Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kowi wczoraj widziałem tego granatowego avanta, ma czarną felę i niezłą glebę i jak mnie zobaczył to zaczął zapertalać po mieście

pomyślał pewnie "to paput - szuka zawiechy i gleby trzeba spitalac bo zabierze" no i uciekał :polew:

jeden hu zawiecha czy gleba [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________tyle że jachał za mną i mnie gonił[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________i armisteada wczoraj pod Tesco też widziałem

wiem że zawiecha i gleba to ... a nie będe sie tłumaczył :przebiegly:

Zrozumiałem że to Ty go goniłes a nie on Ciebie.

ech Ci informatycy :decayed:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paput jesli byliby by chetni to moze i bysmy sie wybrali do Was :) ok to pozostaje termin 11-12 czerwca teraz kto sie pisze?

no Ty i Pasti-Pasti :decayed:
Opublikowano

kowi wczoraj widziałem tego granatowego avanta, ma czarną felę i niezłą glebę i jak mnie zobaczył to zaczął zapertalać po mieście

pomyślał pewnie "to paput - szuka zawiechy i gleby trzeba spitalac bo zabierze" no i uciekał :polew:

jeden hu zawiecha czy gleba [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________tyle że jachał za mną i mnie gonił[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________i armisteada wczoraj pod Tesco też widziałem

echhh Ciiii .... nawet nie wiadomo jak do Ciebie mówić :polew: :polew:

Opublikowano

mało wiesz o mnie :naughty:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

mało wiesz o mnie :naughty:

coś tam już wiem przez ten czas co jestem na forum ciężko Cie nie poznac :tongue4: Jedno co to nie moge sie dokopać na którym rowie pracujesz :wink4::decayed:

Opublikowano

:decayed:

:polew:

dobre, Tusku Tusku mega laska :polew:

Opublikowano

paput, pewnie niedawno koles takiego kupił, napatrzył sie na nasze to pewnie lada moment na forum trafi :gwizdanie:

Ja wczoraj z wawy leciałem cała droge 120-160, temp oleju do 115 dochodziła, wsumie to stała, na obowodnicy skilowałem okrótnie focusa który chyba chciał nadazyc za mną :polew: później towarzyszył mi passat B5 chyba benzyniorz, na przyspieszenie to mu niexle odchodziłem, ale dzielnie wyprzedzał tych co ja i dojeżdzał :decayed:

Rafalekx u ciebie jak z temp oleju podłaczyłes na FISie czy nie, bo jestem ciekaw jak tam w innych AFNach :mysli:

Opublikowano

paput, pewnie niedawno koles takiego kupił, napatrzył sie na nasze to pewnie lada moment na forum trafi :gwizdanie:

o ile to jest ta co myśle to juz ze 4 lata jest na puławach

Opublikowano

Ja wczoraj z wawy leciałem cała droge 120-160, temp oleju do 115 dochodziła, wsumie to stała, na obowodnicy skilowałem okrótnie focusa który chyba chciał nadazyc za mną :polew: później towarzyszył mi passat B5 chyba benzyniorz, na przyspieszenie to mu niexle odchodziłem, ale dzielnie wyprzedzał tych co ja i dojeżdzał :decayed:

Rafalekx u ciebie jak z temp oleju podłaczyłes na FISie czy nie, bo jestem ciekaw jak tam w innych AFNach :mysli:

nie ;( A szkoda bo pewnie wczoraj dochodziła do 120 :decayed: W tych nowych licznikach jest taki problem że ten sam pin w liczniku odpowiada za "sensor" i za temp. oliwy :wallbash: Więc trza wsadzać sensor w michę :confused4:

Opublikowano

nie ;( A szkoda bo pewnie wczoraj dochodziła do 120 :decayed: W tych nowych licznikach jest taki problem że ten sam pin w liczniku odpowiada za "sensor" i za temp. oliwy :wallbash: Więc trza wsadzać sensor w michę :confused4:

lypa, bo nie mam z kim sobie prównać wskazań, ja mam wszystkie osłony silnika, dobrze by było jak by armi miał taki wskaznik podłączony, ale też nie ma, ale w sumie goniłem go dosć zdrowo i na 115 temperatura stała :gwizdanie: musze do łapka zadzwonić chyba jak to u niego sie sprawuje przy dodatkowej chłodnicy :gwizdanie:

Opublikowano

ale jak ty chcesz porównywac do samochodu z dodatkową chłodnicą?

Opublikowano

o ile to jest ta co myśle to juz ze 4 lata jest na puławach

po Puławach jeździ jeszcze jeden granatowy na glebie i felach 17" ale nie czarnych

Opublikowano

ale jak ty chcesz porównywac do samochodu z dodatkową chłodnicą?

normalnie, Armi ma taki setup jak u mnie w mechanice moc podobna i ma seryjna chłodnice, a łapek ma tez taki setup jak my a ma dodatkową chłodnice oleju zamontowaną

Ciekawi mnie poprostu np dystans 15km z predkoscia 160km, jak bedzie wygladała temperatura oleju, seryjne auta mnie nie obchodzą :decayed: w licznikach z FISem są wskaźniki temp oleju

Opublikowano

aha rozumiem chcesz poznac różnice z i bez dodatkowej chłodnicy. :decayed:

Opublikowano

aha rozumiem chcesz poznac różnice z i bez dodatkowej chłodnicy. :decayed:

dokładnie :kox:

bo czasem chciało by sie pocisnać jak ktos siedzi na zderzaku, ale jak temp ma sie juz prawie 120 to nie bardzo mozna i nawet w jeżdzie czuć róznice jak temp stoi na 100 jak i na 115 :gwizdanie:

Opublikowano

w licznikach z FISem są wskaźniki temp oleju

nie we wszystkich chyba :wink4::mysli:

Jeśli wkręcenie takiego piździelca małego w chyba główkę w którą mocujemy filtr coś da to może zakupię i pociągnę kabelka :mysli:

Opublikowano

Ktoś się pewnie ucieszy :naughty:

img2317ak.th.jpg

Tu macie więcej zdjęć z majówki jak ktoś chętny:

zdjęcia by arsen forum VW

http://galeria.jastkow.eu/main.php?g2_itemId=7352&g2_page=1

od wczoraj lata w moim wątku, nawet doczekał sie retuszu z mojej strony :decayed: bo pare detali aż razi oko :sick3:

Opublikowano

Ktoś się pewnie ucieszy :naughty:

img2317ak.th.jpg

ja bym się na jego miejscu nie cieszył :decayed: ktoś mu fotę zrobił niespasowanego przodu, zderzaka w kolorze fioletowym i ogólnie paździocha :thumbdown: