Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, wiecie może jakiej średnicy trzeba strumienice za kata? obecnie rurka.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To znaczy że w Lbn nie ma spotkań?? Dostałem zaproszenie do Zamościa na pogaduchy ale do Lbn bliżej :)

a moze zrobimy spocik w LUBARTOWIE?? pare osób jest z tego miasta... ja proponuje Kaufland godzina 19:00 w kazda niedziele. Co Wy na to??

Opublikowano

Koledzy proponuje spociki w LUBARTOWIE

Kto chętny???

jakby co to założyłem post na ten temat.

Zapraszam

Opublikowano

Kto chętny???

Zapraszam

niedługo będziesz miał kolegę do spocenia bo szuka własnie 2.8, kolega kicker[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 17:34_________________________________________________ostatnio był u nas w Puławach sabem
Opublikowano

Kto chętny???

Zapraszam

niedługo będziesz miał kolegę do spocenia bo szuka własnie 2.8, kolega kicker[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 17:34_________________________________________________ostatnio był u nas w Puławach sabem

nie tylko On Jest z Lubartowa :tongue4: :>

Opublikowano

Kto chętny???

Zapraszam

nie tylko On Jest z Lubartowa :tongue4: :>

:good:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 17:50_________________________________________________pisze bo wiem że on chciał spocic
Opublikowano

pisze bo wiem że on chciał spocic

cos tam czytalem narazie go nie ma jak bedzie to moze zobaczy temat i sie odezwie :chytry:

Opublikowano

Kto jest jeszcze z Lubartowa :)?

Opublikowano

Kto jest jeszcze z Lubartowa :)?

nie musza byc osoby z lubartowa moga byc z okolic i nie tylko :gwizdanie:

kicker pisz sie do mojego tematu zrobimy liste moze beda chetni...

Opublikowano

To znaczy że w Lbn nie ma spotkań?? Dostałem zaproszenie do Zamościa na pogaduchy ale do Lbn bliżej :)

Ja się zgłaszam, jeszcze nie byłem na żadnym zlocie, więc z chęcią przyjadę :)

jak najbardziej zapraszam :decayed:

W takim razie jest nas 3.

4 bo Tomasz23 też bedzie pewnie. choc może sie jeszcze ktoś zjawi.

Tak czy inaczej mam nadzieje że wpadniecie do Opola Lubelskiego 13-14 sierpnia na wojewódzki :wink4:

no to jesli sa chetni to mozemy sie uswawic w najblizszy weekend sobota czy niedziela to kwestia ustalenia tak samo jak i godzina :)

Opublikowano

jeśli chodzi o mnie to pewnie mi sie nie uda ale jak najbardziej chłopaczki ustawiajcie się :decayed:

Opublikowano

jeśli chodzi o mnie to pewnie mi sie nie uda ale jak najbardziej chłopaczki ustawiajcie się :decayed:

o prosze jak to tak moze byc? nie ladnie...ale moze ktos chetny jeszcze sie dopisze:)

Opublikowano

o prosze jak to tak moze byc? nie ladnie...ale moze ktos chetny jeszcze sie dopisze:)

a no może być. Mimo szczerych chęci raczej na wszystkie spoty nie uda mi sie dotrzeć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Panowie chyba czas najwyższy zacząć robić regularne spociki w Lublinie. Wstyd przed innymi miastami :embarrassed: Musimy tylko ustalić czy byłyby one w ciągu tygodnia czy w weekend. Jeżeli w weekend to w grę wchodzi raczej Niedziela , bo w sobotę dużo ludzi jest gdzieś poza domem. A co Wy na to ?

Opublikowano

Panowie chyba czas najwyższy zacząć robić regularne spociki w Lublinie. Wstyd przed innymi miastami :embarrassed: Musimy tylko ustalić czy byłyby one w ciągu tygodnia czy w weekend. Jeżeli w weekend to w grę wchodzi raczej Niedziela , bo w sobotę dużo ludzi jest gdzieś poza domem. A co Wy na to ?

Jak jeszcze byłem w Lublinie próbowałem walczyć o to... ale nie dawało rady, za mało ludzi było, teraz jest sporo osób więc :good: jest szansa :)

Opublikowano

Jestem za, 1-2 razy w miesiącu dam rade przyjechać.

Niedziela jak najbardziej OK, tylko nie za późno.

Opublikowano

Czy to nie kogoś od nas widziałem w niedzielę w Kazimierzu na wlocie w korku? Fura niby podobna do byłej fury kolegi Gelooo czerwona i felgi takie jak on miał :mysli: I też blachy LSW :wink4: Jakiś młody koleś z laską blondynka chyba :decayed:

hhehe tak mlody kupil odemnie :P

A tak apropo nie ma ktos plotek gdzie mozna zaczepic sie do roboty bo moja niestety mi sie konczy i szukam czegos nowego a wiadomo ze najlepiej z polecenia cos trafic :) walic na pw kazda oferte :P przemysle

i czy wiecie kto moze wymienic uszczelniacze zaworow w 1.8T bez sciagania glowicy? co trzeba wymienic i jaki to mniej wiecej koszt?

Opublikowano

widze że ktoś Mnie poszukiwał...

To moje audi z różowym znaczkiem...

Opublikowano

widze że ktoś Mnie poszukiwał...

To moje audi z różowym znaczkiem...

znalazl sie poszykiwany :polew::decayed:

Opublikowano

No znalalzł sie znalazł, ale nie wiem do czego jestem potrzebny hehe...