Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra idę wyciągać wtryski narazie

sprzedales? za ile?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:good: przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami :decayed:

my jestesmy normalni :travolta:

normalni a jakże :sesese:

Opublikowano

dobra idę wyciągać wtryski narazie

sprzedales? za ile?

350 zł[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:12_________________________________________________pompę wtryskową jeszcze wyciągnąłem

Opublikowano

To widze że z paputowozu juz nie długo nie wiele zostanie :D

Jak myslisz paput w jakiej kondycji sa u ciebie poduszki pod silnikiem? Stłuczka im nie zaszkodziła?

I co Wy pozostali myslicie o włozeniu takiej poduszki po wypadku? Nie będzie walnieta?

Opublikowano

To widze że z paputowozu juz nie długo nie wiele zostanie :D

Jak myslisz paput w jakiej kondycji sa u ciebie poduszki pod silnikiem? Stłuczka im nie zaszkodziła?

I co Wy pozostali myslicie o włozeniu takiej poduszki po wypadku? Nie będzie walnieta?

:>

to jeszcze wyjąłem sławetny króciec w którym siedzi czujnik temperatury cieczy chłodzącej oraz rurkę odmy która założyłem 3 msc temu

Opublikowano

350 zł

good prajs :good:

Opublikowano

350 zł

good prajs :good:

już wyceny szukasz? :wink4:mrogal żywice trza... i gdzie ją dostać we chełmie???? :naughty:

Opublikowano

Ludzie meldujcie się kto i o której będzie jutro na WOSPie? :rolleyes: Bo mnie mrogal molestuje żebym zajechał na chwilę :) Max o 13 muszę wyjechać z Lublina. Kto da radę do tej godziny żeby pogadać chwilę? :)

Opublikowano

Ja pewnie będę wcześniej :good:

Koło 11 :mysli:

Ale załamka, Ive na razie kół nie sprzedaje. Te radzyńskie mi się już nie podobają. A 19" są za duże :disgust:

Opublikowano

Ja pewnie będę wcześniej :good:

Koło 11 :mysli:

Ale załamka, Ive na razie kół nie sprzedaje. Te radzyńskie mi się już nie podobają. A 19" są za duże :disgust:

No to git pewnie się spotkamy :) Bo na tą chwilę też planuję być na 11 :) Chyba, że znowu coś mi wypadnie :wallbash:

co do felg znajdziesz jakieś godne :) A może przemyśl Avusa III? On zawsze wygląda zacnie :) No chyba, że -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179358.0 :kox:

Opublikowano

Jeśli mam zmieniać na 18" to tylko na prosiaki. Sam nie wiem, może jednak pojadę obejrzeć, przymierzę i zobaczymy.

Kupić RH 18" 5x112 też nie będzie łatwo. :mysli:

Opublikowano

Dowiedz się gdzie konkretnie Ive mieszka, dzwoń do Solara i jedźcie na akcję, jak Ive będzie w bukowinie :decayed: Solar takie akcje lubi :naughty: Najwyżej mu kartkę napiszesz z podziękowaniem i zostawisz 200 zł za to :D

Opublikowano

Dowiedz się gdzie konkretnie Ive mieszka, dzwoń do Solara i jedźcie na akcję, jak Ive będzie w bukowinie :decayed: Solar takie akcje lubi :naughty: Najwyżej mu kartkę napiszesz z podziękowaniem i zostawisz 200 zł za to :D

Ive, mi napisał że felgi będą do sprzedania jak będzie sprzedawał auto a kiedy to nastąpi to nie wiadomo.

Opublikowano

Dobra ja uciekam w teren. Jak coś to daj znać na kom. albo jak chcesz żebym zobaczył te felgi i ocenił to też daj znać, bo tu będę później później. Mogę pojechać zrobić Ci dokładne foty. Przymiarkę do siebie :mysli: Nie wiem czy mi się będzie chciało :decayed::mysli:

Opublikowano

Dobra ja uciekam w teren. Jak coś to daj znać na kom. albo jak chcesz żebym zobaczył te felgi i ocenił to też daj znać, bo tu będę później później. Mogę pojechać zrobić Ci dokładne foty. Przymiarkę do siebie :mysli: Nie wiem czy mi się będzie chciało :decayed::mysli:

Ok, to dam znać w razie czego.

Wolę osobiście sprawdzić ale dzięki za pomoc :good:

Opublikowano

Ja zalezy jak się wyrobie ale moze też sie koło 11 pokaze :wink4:

Ale to nie do końca odemnie zalezy.

Dlatego miejmy nadzieje że sie uda i będę to sie zobaczymy :kox:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:01_________________________________________________A mam pytanie,

Przyjeżdzacie chłopaki z CB?

Bo potrzebuje sprawdzic u siebie radio i antene bo nie wiem co niedomaga :gwizdanie: :wallbash:

Opublikowano

Ja zalezy jak się wyrobie ale moze też sie koło 11 pokaze :wink4:

Ale to nie do końca odemnie zalezy.

Dlatego miejmy nadzieje że sie uda i będę to sie zobaczymy :kox:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:01_________________________________________________A mam pytanie,

Przyjeżdzacie chłopaki z CB?

Bo potrzebuje sprawdzic u siebie radio i antene bo nie wiem co niedomaga :gwizdanie: :wallbash:

Spokojnie ja latam na CB i pewnie cała reszta też :naughty:

Opublikowano

puertoss jak oceniasz awaryjność swojego 2,5 TDI? :mysli:

Opublikowano

puertoss jak oceniasz awaryjność swojego 2,5 TDI? :mysli:

:confused4:paput skarbie Ty mój... :) zależy za jakie pieniądze kupisz takie 2,5 i w jakim stanie, ale ja Ci nie radzę :)

armistead dobry spontan na orlenie :hi::wink4:

ale pamiętasz jak Ci mówiłem, że coś chyba nie tak z moim hamowaniem? No to chwilę po tym jak się rozjechaliśmy na kompie jeden pisk i wykrzyknik :wallbash: Pedał śmigał do podłogi...

No i paput żebyś nie mówił że nic nie mówię o tym jak mi się coś psuje w aucie wyżej opisałem "awarię" :) Już naprawione :) A oto winowajca :blink: :

dscn6297t.th.jpg

małe aluminiowe podkładeczki (sztuk 2) przy końcówce przewodu, na wejściu do tylnego lewego zacisku :thumbdown: Po naszym spotkaniu hamowałem oczami :sick3: Takie gówno a prawie popsuło moje jutrzejsze wyjazdy :shocked::wallbash: Na szczęście ogarnięte :)

Opublikowano

a pytanko takie 1.8 125 KM daje rade lepiej niż 1.9 AFn? bo jest niezła okazja z gazem kupić