Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dzieci z Zakopca :kox::hi:

Dzisiaj Giewont zdobyłem :decayed: :decayed: :decayed:

Jutro Pocztówka z giewiontu ma byc u mnie :decayed:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie mieszkasz?

Też miałem w tym roku jechać ale jestem na kursie :confused4:

A mieszkam rzut beretem od Krupówek w pensjonacie w którym mieszkałem już kiedyś, warunki może nie są mega wyczesane, ale jak coś mogę Ci fotę pokojów strzelić. Ja mam przytulną 2-jeczkę z łazienką TV i internetem ;) Do Krupówek spokojnym spacerkiem max max max 5 minut :) a można i w minutę dojść :) ul. Partyzantów. Cena po znajomości letko :P ale coś około 37 zeta za dobę od osoby ;) bez wyżywienia. Ale na Krupówkach po 14-15 zeta zestawy obiadowe i smialo można się najeść :good: aż się zdziwiłem :)

Wczoraj zaliczyłem Kasprowy :) z Kasprowego polazłem w stronę Świnicy byłem ponad 2100 (jak nie 2200) ale odpuściłem, późno się zrobiło i wracałem już na dół jak ciemno było :wallbash: I wczoraj znaleźli kolesia który właśnie spadł ze szlaku między Świnicą a Zawratem :kwasny:

A dzisiaj zaliczyłem wszystkie jaskinie w dolinie Kościeliskiej :kox: Fajno jak trza było się czołgać w wodzie :D Polecam :) Szczególnie Jaskinię Raptawicką gdzie wejście czarnym szlakiem jest fajne :) i Jaskinia Mylna (a przed nią Jaskinia "Mylna" gdzie się wchodzi i nie ma wyjścia :D ) A na Smoczą Jamę zajebiaszcze widoki po drodze :good: Długo by tu opowiadać nogi mi włażą w tyłek ogólnie wypas :P A zaraz do łóżeczka i... spać :P:naughty:

Pozdro pozdro :hi:

Solar kartki nie dostaniesz :P

Opublikowano

Witam, jakos nowa era chyba sie skonczyla bo po paru spotach lublin znowu milczy co jest chlopaki z Wami?? zadnych propozycji na zakonczenie lata nie ma przydalby sie jakis spocik poki jeszcze w miare cieplo jest... zeby nie bylo ze nie ma zadnych konkretow to proponuje jakos w najblizszym tygodniu ustawic sie gdzies na miescie. co Wy na to?

Opublikowano

dziś wieczorem moge wyskoczyc bo jutro rano wybywam :cool1:

Opublikowano

moze bym kratki odebrał :tongue4:

Opublikowano

ok ja zaraz wyruszam na myjnie do Gali

możemy się spotkac.

Ktoś jeszcze chetny?

Możemy powiedzmy koło 18 się spotkac Gali :decayed:

Opublikowano

mogę być za 20 minut

Opublikowano

mogę być za 20 minut

to do zobaczenia. Spotkamy sie przy tym auto spa :hi:

Opublikowano

ok

Opublikowano

Cześć ludziska,

Szukam dobrego sklepu tuningowego w Lublinie. Czy ktoś zna jakiś? Potrzebne mi są fotele kubełkowe, pasy szelkowe i kierownica. :)

Czy ktoś zna ten sklep? http://www.tuning-zone.pl/x_C_Dz__PND_64612732.html

Opublikowano

to dawny G-Tec... firma już jedynie zajmuje się wysyłką, na miejscu to dostaniesz co najwyżej spryski podświetlane :polew:

Proponuje Ci podjechac do Shift-r na spółdzielczości pracy 36.... czyli na CMT

Opublikowano

Panowie to byla troche za szybka reakcja i nie wszyscy mogli sie zebrac choc fajnie ze cos drgnelo :decayed: :decayed: moze dajmy innym czas na zastanowienie i ewentualna decyzje tak ze dwa trzy dni :naughty:

Opublikowano

Jak mnie puści przeziębienie jestem chętny ale dziś to na pewno nie dam rady :confused4:

Opublikowano

Panowie to byla troche za szybka reakcja i nie wszyscy mogli sie zebrac choc fajnie ze cos drgnelo :decayed: :decayed: moze dajmy innym czas na zastanowienie i ewentualna decyzje tak ze dwa trzy dni :naughty:

była okazja i wypalilo. było nas tylko 2 ale zawsze coś :P

Jak mnie puści przeziębienie jestem chętny ale dziś to na pewno nie dam rady :confused4:

ja jeśli tylko będe mógł jestem chetny :)

Opublikowano

ja również bym się pisał :) jakieś propozycje gdzie kiedy i o której :tongue4:

Opublikowano

może sobota wieczorem, chyba będę w LBN

Opublikowano

w sumie mi sobota moglaby odpowiadac :decayed: miejsce mysle ze w zaleznosci od pogody albo plac zamkowy albo parking w olimpie... co do godz proponuje jakies wieczorne 17-18 co Wy na to?

Opublikowano

Może 17 będzie jeszcze w miarę ciepło :wink4:

Opublikowano

Panowie ten licznik wiadomosci to bije jak sie nowy watek zaczyna czy kazda odpowiedz tez sie liczy

Opublikowano

Zależy w którym dziale i każda odpowiedź nie tylko wątek