Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema siema

a wczoraj było spotowo :decayed::dance:

a ja zapierd@lałem od 6-22 :thumbdown: Takim to dobrze :decayed:

to co taki zapie...ol ?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co taki zapie...ol ?

:wallbash: musiałem coś zrobić wczoraj - pilna sprawa a potem wyniklo spotkanie z jedna firma i tak ło... :disgust:

Opublikowano

to co taki zapie...ol ?

:wallbash: musiałem coś zrobić wczoraj - pilna sprawa a potem wyniklo spotkanie z jedna firma i tak ło... :disgust:

bywa. Ja dziś lecę do warszawy służbowo i też wróce pewnie koło 22 :naughty: Jak coś to mozemy spota walnąc na okęciu :naughty:

Opublikowano

bywa. Ja dziś lecę do warszawy służbowo i też wróce pewnie koło 22 :naughty: Jak coś to mozemy spota walnąc na okęciu :naughty:

spoko :good: Ja przy Okęciu pracuję :) Tylko że furę zostawiłem pod domem :gwizdanie: ten tydzień mnie wożą :wink4:

Opublikowano

jak dobrze pójdzie to koło 17 będe chciał być na miejscu :cool1:

Opublikowano

łee to mnie już przy okęciu nie będzie :wink4: dzisiaj wychodzę wcześniej :wink4:

Opublikowano

łee to mnie już przy okęciu nie będzie :wink4: dzisiaj wychodzę wcześniej :wink4:

luzik :wink4:bo odbieram ludzi z okęcia :cool1:

Opublikowano

Kierwa w tym kraju nie ma pracy da ludzi z moim wykształceniem :no:

Opublikowano

Kierwa w tym kraju nie ma pracy da ludzi z moim wykształceniem :no:

zostań direktorem :good::thumbup::yeah:
Opublikowano

yhm.. chyba kiosku ruchu :naughty: się wk@rwię to do stołecznej podanie złoże i w białym kasku na stadiony będę latał :kox:

Opublikowano

Zostań prezydentem :naughty: na przykładzie wałęsy wystarczy zawodówka jako elektryk :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no ja mam średnie to nawet do przodu będę. Co zrobić taki kraj, że ludzie bez szkoły nami rządzą :polew:

edit: a tak nawiasem dla chętnych więcej zdjęć z majóVWki od brejdaka, pojawiło się kilka nowych fotek paździocha armiego, kowiego jakiejś niezidentyfikowanej srebrnej a4 i znajome bixy również na niezidentyfikowanej asi avant, i trochę festynu w wykonaniu magicznych golfów. Album by arsen forum VW:

https://picasaweb.google.com/105507234205394972310/MajoVWka2011#

Opublikowano

ten ciemny avancik miał tylko valeo pomalowane i zwykłą soczekwe, patrzyłem :naughty:

Opublikowano

no ja mam średnie to nawet do przodu będę. Co zrobić taki kraj, że ludzie bez szkoły nami rządzą :polew:

edit: a tak nawiasem dla chętnych więcej zdjęć z majóVWki od brejdaka, pojawiło się kilka nowych fotek paździocha armiego, kowiego jakiejś niezidentyfikowanej srebrnej a4 i znajome bixy również na niezidentyfikowanej asi avant, i trochę festynu w wykonaniu magicznych golfów. Album by arsen forum VW:

https://picasaweb.google.com/105507234205394972310/MajoVWka2011#

te golfy niektóre siakieś takie jak z odpustu :decayed:
Opublikowano

a nie wysylalem Ci na priv :mysli: :mysli: ?? spoko to teraz licze ze sie uda zrobic w dniach 11-12 :>

Opublikowano

a nie wysylalem Ci na priv :mysli: :mysli: ?? spoko to teraz licze ze sie uda zrobic w dniach 11-12 :>

w Lbn?
Opublikowano

Jedno zdjęcie ze spotu w LBN:

foto.jpg

Opublikowano

w Lbn?

Czy w LBN czy u Was to sie ustali zalezy jak beda chcieli mi tak jak mowilem jest to obojetne.

Opublikowano

ankieta i po sprawie to i chętni się znajdą... :gwizdanie: pastaldo działaj :cool1:

Opublikowano

:przebiegly:

joł :decayed: