Cor72z Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mam problem z tym światełkiem .... nie dochodzi napięcie do pierwszej kostki w drzwiach... ;( Rozebrałem dziś boczek aby to sprawdzic..... Proszę o pomoc Czy to może byc bezpiecznik...???
lukasssw Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mam problem z tym światełkiem .... nie dochodzi napięcie do pierwszej kostki w drzwiach... ;( Rozebrałem dziś boczek aby to sprawdzic..... Proszę o pomoc Czy to może byc bezpiecznik...??? a w pozostałych świecą??
Mad_MAX Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No skoro pozostale swieca to nie bezpiecznik, bo jeden odpowiada za oswietlenie poddrzwiowe Sprawdze na zagieciach drzwi czy czasem sie kabelek nie przelamal lub od kostki czy jakis nie wyszedl.
Cor72z Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2007 sprawdziłem wszystko gra.... nie wiem czy jest sens robierac dalej.. bo to już jest tapicerka przednia... ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej ???
Cor72z Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2007 OMG :bicz3: hehehe JAsne że tak!!![br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 20:01 _________________________________________________Sprawdzałem żarówkę,kostki i przewody.... od lampki -> gumy łączącej drzwi z kabina (tzn. to jest ta guma przez która przechodzą przewody z drzwi do budy:P ) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ???[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 20:04 _________________________________________________po długiej drodze do wykrycia usterki.... znalazłem ją thumbup był to przekaznik nr: 4D0 907 131 o numerze zewnętrznym 282. Można zamknąc temat.
lukasssw Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 A gdzie on jest umiejscowiony znajdziesz go nad nogami kierowcy w pomarańczowej podstawce
Rekomendowane odpowiedzi