Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no prezez spozniles sie. ale spocik sie odbyl bylo 5 carow pogadalismy posmialismy sie. milo bylo poznac chlopaki i kolezanke tez

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miło było poznać do next time. Pozdrawiam:wink:

Opublikowano

no milo bylo szkoda ze tak malo nas bylo i prezesa nie bylo

Opublikowano
  • Autor

No właśnie. Powiedzcie jak było w ten piątek z miejscem pod Plazą?

Opublikowano

z miejscem dobrze i dwa razy więcej by się nas zmieściło, ale teraz dla porównania można na olimpie się spotkać,

mnie niestety nie będzie ale może ktoś z ostatniego spota będzie i porówna gdzie lepiej

Opublikowano

w plazie wystarczy ze pojedziemy po zjeździe na dół w lewo i do końca... tam nikogo nie ma. zmiesci sie nas sporo i bedziemy mogli stać obok siebie

Opublikowano

To bedzie ten spot ?;) I kto sie pisze ?:P Bo jutro juz sroda i byloby dobrze wiedziec co i jak ;)

Opublikowano

ja odpadam w tym tygodniu fucha jest do pozna i bede musial popylac c4 bo ja nie mam haka:facepalm:. a potem na 2-3 tyg do poznania. ale tam na spota sie zajrzy

Opublikowano

witam!

możecie mi polecić kogoś w Lublinie mogę podpiąć moją A4 pod komputer? zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i chciałbym wiedzieć co dokładnie padło :decayed:

z góry dzięki i pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Ty juz masz po CAN wiec mój kabelek zwykły KKL nie da rady ale wpadaj na spota http://a4-klub.pl/lubelskie-82/spoty-lublinie-09-11-2012r-godz-19-00-plaza-lublin-parking-poziom-2-ul-lipowa-13-a-171618/ zapytaj w tym watku czy ktoś może przywieść kabelek. Może Hugo ma.

Opublikowano

też o tym myślałem ale piątek mi nie pasuje, a spoty chyba są właśnie wtedy. gdyby był spot w niedziele to było by super :naughty:

Opublikowano

nie planujecie przypadkiem nic w niedziele ? potrzebuję pomocy w podłączeniu się do kompa-zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i nie wiem co to może być

Opublikowano
nie planujecie przypadkiem nic w niedziele ? potrzebuję pomocy w podłączeniu się do kompa-zapaliła mi się żółta kontrolka silnika i nie wiem co to może być

Jeśli już to w piątki się spotykamy w Plazie na parkingu -2. Nie wiem czy ktoś będzie w tym tyg bo lekka cisza w temacie. Żółta kontrolka silnika to inaczej "check". Koniecznie trzeba sprawdzić na komp, a najlepiej od razu zrobić logi. W przypadku mojego znajomego błąd był w dolocie powietrza do turbiny, która często łapała "not laufa". Jak się okazało była minimalna dziurka w dolocie powietrza do turbiny.

Opublikowano

PAnowie jak sie ma zawieszenie 1be z 2.8 Quattro do 1.8 Quattro ?? ten mniejszy bedzie sztywniejszy ? ablo wyżej stał ?

Opublikowano
PAnowie jak sie ma zawieszenie 1be z 2.8 Quattro do 1.8 Quattro ?? ten mniejszy bedzie sztywniejszy ? ablo wyżej stał ?

Ma sie tak że przód będzie stał jak twoje 1BA, jest cos takiego jak kategoria wagowa spręzyn:wink:

Opublikowano

Hahaha no to tak to ja nie chce :D Ale własnie tak mi się zdawało że może być lipa :/ a co ze sprężynami od S4?? taka sama sytuacja ??

Opublikowano

no tak, wkońcu jakakolwiek Vka jest cieższa

Opublikowano

no to chustawka :/ A zawieszenie 1be było w czyms innym jak wesjach z V ???

Opublikowano

było w róznych wersjach silnikowych:wink: