Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś chłopaki z forum Vectry zrobili chyba wojewódzki z firleju, znaki przy drodze postawili gdzie skręcić żeby dojechać, oj duzo ich było, biba konkret

ale do takich akcji jest potrzebny taki ktoś jak "Marcin Trybura" i zamiłowanie do motoryzacji, i najważniejsze MARKI.

Nie wojewódzki tylko ogólnopolski i nie w Firleju tylko w Nowodworze, do Firleja był tylko przejazd :wink4:

Pamiętam, bo się gość Calibrą zgubił i zamiast na lotnisko w Nowodworze przyjechał na lotnisko w Dęblinie :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________

Kiedyś chłopaki z forum Vectry zrobili chyba wojewódzki z firleju, znaki przy drodze postawili gdzie skręcić żeby dojechać, oj duzo ich było, biba konkret

ale do takich akcji jest potrzebny taki ktoś jak "Marcin Trybura" i zamiłowanie do motoryzacji, i najważniejsze MARKI.

Przyjedź na majóvwkę :naughty::kox:

Wystarczy gelo i krzylo (+aneta) = impreza&organizacja :kox:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko żeby nawet myslec o takich spotach jak kicker mówisz to od czegoś trzeba zacząć :disgust: A Ty nagadywałes na spota a sam sie nie pojawiłes :thumbdown: Wiec ktos kiedys powiedział: zanim zaczniesz wymagac od kogos wymagaj od siebie. :przebiegly:

Miała byc godz. 18. Bylismy do 18:30 i nikt się nie zjaił. Wiec pogadaliśmy jak cywilozowani ludzie i si rozeszliśmy.

Tak więc nie widze sensu spotów z takim podejściem do sprawy. :no:

Opublikowano

Zapytałem o której godzinie, nie deklarowałem się.

Opublikowano

Jak bym siedzial na kompie w sobote to bym wpadl a tak niestety nie wiedzialem :kox:

Opublikowano

w lublinie nigdy nie było dobrego spotu, ostatnio w puławach zrobiliśmy mega miejscowy spot :gwizdanie: lublin mógł tylko pozazdroscić frekwencji :gwizdanie:

Ale jak macie takie nastawienie, przewidujecie ze pewnie nikt nie bedzie albo przyjedzie 2 i tyle i twierdzicie że lepiej zostać w domu itd to w sumie nie róbcie sztucznego zamentu :wink4:

chcecie zobaczyc spot vagowski przyjedźcie na WOŚP i na majVWke do ułeża na dwa dni :wink4:

Opublikowano

nic było nas dwóch i tyle

po co te dyskusje

kto chciał to był

Opublikowano

nic było nas dwóch i tyle

po co te dyskusje

kto chciał to był

:good:

i tej wersji się trzymajmy :decayed:

Opublikowano

no niestety kiedy mogę to jestem ale tak jak pisałem musiałem w wawie zostać do 16 taka praca a ze w chu... ludzi wracało to jechałem 3,5 godziny

Opublikowano

no niestety kiedy mogę to jestem ale tak jak pisałem musiałem w wawie zostać do 16 taka praca a ze w chu... ludzi wracało to jechałem 3,5 godziny

Ty możesz się czuć rozgrzeszony :decayed:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 08:11_________________________________________________Wszystkiego Najlepszego w nowym 2012 roku :hi:

Co by Pb i ON była w cenie piwa :kox:

Opublikowano

Co by Pb i ON była w cenie piwa[/size] :kox:

:blink: nie wiem jakie Ty piwo pijesz ale moje za 0,5 kosztuje ponad 3 zeta :thumbdown: więc ponad 6 zeta za litr paliwa nam życzysz? :shocked: Ty CH#JU :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Co by Pb i ON była w cenie piwa[/size] :kox:

:blink: nie wiem jakie Ty piwo pijesz ale moje za 0,5 kosztuje ponad 3 zeta :thumbdown: więc ponad 6 zeta za litr paliwa nam życzysz? :shocked: Ty CH#JU :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Ja takie z biedronki po 3zł za litr :embarrassed:

:decayed:

Opublikowano

Tez wlasnie sie zastanawiam co to za piwo:-) tania berbelucha jak widac ma zgubny wplyw na szare komorki

Opublikowano

Tez wlasnie sie zastanawiam co to za piwo:-) tania berbelucha jak widac ma zgubny wplyw na szare komorki

oj papuc nie znasz sie na żartach :tongue4:

Poza tym cena marketowa piwa to około 2-2,50zł więc jakby paliwko kosztowało od 4-5zł tez bys sie cieszył :chytry:

Opublikowano

Poza tym cena marketowa piwa to około 2-2,50zł więc jakby paliwko kosztowało od 4-5zł tez bys sie cieszył :chytry:

ja nie... :tongue4::decayed: bo mam taniej :decayed:

Opublikowano
ja nie... tongue4 decayed bo mam taniej decayed

pewnie czerwone lejesz heheheh i bez programu masz lepszego kopa :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :no: :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie: :no: :gwizdanie:

a co na nafcie jak samolot ? :polew:

Opublikowano

AFN jeździ na wszystkim :polew::decayed:

Opublikowano

AFN jeździ na wszystkim :polew::decayed:

Wiem ale ja szukam dla siebie tańszej alternatywy ON. Zdradź co i gdzie tankujesz na pw :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Solar... przez to Twoje "WAL ŚMIAŁO" na zderzaku u mnie tera każdy myśli że może coś napisać palcem na tyle :D wczoraj pojawiło mi się jakieś kolejne malowidło... :decayed: