Opublikowano 9 Listopada 201213 l no prezez spozniles sie. ale spocik sie odbyl bylo 5 carow pogadalismy posmialismy sie. milo bylo poznac chlopaki i kolezanke tez
Opublikowano 12 Listopada 201213 l Autor No właśnie. Powiedzcie jak było w ten piątek z miejscem pod Plazą?
Opublikowano 12 Listopada 201213 l z miejscem dobrze i dwa razy więcej by się nas zmieściło, ale teraz dla porównania można na olimpie się spotkać, mnie niestety nie będzie ale może ktoś z ostatniego spota będzie i porówna gdzie lepiej
Opublikowano 12 Listopada 201213 l w plazie wystarczy ze pojedziemy po zjeździe na dół w lewo i do końca... tam nikogo nie ma. zmiesci sie nas sporo i bedziemy mogli stać obok siebie
Opublikowano 13 Listopada 201213 l To bedzie ten spot ? I kto sie pisze ? Bo jutro juz sroda i byloby dobrze wiedziec co i jak
Opublikowano 14 Listopada 201213 l ja odpadam w tym tygodniu fucha jest do pozna i bede musial popylac c4 bo ja nie mam haka:facepalm:. a potem na 2-3 tyg do poznania. ale tam na spota sie zajrzy
Opublikowano 15 Listopada 201213 l witam! możecie mi polecić kogoś w Lublinie mogę podpiąć moją A4 pod komputer? zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i chciałbym wiedzieć co dokładnie padło z góry dzięki i pozdrawiam
Opublikowano 15 Listopada 201213 l Ty juz masz po CAN wiec mój kabelek zwykły KKL nie da rady ale wpadaj na spota http://a4-klub.pl/lubelskie-82/spoty-lublinie-09-11-2012r-godz-19-00-plaza-lublin-parking-poziom-2-ul-lipowa-13-a-171618/ zapytaj w tym watku czy ktoś może przywieść kabelek. Może Hugo ma.
Opublikowano 15 Listopada 201213 l też o tym myślałem ale piątek mi nie pasuje, a spoty chyba są właśnie wtedy. gdyby był spot w niedziele to było by super
Opublikowano 15 Listopada 201213 l nie planujecie przypadkiem nic w niedziele ? potrzebuję pomocy w podłączeniu się do kompa-zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i nie wiem co to może być
Opublikowano 15 Listopada 201213 l nie planujecie przypadkiem nic w niedziele ? potrzebuję pomocy w podłączeniu się do kompa-zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i nie wiem co to może być Jeśli już to w piątki się spotykamy w Plazie na parkingu -2. Nie wiem czy ktoś będzie w tym tyg bo lekka cisza w temacie. Żółta kontrolka silnika to inaczej "check". Koniecznie trzeba sprawdzić na komp, a najlepiej od razu zrobić logi. W przypadku mojego znajomego błąd był w dolocie powietrza do turbiny, która często łapała "not laufa". Jak się okazało była minimalna dziurka w dolocie powietrza do turbiny.
Opublikowano 16 Listopada 201213 l PAnowie jak sie ma zawieszenie 1be z 2.8 Quattro do 1.8 Quattro ?? ten mniejszy bedzie sztywniejszy ? ablo wyżej stał ?
Opublikowano 16 Listopada 201213 l PAnowie jak sie ma zawieszenie 1be z 2.8 Quattro do 1.8 Quattro ?? ten mniejszy bedzie sztywniejszy ? ablo wyżej stał ? Ma sie tak że przód będzie stał jak twoje 1BA, jest cos takiego jak kategoria wagowa spręzyn:wink:
Opublikowano 16 Listopada 201213 l Hahaha no to tak to ja nie chce Ale własnie tak mi się zdawało że może być lipa :/ a co ze sprężynami od S4?? taka sama sytuacja ??
Opublikowano 16 Listopada 201213 l no to chustawka :/ A zawieszenie 1be było w czyms innym jak wesjach z V ???