Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Siedlcach też masz spoty od nas z forum :good: Dzisiaj zrobilismy spota w Garwolinie i był kolega z Stoczka łukowskiego(LLU)

Wiec wystarczy sie rozejrzec po bliskich województwach gdzie co sie dzieje :good:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie można poznać po naklejce z tyłu A4klub.pl po prawej stronie byłem raz na spocie w lublinie pod zamkiem od strony targu na tym dużym parkingu ale miejsca mało było bo jakiś festyn był i się samochodzików nazjeżdżało to był A4klub spot ale było też parę innych samochodzików

Opublikowano

dzieki , będę śledził wszystko na bieżąco tylko najpierw musze troche pomodzic bo sama seria:)

Opublikowano

Mnie można poznać po naklejce z tyłu A4klub.pl po prawej stronie byłem raz na spocie w lublinie pod zamkiem od strony targu na tym dużym parkingu ale miejsca mało było bo jakiś festyn był i się samochodzików nazjeżdżało to był A4klub spot ale było też parę innych samochodzików

A4 klub? takiego spocika raczej nie było w Lublinie :) chyba że masz na myśli wojewódzki jakieś ponad rok temu? Może nawet 2 lata temu :mysli: Bo reszta to w Lublinie spoty LKA a nie typowo A4 klubu :wink4:

Poza tym to Ciebie marcin248 chyba wyczaiłem kiedyś w LU jak stałeś w korku na Unii Lubelskiej chyba we wrześniu jakoś... Pisałem o tym w Spotkaniach na drodze. Ty stałeś w stronę gali, a ja robiłem nawrotkę do ronda w stronę Tysiąclecia. Chyba jechałeś z jakąś kobitką ;)

kolego jak narazie to mozna mnie poznac po żółtych zaciskach:P

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/108180

dzieki za informacje o AKP:)

Następnym razem jak Cię wyczaję w LLU to nie będę żałował klaksonu :decayed::naughty:

Opublikowano

Był spocik mały A4klub (chyba że się mylę) ale poczytaj to

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240.1215

82 strona a możliwe że to byłem ja na tej Unii Lubelskiej pewnie z żonką wracałem chociaż zależy która była godzina prawie codziennie tamtędy jeżdże poszukam tematu Spodkania na drodze

pozdro :decayed:

Opublikowano

Był spocik mały A4klub (chyba że się mylę) ale poczytaj to

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240.1215

82 strona a możliwe że to byłem ja na tej Unii Lubelskiej pewnie z żonką wracałem chociaż zależy która była godzina prawie codziennie tamtędy jeżdże poszukam tematu Spodkania na drodze

pozdro :decayed:

To był spot LKA :) Lubelskiego Klubu Audi :)

No to w takim razie to byłeś Ty na bank :wink4: Zobaczyłem naklejkę na klapie w ostatniej chwili bo byłeś na wysokości nawrotki a że za mną jechał samochód musiałem szybko przeskoczyć, z tego co pamiętam właśnie odwrócony byłeś to swojej pasażerki i mogłeś mnie nie widzieć :confused4: miałem trąbić ale korek duży jak to na Unii Lubelskiej w godzinach szczytu :wink4: To było właśnie jakoś 15-16 chyba, nie pamiętam już :) Zaraz poszukam w temacie spotkań to przypomną mi się szczegóły :decayed:

Tu znalazłem:

24 wrzesień godz. 16.30 ;)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg1848000;highlight=unii+lubelskiej#msg1848000

Dzisiaj w Lublinie na al. Unii Lubelskiej ok. 16.30 granatowe B5 sedan nr rej. chyba LUB, naklejka na klapie, więcej szczegółów nie pamiętam i nie zauważyłem :decayed: Kolega stał w korku na wysokości fotoradaru w kierunku ronda które jest przy Gali. Ja robiłem nawrotkę, chyba musiałeś mnie zauważyć :mysli:

Opublikowano

no to byłem ja coś mi świta w głowie :kox: pozdro :good:

Opublikowano

Pany dzieje sie coś w lublinie w najblizszy weekend?????? cos na torze itd...... :chytry:

Opublikowano

no to byłem ja coś mi świta w głowie :kox: pozdro :good:

:hi:

Pany dzieje sie coś w lublinie w najblizszy weekend?????? cos na torze itd...... :chytry:

nic mi nie wiadomo :decayed:

Opublikowano

no to nudny weeekend w lublinie sie zapowiada :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly:

Opublikowano

O Rafalekx i czym wróciłes w końcu :mysli:

Opublikowano

Jutro spocik VW pod makro o 18

Opublikowano

ja jutro o 12 będe w Lbn

Opublikowano

był pablo? Paweł S4ką Plus C4? :) Wczoraj przelatywałem przez Łuków, ale innym pojazdem :decayed: W Łukowie C4ki rządzą :naughty:

Opublikowano

Kiedy następny taki zjazd?z chęcią pojawię się z moją niunią :>

Opublikowano

napisałem ci na pw;) musisz czytac forum akp

Opublikowano

kiedy jakiś spot wojewódzki? :naughty:

Opublikowano

kiedy jakiś spot wojewódzki? :naughty:

ło wyskoczył... :naughty: organizuj to będzie :tongue4: