Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja widziałem sie z Solarem i Armim i jabyło paput przyjechać, bylismy u ciebie w mieście, wiec miałeś blisko
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja widziałem sie z Solarem i Armim i jabyło paput przyjechać, bylismy u ciebie w mieście, wiec miałeś blisko cza było wcześniej napisac
Tomasz23 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Paput jesli byliby by chetni to moze i bysmy sie wybrali do Was ok to pozostaje termin 11-12 czerwca teraz kto sie pisze? no Ty i Pasti-Pasti to dopiero poczatek moze jeszcze pare osob sie zbierze
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 szkoda Tomek że nie miałem do Ciebie tel bo był mały krótki spot pod zamkiem
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja widziałem sie z Solarem i Armim i jabyło paput przyjechać, bylismy u ciebie w mieście, wiec miałeś blisko cza było wcześniej napisac przecież widziałeś wpis nawet go skomentowałeś, ja sie dowiedziałem 5min wczesniej :gwizdanie: i 30km miałem na miejsce a byłem :gwizdanie: a jutro przez Ryki będe podażał to jak co moge sie wyczłapac, o 10 jade do mechaniora na zmiane zacisku i wyciecie tłumika wiec tak 1.5h mnie nie bedzie, jeszcze z rana musze znaleźć kawalek rury wydechowej tak z metr
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja widziałem sie z Solarem i Armim i jabyło paput przyjechać, bylismy u ciebie w mieście, wiec miałeś blisko cza było wcześniej napisac przecież widziałeś wpis nawet go skomentowałeś, ja sie dowiedziałem 5min wczesniej :gwizdanie: i 30km miałem na miejsce a byłem :gwizdanie: a jutro przez Ryki będe podażał bo kochasz solara żyje on w ogóle?
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja widziałem sie z Solarem i Armim i jabyło paput przyjechać, bylismy u ciebie w mieście, wiec miałeś blisko cza było wcześniej napisac przecież widziałeś wpis nawet go skomentowałeś, ja sie dowiedziałem 5min wczesniej :gwizdanie: i 30km miałem na miejsce a byłem :gwizdanie: a jutro przez Ryki będe podażał to jak co moge sie wyczłapac, o 10 jade do mechaniora na zmiane zacisku i wyciecie tłumika wiec tak 1.5h mnie nie bedzie, jeszcze z rana musze znaleźć kawalek rury wydechowej tak z metr no na chwilę moge się zatrzymać. Wyslij mi na PW nr kom to jak będę dojezdzał to się odezwę tylko podpowiedz gdzie tam najłatwiej trafic
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ryki to taka mała wioska którą przejzdzasz przez 3 min, z solarem jak sie ustawialismy to na pierwszej krzyżówce w lewo odrazu jest parking, ewentualnie u mnie pod blokiem na drugich światłach w prawo i jestes leci pw
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ryki to taka mała wioska którą przejzdzasz przez 3 min, z solarem jak sie ustawialismy to na pierwszej krzyżówce w lewo odrazu jest parking, ewentualnie u mnie pod blokiem na drugich światłach w prawo i jestes leci pw no i sebek podskoczy żeby mu rurkę zamontować
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ryki to taka mała wioska którą przejzdzasz przez 3 min, z solarem jak sie ustawialismy to na pierwszej krzyżówce w lewo odrazu jest parking, ewentualnie u mnie pod blokiem na drugich światłach w prawo i jestes leci pw no i sebek podskoczy żeby mu rurkę zamontować jaką rurke to mu sprzedałes i nie zamontowałeś. wstyd i hańba
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ryki to taka mała wioska którą przejzdzasz przez 3 min, z solarem jak sie ustawialismy to na pierwszej krzyżówce w lewo odrazu jest parking, ewentualnie u mnie pod blokiem na drugich światłach w prawo i jestes leci pw no i sebek podskoczy żeby mu rurkę zamontować jaką rurke to mu sprzedałes i nie zamontowałeś. wstyd i hańba no jakieś 2h temu, pędził do pracy i was pod tesco widział i mi pisał
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 dobra jak sie będe wybierał i mówisz że do Ciebie pod blok łatwo trafic to tak moze byc. To tak jak sie umawialiśmy napisze sms.
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 karwa to dwa spoty a4 były w tym samym czasie w Puławach
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 karwa to dwa spoty a4 były w tym samym czasie w Puławach bo zes niechciał przyjechac do sebka dzwoniłem o 21.40 jakoś bo esa napisał :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Dziś po 16:30 trasa Toruńska w kier. Marek ciemny sedan B5 LRY****** z rozwalonymi lewymi drzwiami przednimi i tylnymi. Oznakowany naklejką na klapie bagażnika. który to? na marginesie wczoraj 16 godzin w pracy byłem
rafalekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 siema siema a wczoraj było spotowo a ja zapierd@lałem od 6-22 Takim to dobrze
Rekomendowane odpowiedzi