Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] ...Avant na wypasie... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Oto moje zacne Audi A4, jak juz pisalem w innych postach jest to moje pierwsze poważne auto, które wprowadza mnie do rodziny czterech pierścieni. Samochód ma szlachetną duszę, dosyć wydajne serce (1.6), piękny wygląd i oprócz tego kilka bajerów, które zbytnio nie odbiegają od standardowego wyposażenia. Jak dla mnie... w zupełności wystarczająco a nawet bardzo duzo! Przy samochodzie od nowości chyba nic nie było specjalnie modyfikowane bynajmniej tak mi sie wydaje. Mam zamiar zmienić kilka rzeczy ale oryginalny wygląd również bardzo mi się podoba. Na pewno nie zdejmę listw chromowanych, na pewno nie zmienie grilla oraz lamp.

Zmiany nastąpią wraz z przypływem gotówki.

To co zamierzam zmienić to:

-Felunek, minimalnie 17' (oryginalny wzór audi, np wieloramienny rs4) na lato a na zime zostaje to co jest.

-Niewielka gleba.

-Chromowane relingi

-Chciałbym zmienić również hamulce na jakieś lepsze

-System audio (niestety nie jestem szczesliwym posiadaczem BOSE)- panowie pomóżcie z wyborem

Chętnie poznam wasze opinie oraz wszelkie rady.

Oto zdjęcia:

D7st0.jpg

D7HqS.jpg

9X7yJ.jpg

Tutaj jak i na następnym zdjęciu stał na nierównym podłożu, dlatego zawieszenie może sie wydawać wysokie :D

9Xk1r.jpg

9XVrA.jpg

SMt59.jpg

D8Eii.jpg

SMS1A.jpg

Wiem, że nie spodoba wam się hak, ale narazie go nie zdemontuje :)

Jak dokonam jakichś zmian, to na pewno wam się nimi pochwale.

Opublikowano

Podobają mi się polifty w B5, bardzo ładnie prezentuje się z chromem...

Silnik jakoś mi znajomy :wink4: zmiany jakie planujesz na pewno wyjdą na plus

Ogólnie wszystko OK tylko szkoda, że nie sedan :decayed:

Opublikowano

Tffu... tffu... żeby nie zapeszyć, cały czas bezawaryjnie nie mogę złego słowa powiedzieć...

no aktualnie 1/2 quattro jest także następne trzeba szukać już full ;)

Opublikowano

brak mi tylko relingow a tak pozatym swietne autko koljny avancik :evil: mody dobre :D

Opublikowano

zadnych relingów :tongue4: :tongue4: :tongue4:

poza tym ok kolorek jam mój :kox: :kox:

Opublikowano

chrom :sick3:

Opublikowano

nie wkladaj chromu ;/ ciemne auto to zakladaj relingi czarne

Opublikowano

nie wkladaj chromu ;/ ciemne auto to zakladaj relingi czarne

Nie sluchaj ich! Wlasnie do czarnego pasuja chromy, ja mam czarne i załuje ze nie mam pakietu chrom :gwizdanie:
Opublikowano

Jak nie założysz chromów to możesz dostac bana - tak czytałem kiedyś gdzieś na tym forum...

:decayed:

ładny polift, jedyny minus to pusty bak :kox:

Opublikowano

Spoko, nie slucham ich... bedzie chrom, bo od poczatku tak planuje, a bak byl pusty tylko przez chwile...

Jak nie założysz chromów to możesz dostac bana - tak czytałem kiedyś gdzieś na tym forum...

:decayed:

ładny polift, jedyny minus to pusty bak :kox:

Masz racje...za brak chromu do takiego auta ban sie nalezy jak nic :polew:

Opublikowano

hehehe perm ban nawet :decayed: Furka fajna, jedyne co bym tu zmodował oprócz oczywiście chrom papa reling :cool1: to zegary z II lifta :naughty:

Opublikowano

Zegary z 2 lifta czyli 2 dodatkowe wskaźniki? cisnienie oleju i stan akumulatora? o to chodzi?, czy rozniły się takze wygladem?

O zegarach mysłałem np. aluminiowe obrecze.

Opublikowano

ciśnienie oleju i stan aku to tylko dod. opcja - liczniki przed i po liftingiem różnią się wyglądem i podświetleniem :good:

Opublikowano
ciśnienie oleju i stan aku to tylko dod. opcja - liczniki przed i po liftingiem różnią się wyglądem i podświetleniem

Dokładnie, szczególnie podświetlenie na biało - czerwono robi robote w B5 ;-) Rameczki też super wyglądają, nie wspominając o pełnym Fisie :decayed:

Pozdro!

Opublikowano

Załuje ze nie mam pelnego fisa, ale wiem ze jest z tym masa roboty a i tak nie dziala on tak jak powinien... :( Pomyśle nad zegarami o których wspominaliscie ale najpierw mody które chce najpierw wykonać- tak jak przedstawilem powyzej, a i to nie predko sie uda :(