Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dario_77... jak maluch jest zadowolony to najważniejsze grzesu3... zobacz że w Avancie pąłąk jest raczej prosty: ...a w Sedanie jest wygięty:
grzesu3 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dario_77... jak maluch jest zadowolony to najważniejsze grzesu3... zobacz że w Avancie pąłąk jest raczej prosty: ...a w Sedanie jest wygięty: Dzięki Reniu za oświecenie będę polował na rolety do avanta, bo zaje...... to wygląda, a przy tym mojej córci słońce nie będzie walić w głowę
NYNA Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Fajne te roletki i kurcze teraz nie wiem czy polować na nie czy ściema szyb będzie lepsza? Już byłem prawie zdecydowany na szyby bo też mam 10 miesięcznego pasażera na pokładzie i w taką pogodę słońce mu daje popalić a te wszystkie przyklejane dziadostwa nie dość że całej szyby nie zasłaniają to wyglądają średnio i się ciągle odklejają. Pytanie do tych co już mają zamontowane czy faktycznie ta roletka dobrze chroni przed słońcem???
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja nie chciałem ściemniania szyb bo nie uznaję tylko przyciemnionych tylnych, moim zdaniem wygląda to jak dostawczak Roletki chronią tak samo jak inne, oryginalnie produkty montowane w nowszych i lepiej wyposażonych wersjach Audi. Siatka jest dobrze przycięta i dziecko siedząc bardziej z tyłu nie łapie się w słońce świecące przez odkryte pole dookoła siatki. Przeszkadzać może jedynie słońce świecące z przodu
NYNA Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No właśnie też mam srebrne auto i nie wiem czy ściema samego tyłu będzie dobrze wyglądała a znowu zależy mi żeby dobrze chroniło od słońca.Zastanawiam się też czy mi mój mały pasażer swoimi zgrabnymi rączkami zaraz tej rolety na siłę nie zdemontuje.
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Powiem Ci że musisz pilnować przy umieszczaniu dziecka w foteliku, moja córa wtedy lubi się chwytać wszystkiego co ma pod ręką Jak już siedzi przypięta to nie sięgnie. Samo wykonanie i mocowanie rolet wygląda solidnie, więc nie powino byc problemu.
NYNA Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 He He no wiem właśnie że jak złapie to po rolecie może być Dzięki bardzo za info muszę przemyśleć sprawę a najpierw spróbować dostać te rolety do avanta w dobrej cenie bo ASO trochę drogawe.
karolasterka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a jaką długość w cm ma ori roleta na tył?
grzesu3 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dario_77... jak maluch jest zadowolony to najważniejsze grzesu3... zobacz że w Avancie pąłąk jest raczej prosty: ...a w Sedanie jest wygięty: Dzięki Reniu za oświecenie będę polował na rolety do avanta, bo zaje...... to wygląda, a przy tym mojej córci słońce nie będzie walić w głowę No i upolowałem roletki do avanta 120 zeta +przesyłka. Ten Pan, który miał do sedana miał i do avanta. Jak przyjdą to zabieram się za montaż
wojci Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 a tu : http://www.allegro.pl/item1075112608_polka_tyl_audi_a4_sedan_zlawies.html trochę drogo
grippen Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1073436471_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html te są do sedana czy avanta
grzesu3 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1073436471_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html te są do sedana czy avanta Kupiłem właśnie od tego użytkownika do avanta. Napisz do niego może jeszcze ma.
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1073436471_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html te są do sedana czy avanta Patrząc na zdjęcia (pałąk, wklejka) te są do sedana.
aaaPablo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1073436471_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html te są do sedana czy avanta Patrząc na zdjęcia (pałąk, wklejka) te są do sedana. Popieram. Na bank do sedana. U mnie w kombi ten pałąk jest prosty. Poza tym na jednym ze zdjęć widniejącym na aukcji (zdjęcie napisu na pudełku), wyraźnie jest napisane, że do "Limousine" :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 jak byk widać na zdjęciu ze to jest Limousine
zdzis Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No cóż druga, a zarazem ostatnia sztuka trafiła do mnie :>
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie ma co się łamać, gościu co jakiś czas wystawia kolejne komplety :>
zdzis Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 A niema ktoś pomysłu i nie wie czy jest możliwy montaż w drzwiach, a nie na? To znaczy rolka zwijająca w środku
Reniu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Niestety w boczkach były dopiero od B6 wzwyż, więc rzeźba była by spora. Powiem Ci że również miałem obawy czy to będzie dobrze wyglądać, ale wszystko na szczęście wygląda jak by tak wyszło z fabryki, w końcu to oryginalny produkt Audi
Rekomendowane odpowiedzi