kadafi Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 powiem ci tak,mi sie jezdzi o niebo lepiej niz na 1BE jest twardo ale nie do przesady,a zeby mam zdrowe tak ze nic mi nie wyleci :polew: ,a i drogi w Irl troszke lepsze wiec jest jak po zakretach poszalec [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 19:33_________________________________________________Gwint zalozony ale nie jest skrecony na max-a ze wzgledu na jeb..e progi na moim osiedlu nizej jak na razie nie bedzie nowe foty tak na szybko z telefonu zawiecha 1be s-line i Gwint
Maciek80 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Super wygląda, ciekawe jak się będzie sprawował. Nic Ci nie dobija na hopach? Bo powoli zastanawiam się czy jest sens polować na markowe używki jeśli za wiele mniejszą kwotę można mieć trochę mniej markową nówkę. Dla mnie ważne tylko żeby nie dobijało nic przy obniżeniu typu -50 lub -60.
grzes1150 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Tylnych lamp nie dało się bardziej zamalować? Jeszcze przednie zamaluj
kadafi Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Super wygląda, ciekawe jak się będzie sprawował. Nic Ci nie dobija na hopach? Bo powoli zastanawiam się czy jest sens polować na markowe używki jeśli za wiele mniejszą kwotę można mieć trochę mniej markową nówkę. Dla mnie ważne tylko żeby nie dobijało nic przy obniżeniu typu -50 lub -60. poki co smigam na tym gwincie jakies 2miechy i jestem zadowolony nic nie dobija ani nie stuka :> czerwone pipki zaciski no Flyer mi sie podoba nie kazdemu musi Tylnych lamp nie dało się bardziej zamalować? Jeszcze przednie zamaluj niestety juz bardziej sie nie dalo ale i tak widac jak swieca a wygladaja :kox: jak dla mnie,tobie nie musi sie podobac za to ty masz kozackie chlapacze :polew:
grzes1150 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Miałem gwint tatechnix w b5 i nie mogłem auta na tym sprzedać tak to trzeszczało i się tłukło nigdy więcej takich wynalazków :thumbdown:
EnDrIu` Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Czerwone zaciski i czarne lampy były modne 10 lat temu :>
kadafi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miałem gwint tatechnix w b5 i nie mogłem auta na tym sprzedać tak to trzeszczało i się tłukło nigdy więcej takich wynalazków :thumbdown: a mi poki co nic nie tlucze ja jestem zadowolony poki co Czerwone zaciski i czarne lampy były modne 10 lat temu :> old school returns,mi sie podoba,a to moje auto nie kazdemu musi sie podobac,jeszcze beda żóle halogeny i lampy :> Hidy 4300K i żółte halogeny [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 19:02_________________________________________________a ktos mi mowil ze 4300K w soczewce beda swiecic z żółta poswiata,a tu tylko bialo
Młody_drog Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Na zdjęciach biało wychodzą ale jak jest w rzeczywistości?
MAGIC87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz letnie temperatury nie straszne
rusektdi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To samo bede zakladal w ciagu miesiaca czekam na program i wynik powodzenia
lemon_lmn Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spier... z Libii a nie auto rezasz
kadafi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spier... z Libii a nie auto rezasz :polew: musze wyrezac zeby szybciej spierd...c
MARCIN607 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spier... z Libii a nie auto rezasz :polew: musze wyrezac zeby szybciej spierd...c wiemy chociaż za co reza :polew:
kadafi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spier... z Libii a nie auto rezasz :polew: musze wyrezac zeby szybciej spierd...c wiemy chociaż za co reza :polew: to dla tego ceny paliw w gore poszly :gwizdanie: po dzisiejszym woskowaniu a tu jak FMIC siedzi w zderzaku
icecool Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Gdzie mozna dostac taki FIMC? I jeszcze po przeczytaniu calego watku powiem: Ja nie mam ani pelnego zewn. ani wewnetrznego S line ale mam we wlepce oznaczenie S line i fabrycznie mam listwy z oznaczeniem S line. Ktos tu wczesniej wspominal ze bez pelnego pakietu nie powinien nikt sobie obklejac listew.
MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Gdzie mozna dostac taki FIMC? I jeszcze po przeczytaniu calego watku powiem: Ja nie mam ani pelnego zewn. ani wewnetrznego S line ale mam we wlepce oznaczenie S line i fabrycznie mam listwy z oznaczeniem S line. Ktos tu wczesniej wspominal ze bez pelnego pakietu nie powinien nikt sobie obklejac listew. każdy może na swoim aucie moźże mieć co mu się podoba-moje zdanie-zadowolenie właścciela najważniejsze Panie cos ten dolny grill prześwituje-fmc
kadafi Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Gdzie mozna dostac taki FIMC? I jeszcze po przeczytaniu calego watku powiem: Ja nie mam ani pelnego zewn. ani wewnetrznego S line ale mam we wlepce oznaczenie S line i fabrycznie mam listwy z oznaczeniem S line. Ktos tu wczesniej wspominal ze bez pelnego pakietu nie powinien nikt sobie obklejac listew. http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=343 ja kupowalem dokladnie ten z tego linku,a to z oznaczeniami S to lalezy od wlasciciela,ci co sie nie znaja to sie nie czepiaja [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 21:11_________________________________________________Panie cos ten dolny grill prześwituje-fmc a co ma go nie widac?a mi sie podoba a jak by wsadzic boczne kratki na halogeny i tylko srodkowa ramke bez grila?
MARCIN607 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 chodzi mi że trochę chrom przeswituje :polew: [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 06:42_________________________________________________a ja myslałem żeby wsadzić dolny grill ala platry miodu- coś jak Czester ma. tylko to nie ori jest
kadafi Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 chodzi mi że trochę chrom przeswituje :polew: [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 06:42_________________________________________________a ja myslałem żeby wsadzić dolny grill ala platry miodu- coś jak Czester ma. tylko to nie ori jest a jak Czester ma masz jakies foty?gdzie moge je zobaczyc?
Rekomendowane odpowiedzi