Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w niedziele jest wyjazd do Bałtowa na integracje klubów,jedzie ktoś ?

a co to za integracja? :mysli:

jak tam wczoraj spot? duzo aut bylo? mialem byc ale nie dalem rady sie dowlec ;) :gwizdanie:

wczorajszy spot zacny,sporo autek i nawet topienie marzanny było :>

do zobaczenia na kolejnych

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak tam wczoraj spot? duzo aut bylo? mialem byc ale nie dalem rady sie dowlec ;) :gwizdanie:

kiedy nastepny? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

kiedy nastepny? :decayed:

Tutaj są zawsze aktualne terminy spocików http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_lubelskie_11_kwietnia_godz_1700_parking_targu_pod_zamkiem-t240.0.html

Opublikowano

I jak Pany który będzie :chytry: ja tam na 90% pewnie sie zjawie, kwestia pogody bo jak bedzie tak jak było w zeszłym roku to dwa razy sie zastanowie :confused4:

Opublikowano

zlot jest miesiąc później niż w roku ubiegłym więc nie powinno być stresu :tongue4:

Opublikowano

Zależy czy napiszę do czerwca pracę mgr :polew: A jak napiszę to zależy kiedy mi obronę wymyślą :naughty: Ale wcześniej inna ważna impreza i na nią trzeba się szykować - Deutschland, no nie gelu? :cool1:

Opublikowano

Panowie luźne pytanie z mojej strony.

Kto w Lublinie jeździ na czerwonej taxie z naklejką klubową, bo już parę razy na mieście widziałem ??

Opublikowano

Panowie luźne pytanie z mojej strony.

Kto w Lublinie jeździ na czerwonej taxie z naklejką klubową, bo już parę razy na mieście widziałem ??

Nie mam pojęcia :) Chyba że zelo teraz na taxie jeździ, ale nic się nie chwalił :polew:

Opublikowano

Zależy czy napiszę do czerwca pracę mgr :polew: A jak napiszę to zależy kiedy mi obronę wymyślą :naughty: Ale wcześniej inna ważna impreza i na nią trzeba się szykować - Deutschland, no nie gelu? :cool1:

dokładnie tak :>
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam jestem na tym forum już jakiś czas, jako sympatyk tez na vaglublin no ale jeszcze nigdy nie byłem na spocie powodów było dużo ,brak czasu zmęczenie,picie , leczenie kaca i takie tam różne hehe :kox:ale myślę się wybrać bo normalnie nie mam z kim sobie pogadać żona mówi że katuje jej ucho że tylko Audi,forum vagcom i piwo heh no i tak sobie pomyślałem że pasja,hobby to jest to i trzeba się wybrać poznać ludzi pogadać itp może jakaś wspólna imrezka a po alko to już całkiem kat :decayed: tylko jak to będzie ? :kox:

Opublikowano

tylko jak to będzie ? :kox:

No to będziesz miał okazję i na alko i na poznanie ludzi :) Zapraszamy do Chełma na spota wojewódzkiego którego podpinamy do spota grupy VAG. Będzie dużo ludzi :good: Jak coś sporo samochodów będzie jechało z Lublina kolumną i będzie fajna impreza :good: Kombinuj sobie kierowcę, albo jak chcesz to możesz jechać np. ze mną, bo ja jadę na 100% :) Będzie fajnie, rok temu było super :cool1: Zapraszam do tego tematu -> http://www.a4-klub.pl/smf/lubelskie_agrospot_iii_wojewodzki_spot_chelm_15052010_godz_1700-t57380.1695.html

W tym temacie znajdziesz wszystkie informacje :wink4: Termin co będzie itd. Warto :good: A jak Ci termin nie pasuje to zapraszam w Lublinie są spoty LKA, co dwa tygodznie w niedzielę, lub co tydzień (ale to zależy, trzeba szukać info na forum LKA) w piątek wieczorem, na MCbułce :naughty:

Śmiało my nie będziemy marudzić jak żona :naughty: Z nami można gadać o Audi godzinami :naughty:

Opublikowano

A jak Ci termin nie pasuje to zapraszam w Lublinie są spoty LKA, co dwa tygodznie w niedzielę, lub co tydzień (ale to zależy, trzeba szukać info na forum LKA) w piątek wieczorem, na MCbułce :naughty

otóż to :>

Śmiało my nie będziemy marudzić jak żona :naughty: Z nami można gadać o Audi godzinami :naughty:

święte słowa
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam do obowiązkowej lektury : http://www.a4-klub.pl/smf/majovwka_2010_2527_czerwca_2010_na_lotnisku_ulez-t125644.0.html

Znajduję się tam link pod którym można zgłosić swoje uczestnictwo na tej imprezie na którą wszystkich w imieniu organizatorów zapraszam ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przynajmniej będziecie mieli gdzie testować fury o ile nie nastawią fotoradarów i ograniczeń prędkości do 70 :naughty::decayed:

Ile to tam km więcej będzie? :mysli:

Opublikowano

Przynajmniej będziecie mieli gdzie testować fury o ile nie nastawią fotoradarów i ograniczeń prędkości do 70 :naughty::decayed:

Ile to tam km więcej będzie? :mysli:

długość obwodnicy 35km :mysli: narazie to ta obwodnica objedzie 3 fotoradary :decayed:zostana bezużyteczne :decayed:

Opublikowano

długość obwodnicy 35km :mysli: narazie to ta obwodnica objedzie 3 fotoradary :decayed:zostana bezużyteczne :decayed:

A ten sam odcinek jadąc starą drogą przez miasto to ile ma km? :mysli: Bo ta obwodnica dość solidnie wyjeb@na w pola :decayed:

Opublikowano

A ten sam odcinek jadąc starą drogą przez miasto to ile ma km? :mysli: Bo ta obwodnica dość solidnie wyjeb@na w pola :decayed:

Nie wiem ile ma ale pewnie dojdzie z 5+km

Opublikowano

a ja mam luźne z innej beczki

czy A4-klub kiedykolwiek spotyka się w Lublinie bez LKA??