Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukałem go w etce ale niestety nie znalazłem w żadnym modelu takiej felgi :gwizdanie: a tam sa parametry felg fabrycznych

Te z aukcji według parametrów zdaja sie być podróbką, bo są dwa rozstawy, miałem kiedyś 16ki na zmiennym rozstawie, drugi raz takiego wynalazku bym nie kupił :gwizdanie:

Opublikowano
przeca PABLO na takich jeździ[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:24_________________________________________________i też w 2.6
Opublikowano
przeca PABLO na takich jeździ[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:24_________________________________________________i też w 2.6

to prawdopodobnie bedzie klon :decayed:

Opublikowano

Szukałem go w etce ale niestety nie znalazłem w żadnym modelu takiej felgi :gwizdanie: a tam sa parametry felg fabrycznych

Te z aukcji według parametrów zdaja sie być podróbką, bo są dwa rozstawy, miałem kiedyś 16ki na zmiennym rozstawie, drugi raz takiego wynalazku bym nie kupił :gwizdanie:

Piotrek, to felgi z S8. Oryginały.

Reszta to albo tandetne podróbki albo całkiem niezłe repliki MAM.[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 00:09_________________________________________________

To chyba jeden z najpopularniejszych wzorów felg.

Na autach takich battalionowców Dawid, ślepy, aju, +nowak_zg, Somes itd. Wzór bardzo ładny ale i trochę oklepany wzór.

Myślałem o takich 18" ale dałem spokój.

Byle chłystek ma taki wzór w swoim golfie. Do wyboru do koloru 15", 16", 17", 18", 19" na allegro tego od groma.

Opublikowano

No własnie nie wiem jak jest z tym ori etka tego nie wykazuje a duzo tam wzorów jest, nawet ori BBSy :gwizdanie:

a ta felga z aukcji to wątpie zeby była ori, ma zmienny rozstaw śrub =uniwersalna :decayed:

Wzór pochodzi od MAM

Opublikowano

No i widzicie :tongue4: każdy nazywa felgi po swojemu, Ty Adam uważałeś że S-line to te co miałeś a koledze chodziło o inne, s-line to też podobno taka szprycha:

sline18mu7.jpg

i nowsze wzory ala te RSowe ale z prostymi ramionami. I mówienie że się chce kupić s-line bez pokazywania konkretnego modelu trochę niejasne :wink4:

I co do felg z A3 to starsze A3 mają rozstaw inny i nie pasują do A4. I co do szerokości felgi dobrze Adam mówisz :good:

Opublikowano

No i widzicie :tongue4: każdy nazywa felgi po swojemu, Ty Adam uważałeś że S-line to te co miałeś a koledze chodziło o inne, s-line to też podobno taka szprycha:

sline18mu7.jpg

i nowsze wzory ala te RSowe ale z prostymi ramionami. I mówienie że się chce kupić s-line bez pokazywania konkretnego modelu trochę niejasne :wink4:

I co do felg z A3 to starsze A3 mają rozstaw inny i nie pasują do A4. I co do szerokości felgi dobrze Adam mówisz :good:

Piotrek, to felgi z S8. Oryginały.

Reszta to albo tandetne podróbki albo całkiem niezłe repliki MAM.[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 00:09_________________________________________________

To chyba jeden z najpopularniejszych wzorów felg.

Na autach takich battalionowców Dawid, ślepy, aju, +nowak_zg, Somes itd. Wzór bardzo ładny ale i trochę oklepany wzór.

Myślałem o takich 18" ale dałem spokój.

Byle chłystek ma taki wzór w swoim golfie. Do wyboru do koloru 15", 16", 17", 18", 19" na allegro tego od groma.

zapomniales jeszcze napisac ze kolpaki tez klepia w taki wzor :decayed:

Opublikowano

sline18mu7.jpg

Tylko wzór, które ja miałem był standardem w audi a4 b6 w wersji s-line (+cabrio).

Stąd potoczna nazwa s-line.

Opublikowano

Tylko wzór, które ja miałem był standardem w audi a4 b6 w wersji s-line (+cabrio).

Stąd potoczna nazwa s-line.

W A6 C5 też :wink4: Te co pokazałem też były jako s-line. Ogólnie wszystko zależało od modelu rocznika itd. więc felg "s-line" jest cała masa :decayed:

Nie ma to jak avus :gwizdanie: no nie kowi? :decayed::naughty:

Opublikowano

Te moje to i w a3 były :wink4:

Tak popatrzyłem to te od rsa wystepowaly nawet czesciej niz "moje" (chodzi o wersje s-line).

Mamów czy avusów eslajnami bym nie nazwał :wink4:. Raczej tylko te moje i od rsa chyba, że jeszcze jakieś :mysli:

btw,

avusy są świetne, ten najnowszy model :slina:

Opublikowano

Nie ma to jak avus :gwizdanie: no nie kowi? :decayed::naughty:

Za dużo sie ich robi :disgust: nie moge zniesć że mijam sie co pewien czas z passatem B5FL na avusach i do tego koza standardowa :wallbash: :wallbash: rok czasu było spoko bo tylko esa w terenie miała te felgi, a teraz jest jeszcze... passat :sick3:

Opublikowano

Największa wada avusa... dekieleki :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

trzeba je wozić w bagażniku :embarrassed: ;( :decayed:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________

avusy są świetne, ten najnowszy model :slina:

będę celował chyba w Avusa III do następnego autka :wink4: no chyba że zdecyduję się na 19'' :gwizdanie: to wtedy inny wzorek :przebiegly: tylko kurfa te znikające dekielki :wallbash:

Opublikowano

Własnie te dekielki :thumbdown: najczęsciej znikają pod tesco :przebiegly:

Opublikowano

Mi znikły pod akademikiem :wallbash:

Jakbym takiego złapał to bym nogi z d*py powyrywał i kazał uciekac :disgust:

Opublikowano

gdzie sie podziewasz że Cie na rejonie nie ma????

Opublikowano

gdzie sie podziewasz że Cie na rejonie nie ma????

hm, on własnie po te dekielki jeździ :decayed:
Opublikowano

Mi pod blokiem w LU :) A jak poszedłem zgłosić na policję to godzinę czasu kobicie tłumaczyłem o co chodzi :D Bo ona cały czas: "kołpaki?" :D:wallbash: A ja do niej: "no gdzie kołpaki w Audi" :decayed::polew:

Ale i tak kupiłem po taniości od jakiegoś dresika z Radomia :przebiegly::decayed:

Opublikowano

Mi pod blokiem w LU :) A jak poszedłem zgłosić na policję to godzinę czasu kobicie tłumaczyłem o co chodzi :D Bo ona cały czas: "kołpaki?" :D:wallbash: A ja do niej: "no gdzie kołpaki w Audi" :decayed::polew:

Ale i tak kupiłem po taniości od jakiegoś dresika z Radomia :przebiegly::decayed:

Szczerze powiedziawszy byłem tak wkur...ny wtedy że powiedziałem sobie że nie kupie nowych tylko tez komuś za***ie :polew:

Ale troche mi przeszło i jak znajdę gdzies w małych pieniądzach to kupie. :decayed:

Chociaż z jednej strony takich bardziej rozumiem niz tych co porysuja samochód :wallbash: Ten sprzeda i ma kase a tamtym hu...om co porysuja co z tego przyjdzie? Tez miałem tak że pod akademikiem mi ktoś przerysował ale wtedy jeszcze gilfa. To wziąłem pęndzelek i zamalowałem bo w Audi bym się bał robić tak :naughty:

Chociarz mam pare małych odprysków i zastanawiam się czy nie pójść gdzies do mieszalni żeby mi dobrali kolor i kupic z 100ml i porobic delikatnie pędzielkiem bo i tak mam zamiar dac do polerki to troche by się zgubiło. :tongue4:

Opublikowano

mojemu szwagrowi przedwczoraj zajumali spod bloku w nocy z golfa z 16" felg

wnerwił się nieziemsko