pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę A Ty Papucik czym sie zajmujesz?
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę A Ty Papucik czym sie zajmujesz? łowię ryby w Wiśle i sprzedaje na targu
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę A Ty Papucik czym sie zajmujesz? łowię ryby w Wiśle i sprzedaje na targu To jedź do Japoni tam woda wyniosła masy ryb na ląd i nie będziesz musiał rzucać wędki A tak na powaznie?
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę A Ty Papucik czym sie zajmujesz? łowię ryby w Wiśle i sprzedaje na targu To jedź do Japoni tam woda wyniosła masy ryb na ląd i nie będziesz musiał rzucać wędki A tak na powaznie? a tak poważnie to transporuje te ryby na targ p.s warszaffiacy, my wam sikamy do Wisły
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę A Ty Papucik czym sie zajmujesz? łowię ryby w Wiśle i sprzedaje na targu To jedź do Japoni tam woda wyniosła masy ryb na ląd i nie będziesz musiał rzucać wędki A tak na powaznie? a tak poważnie to transporuje te ryby na targ p.s warszaffiacy, my wam sikamy do Wisły
asis Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] weźmie mi ktoś 2 breloki audi? bo mnie na spocie nie będzie ja mogę Ci wziąć, daleko do Ciebie nie mam to nawet mogę Ci je podrzucić
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 O prosze jaka miła i uczynna koleżanka Asiu podlicz go odpowiednio jak nie chce przyjechać na spot
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 To Tobie studia ni ebyły potrzebne tylko starty w konkursach na zapamietywanie długich ciagów cyfr Ty taka chodząca baza danych a nie inżynier phi żeby to się tak dało... to stresująca praca, nie zazdroszczę czasami może trochę tak ale ogólnie mi to nie przeszkadza, a wręcz się podoba p.s warszaffiacy, my wam sikamy do Wisły A kto nie sika Najgorzej mają na Żuławach bo wszystko tam do nich płynie
asis Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 O prosze jaka miła i uczynna koleżanka Asiu podlicz go odpowiednio jak nie chce przyjechać na spot coś się wymyśli :>
Sebek (-_-) Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] weźmie mi ktoś 2 breloki audi? bo mnie na spocie nie będzie ja mogę Ci wziąć, daleko do Ciebie nie mam to nawet mogę Ci je podrzucić jak Paweł nie będzie jechał to dam Ci znac i jeśli będziesz mogła to odbierzesz
asis Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] [quote name=Sebek () ] weźmie mi ktoś 2 breloki audi? bo mnie na spocie nie będzie ja mogę Ci wziąć, daleko do Ciebie nie mam to nawet mogę Ci je podrzucić jak Paweł nie będzie jechał to dam Ci znac i jeśli będziesz mogła to odbierzesz ok
snajper1998 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 mialbyc watek o spotach wyszly luzne gadki 2
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 mialbyc watek o spotach wyszly luzne gadki 2 bo mało ludzi z Lublina śledzi ten wątek
Tomasz23 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 mialbyc watek o spotach wyszly luzne gadki 2 bo mało ludzi z Lublina śledzi ten wątek ja tam śledzę dokładnie ale jak nie ma tematu spotu tylko coś o wycieraczkach czy o brelokach to się nie wypowiadam po prostu bo uważam że to nie dotyczy tego tematu :mysli: ale przynajmniej może dzięki temu więcej osób zagląda do tego wątku :tongue4:
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 No więc proponuje kto może w nastepny weekend zrobimy małego spota poznawczego i przyjada lublinianie? :gwizdanie: A w niedziele 3 kwietnia robimy wojewódzki
Tomasz23 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 No więc proponuje kto może w nastepny weekend zrobimy małego spota poznawczego i przyjada lublinianie? :gwizdanie: A w niedziele 3 kwietnia robimy wojewódzki Ja bardzo chętnie
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ja nie widze problemu, może być i w ten, ale bezemnie ;( Tzn napewno nikt płakał nie będę ale skoro ja proponuje termin to rzucam taki kiedy będe mógł
Tomasz23 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ja nie widze problemu, może być i w ten, ale bezemnie ;( Tzn napewno nikt płakał nie będę ale skoro ja proponuje termin to rzucam taki kiedy będe mógł a to cały weekend masz zajęty? nie wyrwiesz sie na 2-6godz??
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ja nie widze problemu, może być i w ten, ale bezemnie ;( Tzn napewno nikt płakał nie będę ale skoro ja proponuje termin to rzucam taki kiedy będe mógł a to cały weekend masz zajęty? nie wyrwiesz sie na 2-6godz?? Niestety bo jutro po pracy jade na wieś (niestety muszę) a wracam w niedzielę wieczorem. Chyba że na tygodniu się możemy gdzies styknąć wieczorem po pracy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi