paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Q Q Q Przyjedzie FWD i zawstydzi nie jedno Q Zróbcie 720 FWD [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Liczą się umiejętności a nie napęd...
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Q Q Q Przyjedzie FWD i zawstydzi nie jedno Q Zróbcie 720 FWD [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Liczą się umiejętności a nie napęd... Ja tam tez lubie moje FWD Jak narazie nie narzekam Zróbcie 720 FWD Q Q Q Przyjedzie FWD i zawstydzi nie jedno Q Zróbcie 720 FWD [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Liczą się umiejętności a nie napęd... Cwaniak jak ma teraz Q
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie: Prawda Kowi.. Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże.
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie: Prawda Kowi.. Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże. sam chciałeś Q, chodzi o jazdę na śniegu głownie tam żadnych szans ośka nie ma, nie co się oszukiwac
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie: Prawda Kowi.. Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże. sam chciałeś Q, chodzi o jazdę na śniegu głownie tam żadnych szans ośka nie ma, nie co się oszukiwac Nie chodzi o jazdę na śniegu a o ruszanie na mokrym albo autem z większą mocą. To jest zaleta Q. Znowu w lato Q to tylko spowalniacz. Śmieszy mnie przechwalanie: o ja mam Quattro ale super, taki ze mnie kierowca a jak przyjdzie co do czego to wychodzi co kto umie a nie jaki ma napęd. Nie raz widziałem jak przednio-napędówka zawstydzała pod tesco RWD. Jak ktoś nie ogarnia to i Q nic mu nie da a jak ktoś ma umiejętności to i FWD kółka pokręci. Fajnie mieć Q ale dowartościowywać się tym, niee :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie: Prawda Kowi.. Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże. Adaś nie na tym polega mieć Q żeby robic obroty(bo to raz wyjdzie raz nie w sumie jest to zalezne od sytuacyjnego fartu), mysle ze na nowodworze bez problemu sie zrobi bo nie ma w co walnąć, a Quattro naprawde trzeba umieć jeżdzić, ja zdązyłem sie juz przejechać na tym napędzie, na suchym Q bardzo ciezko wprowadzic w poslizg, naprawde do tego trzeba prędkosci a wyprowadzic pózniej to jest sztuka :gwizdanie: jak nie ogarniesz to obkreci Cie bardzo szybko na ręcznym to wszystko dzieje sie wolno, u nas na parkingu kumpel zawsze katuje golfa3 w kombi, to mysłe że mało kto tak jezdzi jak on, na prostej drodze potrafi sie obrócic i w miedzy czasie na wsteczym wyciaga i dalej leci zresztą ten parking to ciagle przetarty jest jak nie ten typo to ktoś RWD kółeczka kręci FWD kólek nie pokreci chyba że na wstecznym bo jezdzić w kółko a kręcić kółka to róznica
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie: Prawda Kowi.. Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże. sam chciałeś Q, chodzi o jazdę na śniegu głownie tam żadnych szans ośka nie ma, nie co się oszukiwac Nie chodzi o jazdę na śniegu a o ruszanie na mokrym albo autem z większą mocą. To jest zaleta Q. Znowu w lato Q to tylko spowalniacz. Śmieszy mnie przechwalanie: o ja mam Quattro ale super, taki ze mnie kierowca a jak przyjdzie co do czego to wychodzi co kto umie a nie jaki ma napęd. Nie raz widziałem jak przednio-napędówka zawstydzała pod tesco RWD. Jak ktoś nie ogarnia to i Q nic mu nie da a jak ktoś ma umiejętności to i FWD kółka pokręci. Fajnie mieć Q ale dowartościowywać się tym, niee :gwizdanie: tak samo jak przechwalać się ze ja umiem dwa kółka przekręcić, co to ma do rzeczy w ogóle
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Dobra dobra, nieważne czy Q,FWD, czy RWD autem z każdym z tych napędów jeździ się inaczej. Nie sztuką jest zrobić coś Q czy RWD , sztuką jest zrobić to samo FWD. Zresztą wystarczy obejrzeć program: Myślisz, że umiesz jeździć. Było wielu cwaniaków, którzy przyjeżdżali autami 4x4, RWD bardzo często wypadali słabo bo nie mieli umiejętności jazdy bo ich wcześniejsza jazda polegała na wykorzystywaniu możliwości napędu. O jaki był płacz w wolnej FWD albo później w tylnonapędowym Porsche z ogromną mocą. To całe przechwalanie się Q to dla mnie podobna sytuacja. Macie Q, fajnie bo macie większe możliwości ale to nie znaczy, że potraficie jeździć. Szydera z FWD jest nie na miejscu.
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 W każdej dziedzinie, czynnosciach wazna jest technika którą zdobywa sie z czasem zeby Q poszło bokiem efektownie na suchym trzeba je podciąć z ręcznego bo inaczej nic nie będzie, a sztuką dopiero będzie wyprowadzic je z tego poślizgu, a żeby to ogarnać trzeba naprawde gdzieś na wolnej przestrzeni potrenować a i po tym moze cos nie pójsć tak jak powinno bo naped jest nie przewidywalny zimą to najlepiej widać, przed wejsciem w zakręt daj gazu a polecisz do rowu przodem(po prostej), w zakręcie trzeba dać, albo przed zakrętem dobrze zajechać w przeciwna strone, a pózniej taniec od prawej do lewej d*pą po wyjsciu z zakrętu, co by sie działo na suchym autem które ma mało mocy
rafalekx Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Wyjaśnił mistrz Kowi który ogarnia Q jak nikt inny na świecie techniki jazdy pojazdem z napędem Q uczy w szkole
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgadzam się w 100% ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem Nerwowy jestem ostatnio, więc się musiałem czepić
wojci Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 :polew: :polew: a może piszcie na 2 lubelskich wątkach jednocześnie Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgadzam się w 100% ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem Nerwowy jestem ostatnio, więc się musiałem czepić w ciąży jesteś czy jak
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 :polew: :polew: a może piszcie na 2 lubelskich wątkach jednocześnie Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera :notworthy:Szacun Ja mam to samo wiec mam chociarz polewkę w robocie
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 :polew: :polew: a może piszcie na 2 lubelskich wątkach jednocześnie Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera :notworthy:Szacun Ja mam to samo wiec mam chociarz polewkę w robocie chyba czekoladowa polewkę
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 :polew: :polew: a może piszcie na 2 lubelskich wątkach jednocześnie Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera :notworthy:Szacun Ja mam to samo wiec mam chociarz polewkę w robocie chyba czekoladowa polewkę Nie tak jak Ty "czarna polewkę"
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgadzam się w 100% ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem Nerwowy jestem ostatnio, więc się musiałem czepić w ciąży jesteś czy jak Przeprawę z tym oszustem mam. Wkurzam się bo nawet nie chodzi o pieniądze ale o takie ciotunie, którym nie chciało się na policję pójść i zgłosić zdarzenia. Złodziej śmieje się w twarz, jego żona wrzuca zdjęcia na nk a Ty się męcz. Więcej nic na allegro nie kupię.
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Więcej nic na allegro nie kupię. też sobie tak poprzysięgłem, póki co wytrzymuję
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgadzam się w 100% ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem Nerwowy jestem ostatnio, więc się musiałem czepić w ciąży jesteś czy jak Przeprawę z tym oszustem mam. Wkurzam się bo nawet nie chodzi o pieniądze ale o takie ciotunie, którym nie chciało się na policję pójść i zgłosić zdarzenia. Złodziej śmieje się w twarz, jego żona wrzuca zdjęcia na nk a Ty się męcz. Więcej nic na allegro nie kupię. Nie generalizuj Armi bo jednak nie wszyscy sa tacy. Tylko niestety trzeba uważać na takich jak ten przyjemniaczek
Rekomendowane odpowiedzi