Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż Rolet przeciwsłonecznych drzwi tylnych - akcesoria Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

E, tam. Dobrze jest. Po wzięciu do ręki czuć, że to jest to.

Mam jeszcze takie pytania:

1) czy to się nie wyrwie przy uchylonym oknie i prędkości ~100km/h?

2) czy możliwy jest tego demontaż i powtórny montaż? (Może chciałbym lampki w boczki kiedyś wsadzić)

1. Nie powinny się urwać :mysli: ale nie sprawdzałem :naughty:

2. do zdjęcia boczków nie musisz ich demontowac, wyczepiasz tylko górę :gwizdanie: ale faktem jest, że solidnie siedzą :kox:

Opublikowano

Wiec i ja moge sprzedac za 140 :good:

Zapodaj zdjęcia, wziąłbym do B6 Avancior

Opublikowano

Też się zaopatrzyłem i zamontowałem - wieczorem całkiem ładnie się prezentują ;] - zobaczymy jak będzie w dzień.

1) czy to się nie wyrwie przy uchylonym oknie i prędkości ~100km/h?

2) czy możliwy jest tego demontaż i powtórny montaż? (Może chciałbym lampki w boczki kiedyś wsadzić)

Co do otwartego okna z podniesionymi roletkami przy prędkościach powyżej pewnego pułapu - to zakładam że po jakimś czasie się zaczną rwać - zmęczenie materiału - szczególnie jeżeli będzie trochę luzu z któregoś z boku roletki(jakby były mocniejsze usztywnienia - np. linka metalowa z boczków to na pewno były by wytrzymalsze).

Ad.2. tak - tylko trzeba by ostrożnie podważać by nie uszkodzić plastików. A gdzie ty chcesz lampki wsadzić w boczki (tzn. w którym miejscu)?

Opublikowano

A nie wiem jeszcze gdzie to jest w drzwiach dokładnie, ale wyjąć boczek trzeba.

Chodzi mi o te czerwone lampki prostokątne.

Opublikowano

o to mu chodzi

tap1.jpg

mojego autorstwa :decayed:

Opublikowano

Dokładnie o to.

Nie chcę tego robić teraz, bo zaplanowałem wymianę tylnych szyb na elektryczne i montaż rolet. Jak dołożę do tego lampki to nie wyjdę z garażu..

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany mam na sprzedaż rolety boczne za 150zl komplet oraz rolety na szybę tył do sedana za 200zl

Opublikowano

Tył oryginał i komplet?

Poproszę o zdjęcia jeśli się da.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam panowie. mam pytanie. jakiś czas temu kupiłem ori rolete do audi a4 b5 sedan ,myslalem ze zamontuje bez problemow a tu okazuje sie ze ni w ząb nie pasuje. czy potrzeba tez wymieniać półke tylną? czy da rade wyrezać jakoś w obecnej półce. jeżeli macie jakieś foty jak to powinno wygladac od spodu itp to podrzudźcie. bo jesli nic z tego bedzie na sprzedaż.

Opublikowano

Wierci sie 2 dziury w polce i tam sie przykreca. Chyba gdzies mam instrukcje montazu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiec i ja moge sprzedac za 140 :good:

Masz takie rolety tyle że do avanta mnie interesują?

• 1 rok później...
Opublikowano

A nie lepiej był wcisnąć to jakoś wewnątrz boczka, zrobić otwór wtedy wyglądało by to jak ori.

Opublikowano
A nie lepiej był wcisnąć to jakoś wewnątrz boczka, zrobić otwór wtedy wyglądało by to jak ori.

Nie da się tego wpasowac do boczka - to jest ORI i nie trzeba nic z tym modzić, wygląda idealnie, na roletach i na pudełku wszędzie jest logo OOOO

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mogłby ktoś podrzucić linka gdzie i jak kupić w aso te części bo ni chu chu nie mogę tego znaleźć....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

posiadam takowe rolety do avanta na sprzedaż, nówki funkiel, kompletne,ori.Zainteresowanych proszę o PW

Opublikowano
posiadam takowe rolety do avanta na sprzedaż, nówki funkiel, kompletne,ori.Zainteresowanych proszę o PW

po pierwsze nie ten dział, po drugie :whistling:, a po trzecie to OT...

• 6 miesięcy temu...