Opublikowano 15 Października 201312 l jeśłi ja organiztor to zapraszam do mnie do Ryk:hi: moze byc i Rykach
Opublikowano 15 Października 201312 l jeśłi ja organiztor to zapraszam do mnie do Ryk:hi: Daleko troche. Pozatym na tym MOP 2 to w połowie drogi od LBN ryk i Puław. Na nasza wioske nie wchodzisz wiec w połowie drogi możesz byc organizatorem równie dobrze jak ja Moge objąć patronat nad imprezą
Opublikowano 15 Października 201312 l jeśłi ja organiztor to zapraszam do mnie do Ryk:hi: Daleko troche. Pozatym na tym MOP 2 to w połowie drogi od LBN ryk i Puław. Na nasza wioske nie wchodzisz wiec w połowie drogi możesz byc organizatorem równie dobrze jak ja Moge objąć patronat nad imprezą Jestem za:grin: Wreszcie zobaczę Twoje 2.5:naughty:
Opublikowano 15 Października 201312 l jeśłi ja organiztor to zapraszam do mnie do Ryk:hi: Daleko troche. Pozatym na tym MOP 2 to w połowie drogi od LBN ryk i Puław. Na nasza wioske nie wchodzisz wiec w połowie drogi możesz byc organizatorem równie dobrze jak ja Moge objąć patronat nad imprezą Jestem za:grin: Wreszcie zobaczę Twoje 2.5:naughty: i ja:whistling: czyli spot na MOPie w czwartek o 20 czy coś zmieniamy jeszcze?
Opublikowano 15 Października 201312 l Jestem za tym żeby został czwartek o 20. Do tej pory juz powinienem być wolny i podjadę na spocik ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- jeśłi ja organiztor to zapraszam do mnie do Ryk:hi: Daleko troche. Pozatym na tym MOP 2 to w połowie drogi od LBN ryk i Puław. Na nasza wioske nie wchodzisz wiec w połowie drogi możesz byc organizatorem równie dobrze jak ja Moge objąć patronat nad imprezą Jestem za:grin: Wreszcie zobaczę Twoje 2.5:naughty: Może dojedzie i się nie rozpadnie to zobaczycie
Opublikowano 16 Października 201312 l to gdzie ten spot ? http://www.gddkia.gov.pl/userfiles/articles/Lublin/mapy/S17_Sielce_Bogucin1.jpg MOP II
Opublikowano 16 Października 201312 l 1. kowi (organizator) - dostawca prowiantu i browarów 2. Maras 3. PiotrekS 4. Pastaldo 5. paput 6. armistead 7. vpld 8. Dobra dopisywac sie do listy, godzi nke postoimy pogadamy ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- zaraz to nagłosnimy:naughty:
Opublikowano 16 Października 201312 l Dawać nie gadać na spota na parkingach obwodnicy lublina:naughty: http://a4-klub.pl/lubelskie-82/spoty-lublinie-171618/index87.html#post3835822
Opublikowano 16 Października 201312 l Witam Panowie mógłby mi kto to sprawdzić ? Tempomat, sterownik tempomatu Audi A4B5 Lublin ? Tablica.pl Albo od niego kupić a ja przeleje kasę tylko żeby działał
Opublikowano 16 Października 201312 l Witam Panowie mógłby mi kto to sprawdzić ?Tempomat, sterownik tempomatu Audi A4B5 Lublin ? Tablica.pl Albo od niego kupić a ja przeleje kasę tylko żeby działał A jak Ci ktoś ma to sprawdzic czy działa? Trzeba by to podłaczać a mało kto pewnie nawet miałby możliwość. Pozatym odezwij się tu http://a4-klub.pl/lubelskie-82/spociki-lubelskie-luzne-gadki-109286/ bo ten wątek jest o spotach.
Opublikowano 16 Października 201312 l Witam Panowie mógłby mi kto to sprawdzić ? Tempomat, sterownik tempomatu Audi A4B5 Lublin ? Tablica.pl Albo od niego kupić a ja przeleje kasę ewentualnie jakby miał ktoś sprawdzenia
Opublikowano 17 Października 201312 l sluchajcie moze tak wyjsc ze mnie nie bedzie bo moge miec robote do pozna ale mam nadzieje ze sie wyrobie
Opublikowano 17 Października 201312 l Dobra to robimy tego spota? bo jak maja być sami przyjezdni(spot lubelski bez lublina) to może sobie odpuscmy:facepalm: bo równie dobrze moge sobie do puław pojechac spotkać sie z paputem np:whistling:
Opublikowano 17 Października 201312 l Ja planuję być. Jak by się coś zmieniło to napiszcie bo przejechac się po nic to mi się nie chce.
Opublikowano 17 Października 201312 l Dobra to robimy tego spota? bo jak maja być sami przyjezdni(spot lubelski bez lublina) to może sobie odpuscmy:facepalm: bo równie dobrze moge sobie do puław pojechac spotkać sie z paputem np:whistling: no własnie i ja zwątpiłem...
Opublikowano 17 Października 201312 l Czyli jak? Bo jak mam być sam z LU to faktycznie bez sensu. Czekam na deklarację do 19:00 jeśli do tej pory nie będzie nic wiadomo to pewnie mnie też nie bedzie i nie wiem jak to zrobić bo pewnie pozostali będą się woleli spotkac w LPU lub LRY