Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie:

:evil: Kurfa nawet tematów nie czytasz i piertolisz potem głupoty :bicz: 9 stycznia!!!

to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd :wallbash: pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;(

Co mi parch popsuł humor :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji :mysli:

:bag:

jaki?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaki?

no jego :gwizdanie: :rolleyes:

Opublikowano

to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd :wallbash: pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;(

kuwa Tobie to cale zycie nie po drodze :thumbdown:

pier**l studia, studia Ci chleba nie dadza, chleb w piekarni :decayed:

Jeszcze czekam az Armi powie ze tez nie bedzie bo zupa byla zaslona :wallbash::confused4:

gadałem z nin dzis i mówil ze powinien byc :wink4: ale to ustalimy blizej piatku co i jak :good:
Opublikowano

gadałem z nin dzis i mówil ze powinien byc :wink4: ale to ustalimy blizej piatku co i jak :good:

Szykować się szykować :) W tamtym roku byliśmy tylko ja, mrogal i chwilę kamilos :thumbdown: W tym roku trza więcej ludzia żeby było z kim gadać :good: bebik w swoim bolidzie będzie? :naughty:

Opublikowano

Szykować się szykować :) W tamtym roku byliśmy tylko ja, mrogal i chwilę kamilos :thumbdown: W tym roku trza więcej ludzia żeby było z kim gadać :good: bebik w swoim bolidzie będzie? :naughty:

bebik sie chyba z kims wybiera :mysli:

Opublikowano

Rafalekx to wszystko przez to forum człowiek sie naczyta i później głupi :decayed: a licząc 3 turbina to chodziło mi o to ze miałem AFN później 2tyg hybryda, teraz obecna, AFN co prawda mam do dzisiaj ale juz jej przecież nie wsadze, 1,5 bara ją zabije :decayed:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________A z nerwa pierdolnałem sobie partyjke w GTA2 na sieci :evil:

Opublikowano

No ja się zjawię ale nie wiem czy wczesniej czy dopiero później na serducho. Nie będę się chwalił z jakiego powodu bo żenada :wink4:

A może chłopaki umówimy sie chłopaki gdzies w neutralnym miejscu (jesli mi się uda wczesniej tam być) i razem grupą wparujemy na plac i sie ustawimy koło siebie. :naughty:

Opublikowano

No ja się zjawię ale nie wiem czy wczesniej czy dopiero później na serducho. Nie będę się chwalił z jakiego powodu bo żenada :wink4:

A może chłopaki umówimy sie chłopaki gdzies w neutralnym miejscu (jesli mi się uda wczesniej tam być) i razem grupą wparujemy na plac i sie ustawimy koło siebie. :naughty:

o której?

i gdzie?

bo ja to po 13 bede wolny :decayed:

ale mam bombowy detal http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159443.180

Opublikowano

o której?

i gdzie?

bo ja to po 13 bede wolny :decayed:

ale mam bombowy detal http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159443.180

No ja chyba tez jakoś o takiej porze będe mógł więc jakby ktos jeszcze sie łapał koło tej godzinki to było by spox a jak nie to uderzymy we dwóch :naughty:

Ok namazane ale ja np oprócz puertossa nie widziałem nikogo na oczy i skąd mam wiedziec gdzie się wkleić a tak małą grupka wjeżdzamy i sie ustawiamy stali bywalcy tego działu. :gwizdanie:

Opublikowano

Słuchajcie... ja będę już o 11.30 i mrogalik chyba też :wink4: Planujemy jechać w kolumnie przez miasto :) Mam nadzieję że tylnego zderzaka nie stracę :naughty: A Wy się tak nie bójcie i nie wstydźcie, bo nie ma czego :) Wiecie ile paździochów golfami przyjedzie... :naughty: Aby Wam się udało być koło 15 najpóźniej to się ustawimy wszyscy obok siebie w serduchu :wink4:

Opublikowano

napisz se na plerach swoja ksywe z forum to Cie rozpoznamy :decayed: albo znajdz puertoss'a a on znajdzie juz nas :tongue4:

Opublikowano

Słuchajcie... ja będę już o 11.30 i mrogalik chyba też :wink4: Planujemy jechać w kolumnie przez miasto :) Mam nadzieję że tylnego zderzaka nie stracę :naughty: A Wy się tak nie bójcie i nie wstydźcie, bo nie ma czego :) Wiecie ile paździochów golfami przyjedzie... :naughty: Aby Wam się udało być koło 15 najpóźniej to się ustawimy wszyscy obok siebie w serduchu :wink4:

No ja sie postaram na pewno by byc przed 15 a może nawet koło 14. W takim razie będzie mnie czekała wyliczanka kto jest kto :gwizdanie:

Na czole se walne "pastaldo" :polew:

Opublikowano

napisz se na plerach swoja ksywe z forum to Cie rozpoznamy :decayed: albo znajdz puertoss'a a on znajdzie juz nas :tongue4:

a figa z makiem ja też nikogo nie znam :gwizdanie: jestem świerzak :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bez jajcunów mnie tysz nie znasz :cygaro:

Opublikowano

Ok namazane ale ja np oprócz puertossa nie widziałem nikogo na oczy i skąd mam wiedziec gdzie się wkleić a tak małą grupka wjeżdzamy i sie ustawiamy stali bywalcy tego działu. :gwizdanie:

mnie i mrogala nie sposób nie zauważyć, znaczy naszych aut, będziemy stać obok siebie :D A Solara zobaczycie jak sie kręci po placu i guza szuka w takiej śmiesznej czapce :polew: My zazwyczaj w serduchu stajemy po lewej stronie od wjazdu bliżej końca parkingu, zobaczymy jak w tym roku to zależy od powrotu z przejazdu po mieście ;) Ustawimy się tak żeby były jeszcze ze 2 miejsca dla Was :wink4:

Opublikowano

:radocha: spoko :decayed:

W takim wypadku chyba sie odnajdziemy a miejscówki trzymajcie dla nas :cool1:

Opublikowano

mnie też jaeśli można proszę przyrezerwować :naughty:

_solar_ a kto Cie nie zna rezaczus pospolitus :tongue4: oczus zajebus :kox::polew:

Opublikowano

wez po padne :tongue4::polew: :polew:

Opublikowano

mnie też jaeśli można proszę przyrezerwować :naughty:

_solar_ a kto Cie nie zna rezaczus pospolitus :tongue4: oczus zajebus :kox::polew:

wez po padne :tongue4::polew: :polew:

też się uśmiałem :polew:

Ale jak to mówia wyjątki potwierdzaja regułę a ja jestem takim wyjatkiem :gwizdanie: