Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regularne spoty? W Lublinie :no:

Nie ma szans.

W największych polskich miastach na regularnych spotach jest garstka ludzi.

Ludzie mają swoje życie, pracę, znajomych, rodzinę. Nie każdy żyje spotami. Nie da się nikogo zmusić :gwizdanie:

Moim zdaniem lepiej żeby spoty były rzadziej a konkretne. A jeśli ktoś akurat ma problem, od czegoś forum jest. Zawsze można spytać, umówić się na logi czy coś.

:good:

wośp to co innego, chodzi o regularne spoty na mieście

K#rwa paput do chóóóóója, coś tak na nich wlazł :) może oni nie chcą regularnych spotów w mieście :tongue4: Chcesz regularne spoty to rób w Puławach... Drążysz ten temat już parę miesięcy i tylko non stop o tym... W Lublinie ciężko o sporą ekipę. Zobacz jak funkcjonuje LKA niby wszystkie modele Audi, a ludzi w sumie może 20 osób jak dobrze pójdzie, a na spotach może 10 osób. Wiem jak ciężko zebrać ludzi w Lublinie na spota. Nie mam pojęcia z czego to wynika, ale teraz to i tak są bajki w porównaniu z tym co działo się 2-3 lata temu... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:07_________________________________________________

Regularne spoty? W Lublinie :no:

Nie ma szans.

W największych polskich miastach na regularnych spotach jest garstka ludzi.

Ludzie mają swoje życie, pracę, znajomych, rodzinę. Nie każdy żyje spotami. Nie da się nikogo zmusić :gwizdanie:

Moim zdaniem lepiej żeby spoty były rzadziej a konkretne. A jeśli ktoś akurat ma problem, od czegoś forum jest. Zawsze można spytać, umówić się na logi czy coś.

Dobrze gada polać mu :good: Ja jeszcze rok temu myślałem że na te regularne spoty w Wawie będę jeździł... a teraz kompletnie nie mam na to czasu, a jak go mam to mi się nie chce, wolę się poobijać albo inaczej spędzić ten czas.

:good:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie

Opublikowano

A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie

:polew: ale Ty buc jesteś... 69 stron... ale dużo od marca :) A widzisz ile osób te posty napisało? z czego znaczna część Twoja :gwizdanie: a Ty chłopczyku jesteś z Lublina? ja w Lublinie też już nie mieszkam... :decayed:

Opublikowano

A byłeś tam na spocie?

Ja bywałem (szczególnie w Warszawie) i wiem jak to wygląda. Garstka osób, głównie świeżaków, którzy chcą żeby ktoś zvagował auto. Stara gwardia zbiera się raz na jakiś czas.

Nie mówię, że kogoś zmuszasz. Lubisz spoty, ja w sumie też ale trzeba zrozumieć ludzi, którzy nie tylko tym żyją.

Poza tym inaczej jest jak ktoś pracuje na zmiany i ma trochę wolnego. Ludzie, którzy codziennie

pracują przez 8, 10h rzadko mają ochotę na cotygodniowe spotkania, wolą po prostu jechać do domu. Zresztą sam tego doświadczyłeś na którymś z wojewodzkich, nie miałeś ochoty przyjechać bo byleś po nocy. Gdyby tak było co tydzień. Jak często byś się pojawiał?

Opublikowano

jesli chodzi o regularne to dajemy atak na WOSPa a potem jakies lyzwodeski :decayed::kox: w LC snieg nakurwia 2 razy bym dzis dzwonil :confused4:

Opublikowano

nie wiem czy się włączać do dyskusji bo i ja na spocie nie byłem, niestety nie dałem rady.

Ale taka jest prawda. Ja pracuję po 10 czasem 12 godzin dziennie i weekend mam zazwyczaj dla żony i dziecka, dla którego nie mam za dużo czasu na tygodniu.

Nie można nic na siłę, jak się uda zebrać to jest dobrze.

w Lublinie też pada :)

fotka611p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

A byłeś tam na spocie?

Ja bywałem (szczególnie w Warszawie) i wiem jak to wygląda. Garstka osób, głównie świeżaków, którzy chcą żeby ktoś zvagował auto. Stara gwardia zbiera się raz na jakiś czas.

Jeszcze dwa lata temu jak mieszkałem w Wawie to aut przyjeżdżało w pytę :embarrassed:

Panowie ja nie byłem..z soboty na niedzielę musiałem jechać 700 Km i w niedzielę rano byłem nieżywy :decayed:

Opublikowano

A byłeś tam na spocie?

Jeszcze dwa lata temu jak mieszkałem w Wawie to aut przyjeżdżało w pytę :embarrassed:

Panowie ja nie byłem..z soboty na niedzielę musiałem jechać 700 Km i w niedzielę rano byłem nieżywy :decayed:

Pierwszy raz jak byłem, jakieś 3 lata temu (zastanawiałem się czy montować angel eyes czy zespolone :decayed:) to było sporo aut i twarzy znanych z forum. Później coraz gorzej :(

Opublikowano

A bo do tego faktu przyczyniło się wiele c**jowch akcji :decayed:

Opublikowano

Ja pamiętam teksty o wkupnym, podawanie nowym sprzecznych informacji o miejscu spota (jeden pisał t o r w a r, inny arkadia - jak ktoś wiedział to się śmiał ale nowi nie bardzo) etc. I ogólnie brak przywitania świerzaków. Nie każdy od razu łapie ten klimat :wink4:

Akurat mnie to nie dotyczyło ale rozumiem ludzi, którzy przyjeżdzali raz i już się więcej nie pojawiali.

Opublikowano

Bo w towarzystwo to trza się wgryźć :naughty:

Opublikowano

Pierwszy raz jak byłem, jakieś 3 lata temu (zastanawiałem się czy montować angel eyes czy zespolone :decayed:) to było sporo aut i twarzy znanych z forum. Później coraz gorzej :(

Dokładnie teraz szału nie ma :wink4: byłem parę razy...

Opublikowano

Wiedzieli, że przyjedzie rodzyn z pod laski to nikt się nie kwapił przyjechać :decayed:

Opublikowano

Pozatym co innego jest jak np w puławach odnosze wrażenie że tam kumple wyjeżdzają na wioske a że dumnie to spotem nazywają bo mają A4 to już inna bajka. Tu w Lublinie to wygląda tak że nikt sie tak na prawdę nie znał i dopiero na spocie sie ktoś z kims poznaje wiec nikogo bardzo nie ciągnie jak ma sytuacje jak wojci że ma troche wolnego czasu do spedzenia z rodziną zamiast jechać tylko po to by byc na spocie :disgust:

Opublikowano

:polew: ale Ty buc jesteś... 69 stron... ale dużo od marca :) A widzisz ile osób te posty napisało? z czego znaczna część Twoja :gwizdanie: a Ty chłopczyku jesteś z Lublina? ja w Lublinie też już nie mieszkam... :decayed:

kultury CIE na wsi nie nauczyli?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 12:56_________________________________________________

Pozatym co innego jest jak np w puławach odnosze wrażenie że tam kumple wyjeżdzają na wioske a że dumnie to spotem nazywają bo mają A4 to już inna bajka. Tu w Lublinie to wygląda tak że nikt sie tak na prawdę nie znał i dopiero na spocie sie ktoś z kims poznaje wiec nikogo bardzo nie ciągnie jak ma sytuacje jak wojci że ma troche wolnego czasu do spedzenia z rodziną zamiast jechać tylko po to by byc na spocie :disgust:

akurat my dopiero na spotach sie poznalismy
Opublikowano

Wiedzieli, że przyjedzie rodzyn z pod laski to nikt się nie kwapił przyjechać :decayed:

no tak dokładnie... :polew: za to do Ciebie jak miałeś przyjechać to czerwony dywan rozkładali i witali Cię z kwiatami :decayed:

nie należę do osób które się krępują i czają na spotach, nawet jak gdzieś przyjadę pierwszy raz i nikogo nie znam... zbyt długo jestem na forum i zbyt wiele spotów mam za sobą. Ogólnie ludzie spoko normalnie można było pogadać, ale wcale nie jest to wzór do naśladowania jak to paput wymyśla :) Mi tam bardziej podoba się spot gdzie zjeżdża się większa ekipa, mamy konkretny plan itp. Nawet taki WOŚP gdzie większość czasu siedzi się u kogoś w samochodzie telepie z zimna, spisuje oświadczenie po kolizji po przejeździe przez miasto :polew: myje się samochód śniegiem, wcina grochówkę na spoilerze A2ki :naughty: Jakiś Solar włazi na dach avanta i robi sobie foty :decayed: a na koniec przy światełku do nieba odpala się przez cały dzień nieodpalany samochód i na zimnym pałuje do odciny :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 13:24_________________________________________________

kultury CIE na wsi nie nauczyli?

:polew: :polew: :polew: nie bywam zbyt często w Puławach więc nie nauczyli :decayed:

Opublikowano

Tak w ramach ścisłości to oni przecież nie są z Puław :gwizdanie:

No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław :decayed::wink4:

Opublikowano

No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław :decayed::wink4:

A to już puławy były jak się rodziłes? :shocked: staruszku :tongue4:

Opublikowano

Były, były :decayed:

Opublikowano

A to już puławy były jak się rodziłes? :shocked: staruszku :tongue4:

co? :blink: Prawa miejskie Puławy 1906 :mysli: O co Ci cho? :decayed: