Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Ja byłem własnie , ludzi juz sporo, wsciekłe golfy co chwila jadą :gwizdanie: Grn już na miejscu chleje
PiotrekS Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Ja byłem własnie , ludzi juz sporo, wsciekłe golfy co chwila jadą :gwizdanie: Grn już na miejscu chleje Ja niedługo będę jechał tam na balet nocny :gwizdanie: ale pogoda coś się j@bie. kOrwa mogliśmy się zgadać i razem tam zajechać na kilka audiczek i by się zrobiło jakieś bro :beer1:
paput Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Ja byłem własnie , ludzi juz sporo, wsciekłe golfy co chwila jadą :gwizdanie: Grn już na miejscu chleje Ja niedługo będę jechał tam na balet nocny :gwizdanie: ale pogoda coś się j@bie. kOrwa mogliśmy się zgadać i razem tam zajechać na kilka audiczek i by się zrobiło jakieś bro :beer1: przeca kowi chciał
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu
paput Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął
PiotrekS Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął Ja tam ludzi nie znam jeszcze Kurna niedługo jakiegoś spocine byśmy ogarnęli, tyle, że tak nawet niepopiwkujemy a tu bylaby okazja na jakieś małe pifffko :gwizdanie:
paput Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął Ja tam ludzi nie znam jeszcze Kurna niedługo jakiegoś spocine byśmy ogarnęli, tyle, że tak nawet niepopiwkujemy a tu bylaby okazja na jakieś małe pifffko :gwizdanie: no nawet Cię jeszcze nie widziałem
PiotrekS Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął Ja tam ludzi nie znam jeszcze Kurna niedługo jakiegoś spocine byśmy ogarnęli, tyle, że tak nawet niepopiwkujemy a tu bylaby okazja na jakieś małe pifffko :gwizdanie: no nawet Cię jeszcze nie widziałem Będzie łookazja jeszcze człowiek młody i Aczfurką może pojeździ trochę
paput Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął Ja tam ludzi nie znam jeszcze Kurna niedługo jakiegoś spocine byśmy ogarnęli, tyle, że tak nawet niepopiwkujemy a tu bylaby okazja na jakieś małe pifffko :gwizdanie: no nawet Cię jeszcze nie widziałem Będzie łookazja jeszcze człowiek młody i Aczfurką może pojeździ trochę byleś nie skończył jak ten german ......... na glebie
PiotrekS Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Piotrek, jest z kim pić, Grn z załogą wpadli z browarami , a dyskoteka to wiecie nie zdziwcie sie ale to nuta gra na całego a ludzie przeważnie piwkuja przy swoich samochodach, ewentualnie pod barem stoją, tak to wygladało rok temu ja bym pojechał gdybym fele ogarnął Ja tam ludzi nie znam jeszcze Kurna niedługo jakiegoś spocine byśmy ogarnęli, tyle, że tak nawet niepopiwkujemy a tu bylaby okazja na jakieś małe pifffko :gwizdanie: no nawet Cię jeszcze nie widziałem Będzie łookazja jeszcze człowiek młody i Aczfurką może pojeździ trochę byleś nie skończył jak ten german ......... na glebie no co by mnie jakieś wheelwhores niedopadło tak przy glebie ee szybko nie padam cza by wlać troszkę :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Imprezka jest gruba, armi numer 202 ja 208 wiec jutro bedzie spokojnie 350 aut, bo większosc leci na sobote tylko
mykenzi Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Pany, trzymajcie tam gdzieś koło siebie dla mnie miejscówę. Lece pokazać swoje be7 Światu :gwizdanie: Mam nadzieję ze gdzieś was znajdę w tym tłumie :>
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Pany, trzymajcie tam gdzieś koło siebie dla mnie miejscówę. Lece pokazać swoje be7 Światu :gwizdanie: Mam nadzieję ze gdzieś was znajdę w tym tłumie :> Spoko ustawimy sie jakoś
mykenzi Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 fajno, tylko trzymajta tego plejsa bo ja bedę dopiero koło 11:30. Muszę jeszcze rano zaliczyć listę obecności w biurze ;/
PiotrekS Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Pany, trzymajcie tam gdzieś koło siebie dla mnie miejscówę. Lece pokazać swoje be7 Światu :gwizdanie: Mam nadzieję ze gdzieś was znajdę w tym tłumie :> Spoko ustawimy sie jakoś Czegoś kowi tak na szarym końcu wozidełko ustawił II din robi robotę w twojej furce To armi tak szalał tam na 1/4 na niemieckich blachach ??
Tomasz23 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widze ze watek troche sie zakurzyl ale moze warto by bylo cos zaplanowac?? nadchodzi czerwiec jest cieplo i slonecznie moze ekipa lubelska by sie zebrala na jakis spocik?
paput Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widze ze watek troche sie zakurzyl ale moze warto by bylo cos zaplanowac?? nadchodzi czerwiec jest cieplo i slonecznie moze ekipa lubelska by sie zebrala na jakis spocik? :>
PiotrekS Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widze ze watek troche sie zakurzyl ale moze warto by bylo cos zaplanowac?? nadchodzi czerwiec jest cieplo i slonecznie moze ekipa lubelska by sie zebrala na jakis spocik? :>
Rekomendowane odpowiedzi