pet3r Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam, zlamal mi sie kawalek metalu, trzymajacy linke i nie moge tego przykleic a spawanie pewnie stopi reszte klamki. czy ktos juz to naprawial? moze jakis specjalny klej da rade?
szogun0 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Na szrot i szukaj klamki, bo klejenie niewiele da. Po klejeniu pewnie za jakiś czas złamie się ponownie.
Traviz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 szogun0, nie widziałem jeszcze A4 na szrocie - polecam Allegro. Tam jest pełno aut czekających na rozbiórkę
piurko Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 szogun0, nie widziałem jeszcze A4 na szrocie - polecam Allegro. Tam jest pełno aut czekających na rozbiórkę Przyjedź do Olsztyna, pewnie coś jeszcze zostało :razz: [/scroll]
szogun0 Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 szogun0, nie widziałem jeszcze A4 na szrocie - polecam Allegro. Tam jest pełno aut czekających na rozbiórkę Albo koło Dębicy. Stoi A4 1.8 Avant w wersji RHD (angielskiej )
Radek321 Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Jedyne co cię ratuje to szrot albo Allegro
Rekomendowane odpowiedzi