Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo hondy są hujowe :decayed: robią hałas i nic poza tym, oczywiscie są wyjątki, ale ogólnie zaliczam te auta do typowo spierdolonych przez wiejskie zwyczaje :decayed:

wrzuć ten tekst na forum hondy :polew:

Zlinczowali by go.

W odwecie wyzwałby by ich na pojedynek obwodnicą Garwolina i by się uciszyli.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo hondy są hujowe :decayed: robią hałas i nic poza tym, oczywiscie są wyjątki, ale ogólnie zaliczam te auta do typowo spierdolonych przez wiejskie zwyczaje :decayed:

wrzuć ten tekst na forum hondy :polew:

Zlinczowali by go.

W odwecie wyzwałby by ich na pojedynek obwodnicą Garwolina i by się uciszyli.

:decayed:

Opublikowano

Nie wiem czy w niedalekiej przyszłości nie kupię sobie jakiegoś jajka na dojazdy do pracy czy do jazdy w zimę. Serce mnie boli jak widzę, jak bardzo w zimę samochód się niszczy.

Opublikowano

Nie wiem czy w niedalekiej przyszłości nie kupię sobie jakiegoś jajka na dojazdy do pracy czy do jazdy w zimę. Serce mnie boli jak widzę, jak bardzo w zimę samochód się niszczy.

ja bym na twoim miejscu jakieś stare Quattro kupił z lat 80

Opublikowano

Ale po co, samochód ma być do przejechania 5km.

Ma być tani i sprawny, najlepiej z gazem. I tyle.

Opublikowano
:polew: panda Quattro ( nie jeździłem ale pewne walory to na pewno ma)
Opublikowano

Oglądałem jakiś test, całkiem nieźle sobie radziła. Prowadzący program też byli zaskoczeni.

Opublikowano

:polew:

Ale po co, samochód ma być do przejechania 5km.

Ma być tani i sprawny, najlepiej z gazem. I tyle.

na gaz :shocked: nie poznaje kolegi :decayed:

Opublikowano

Większość hond opierdala audiki (oczywiście seryjne :wink4:) na światłach, więc nie powiedziałbym że są takie hujowe (a to cenzura) :wink4:

Parę zabiegów i nawet 1.3 jedzie.

Mała masa+vtec i nie ma mocnego.

no adaś już nie przesadzaj z tym "większosć" bo te "nasze okoliczne" szlifierki to tylko hałasują, a choćby ulubienieć z tej pomarańczowej hondy 1,3 :gwizdanie:

Mamy w Rykach honde po swapie na ten sławny Vtec w serii 160kucy niby, a naprawde jak na taka mase i 8s do setki to sorry :decayed: szedł równo z meganą RS, jak pamietasz ta zglebiona niebieska na białej feldze, wiec dobre zdrowe 1,8t i nie masz co robić z tymi szlifierkami :gwizdanie:

Myśle że zdrowy seryjny AJM nie zostanie bardzo w tyle, takie są moje odczucia po przejażdzce swapowanym V-tec :gwizdanie:

Gdyby ludzie robili je z głową to nie miałbym o nich takiego zdania, ale co spotkasz starego civica to jak nie laminat to ciągnie rynne za sobą :sick3:

Opublikowano

Przecież ja nie mam nic przeciwko LPG, może nie w RS4 ale generalnie to co kto lubi.

Jest w Puławach 1.3, które ze świateł zgarnie wszystko :wink4:

Zaraz znajdę filmik.

__________________________________________________________________________________________________

Nie znajdę bo gość usunął konto na youtube :wallbash:

Musicie mi uwierzyć na słowo:

Do 100-120km/h zasuwa ale później stoi w miejscu :wink4:

Opublikowano

Opublikowano

To ten "krzysmarys" z LPU.[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 22:34_________________________________________________

Co tak wolno? :shocked:

I ten ryk mugenów :wallbash:

nie cierpię tego dźwięku :tongue4:

Opublikowano

witam, pany potrzebuję pomocy od właściciela b6 z samo poziomowaniem ksenonów z okolic Lubartów moja avant z 2003r., jakby się kto znalazł i chciał pomóc po prostu podpiąć na chwilkę moduł LWR kwestia zdemontowania schowka przed pasażerem 4 śruby bo po podpięciu kompa niby padnięty ale serwis twierdzi że to mało prawdopodobne a elektryk powiedział że zdechł.

Opublikowano

z 1,3 potwór nie urosnie, az ogladam te filmiki i szukam i póki co wszystko to nie schodzi nizej niz 10s do setki z problemami z trakcja do 80km/h wiec szału to nie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 22:42_________________________________________________ten wyglada na żwawego, ale co z tego jak to wszystko dlatego że trakcji nie łapie do 80km/h :decayed:

Opublikowano

Przekopałem pół internetu i znalazłem.

Ta honda 1.3 to już nie jest 1.3. Gość zarżnął silnik i wstawił pomodzone 1.5.

Opublikowano

To faktycznie burza :wink4:

Ile to może mieć mocy? Tzn ile ma seria?

Opublikowano

To faktycznie burza :wink4:

Ile to może mieć mocy? Tzn ile ma seria?

A ze 150KM.

Tyle, że chyba znów zarżnął silnik:gwizdanie:

Filmiki były z czasów 1.5, latało ładnie z 8s do setki. Teraz znów siedzi 1.3, które podobno ładniej lata niż to 1.5.

Generalnie szlifierka, która ładnie lata do momentu aż się panewki nie obrócą :wink4:

Opublikowano

Jak to szlifierka :polew:

jeszcze jak raczkowałem (po zdaniu prawka) Przejechałem się mazdą 1.8 i jak to się bajecznie wkręcało to byłem w szoku i bałem sie tym jeździc :wink4:

Niestety nie była u mnie tylko gość w niemczech dał mi sie przejechać :evil:

Ale jak to wszystkie japońce wysokoobrotówki :slina:

Opublikowano

Szlifierka bo ładnie się kręci i robi dużo hałasu :decayed:

Niektórzy wyznają zasadę "nie objedziesz japońca bo kręci się do końca" ale moim zdaniem to nie do końca prawda :wink4:

Opublikowano

Szlifierka bo ładnie się kręci i robi dużo hałasu :decayed:

Niektórzy wyznają zasadę "nie objedziesz japońca bo kręci się do końca" ale moim zdaniem to nie do końca prawda :wink4:

Co do mojej wypowiedzi "Jak to szlifierka " miałem na mysli że to dla nich typowe :wink4: szlifierka jak to szlifierka :wink4:

Ja jak jeździłem benzynkom to marzyła mi sie mazda ale jak wsiadłem do dieselka to teraz najchetniej to miał bym z 500Nm od samego dołu i mógłby sie obrotomierz kończyc przy 3000rpm :kox: