 1600 jak złożę swoją to zważe, w każdym razie myślę że hamulcez s2 wystarczą a na Twoim miejscu założyłbym 314 mm z A8, u mnie to odpada bo musialbym piasty rezać na 5x112 [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 13:14_________________________________________________ Kamil, dasz rade poskładać go na zime? hmmmm, i tu moze być problematyczna kwestia, bo normalnie to do zimy go złoże ale mam już zamówionego anglika A4 1.8 T i jak on mi przyjedzie to pewnie chciałbym od razu silnik zmienić a jak silnik to pasuje i wydech i dolot i elektryka itp itd, a na to by pewnie zeszło trochę zimy zobaczymy, bo chętnie bym już pośmigał po śniegu aaa, dorwałem pewien rarytas, ale wszystko w swoim czasie
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Jakie a4, polift, bedziesz rozsprzedawał na częśći , no taką b2 w quattro wybebeszoną to musi być zabawa w zimie
Gamling Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 No właśnie o tych hamulcach myślałem.
Tytus Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 hmmmm, i tu moze być problematyczna kwestia, bo normalnie to do zimy go złoże ale mam już zamówionego anglika A4 1.8 T i jak on mi przyjedzie to pewnie chciałbym od razu silnik zmienić a jak silnik to pasuje i wydech i dolot i elektryka itp itd, a na to by pewnie zeszło trochę zimy no do zimy jeszcze 3 m-ce a gdyby anglik przyszedł na dniach to chyba dałbyś radę zobaczymy, bo chętnie bym już pośmigał po śniegu też bym się chętnie przejechał tym autkiem eh, gdybym miał garaż blisko domu....
sokolnh Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Jakie a4, polift, bedziesz rozsprzedawał na częśći , no taką b2 w quattro wybebeszoną to musi być zabawa w zimie nie wiem jaki będzie, powiedzialem do jakiej ceny i żeby miał wypas typu skóra itp. jak będzie polift będzie fajnie, ale wątpie ale tak, wszystko pójdzie na części
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Jakie a4, polift, bedziesz rozsprzedawał na częśći , no taką b2 w quattro wybebeszoną to musi być zabawa w zimie nie wiem jaki będzie, powiedzialem do jakiej ceny i żeby miał wypas typu skóra itp. jak będzie polift będzie fajnie, ale wątpie ale tak, wszystko pójdzie na części Kamil, masz kogoś kto szuka tam samochodów?
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 licznik, jest w ogole mozliwosc dostania takiego czesgos ? pytasz o auto czy licznik
Gamling Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jeśli chodzi Ci o drugie zdjęcie to to jest blokada dyfra
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 szkoda że w B5 nie ma blokady dyfra Kamil, rozmawialiśmy w Bukowinie na temat 1.8T i 200 ps mam taki filmik, waga auta 1550 kg więc u Ciebie to będzie już fajnie :>
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 hmm Pucek, cos slabo to jedzie.. Btw mowiles ze zawsze masz pol baku a tam rezerwa gleboka masakrycznie no nie jedzie, ok 7 do setki ale nie będę tu robił OT Ps. pół baku gazu przecież pb też trzeba tankować :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 cos dla ciebie pasuje licznik, jest w ogole mozliwosc dostania takiego czesgos ? do dostania, ale ciężko łatwiej kupić z Opla Kadetta E i przerobić prześwietlenie http://allegro.pl/licznik-digital-opel-kadett-gsi-gwarancja-kadet-i1220096174.html a rozrysowane autko to ja też mam sam Ur bardzo ładny Pucek ładnie idzie, myśle że u mnie taka moc i tak pozwalała by sprawnie się poruszać
turdzi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 cos dla ciebie zakochalem sie pod maska oczywiscie 2.2T
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 cos dla ciebie zakochalem sie pod maska oczywiscie 2.2T :kox:
sokolnh Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 fajniutka, ale to już większa rzeźba bo felgi na 5 śrub w założeniu miałem taki przód, z lampami z coupe/90 ale będzie coś innego fajnie by było 17" założyć
Tukan Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 17 za duzo jak do ostrego upalania.Chyba ze masz duzo kasy na opony :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi