pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 siiiiiimaaaaa ktorym? :> ta ja se jaja robię sam śmieję się z tego co piszę, a ten architekt pożal się Boże bierze to na serio i co chwilę pisze: "kompromitujesz się" :polew: no ale nie poradzisz artystyczne orzeszki tak mają z orzeszkami tak bywa :gwizdanie: ciekae który robi za dziewczynkę :gwizdanie: głupie pytanie rafałkowa pipka, dostał w czerep i beczy teraz w swoim pokoju :polew: [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________A tak na powaznie niechce mi sie z nim dzisiaj juz kłócic i tak wystarczajaco sie skompromitował na innym portalu ktorym? :>[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 07:42_________________________________________________ ciekae który robi za dziewczynkę :gwizdanie: głupie pytanie rafałkowa pipka, dostał w czerep i beczy teraz w swoim pokoju :polew: [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________A tak na powaznie niechce mi sie z nim dzisiaj juz kłócic i tak wystarczajaco sie skompromitował na innym portalu :polew: życie ile poswicieles butelek 6162 na wymiane magla? co to 6162?
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzisiaj chyba mnie nocka w robocie czeka
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzisiaj chyba mnie nocka w robocie czeka a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzisiaj chyba mnie nocka w robocie czeka a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac karolinka rafalekx sie podkoc**je po cichu [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 08:41_________________________________________________ co to 6162? a co lales do magla?
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac Kilka jest ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej imieninowe :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac Kilka jest ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej imieninowe :gwizdanie: to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac Kilka jest ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasno :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 karolinka rafalekx sie podkoc**je po cichu si si Karola ode mnie i to jej ciasto imieninowe :gwizdanie: Ale dzie tam nie podkoc**ję się, po pierwsze kapkie starsza (27 lat) a po drugie raczej konkretnie zajęta Tu lata taka jedna blondyneczka z papierami - tamtą to bym bym :gwizdanie: I wiekowo tak jak ja. Jest jeszcze jedna "rycząca" trzydziecha tamtą to bym... Mój typ "la brunette" [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 08:49_________________________________________________ to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur Ty mnie chyba z medikiem mylisz jaki kurfa dyżur Nawet ciasno :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Cytat: Pastaldo Dzisiaj o 08:45to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur naughty Ty mnie chyba z medikiem mylisz grin jaki kurfa dyżur naughty nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: hehe nie no śmieję się, ale trochę posiedzę dzisiaj
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: hehe nie no śmieję się, ale trochę posiedzę dzisiaj bywa i tak. A co myszy z tuneli wyganiacie czy papierki do przerzucenia?
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 bywa i tak. A co myszy z tuneli wyganiacie czy papierki do przerzucenia? tunelu na obecną chwilę nie ma i długo długo nie będzie teoretycznie na Euro ma być przejezdność... ale czarno to widzę :gwizdanie: No i właśnie hasło "przejezdność" jest wyznacznikiem dzisiejszego dnia pracy... tworzymy harmonogram w którym staramy się udowodnić że jesteśmy w stanie to zrobić, ale... no właśnie kilka ale się pojawi i o to chodzi :gwizdanie: więcej powiedzieć nie mogę i na koniec ja mam te wszystkie harmonogramy do kupy w jeden plik scalić, obawiam się konfliktów, że zadania będą się pierd@liły ale muszę czekać aż chłopaki coś tam stworzą, a ja zaraz siadam i trzaskam dwa obiekty a potem wszystkie 15 obiektów staram się scalić w jeden plik... no właśnie staram się. A na jutro ma być koniecznie.
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 si si Karola ode mnie i to jej ciasto imieninowe :gwizdanie: Ale dzie tam nie podkoc**ję się, po pierwsze kapkie starsza (27 lat) na starszej piczy młody chui sie cwiczy zawsze Ci to powtarzam :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 09:20_________________________________________________ nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: hehe nie no śmieję się, ale trochę posiedzę dzisiaj bywa i tak. A co myszy z tuneli wyganiacie czy papierki do przerzucenia? po cemencie worki musi wytrzepac [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 09:20_________________________________________________ Cytat: Pastaldo Dzisiaj o 08:45to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur naughty Ty mnie chyba z medikiem mylisz grin jaki kurfa dyżur naughty nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: no i sie nie dowiedzialem ile ty tej herbaty zalales do magla
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 aaaa 6162 to płyn do wspomagania pisz po polsku Jesli miałeś wyciek, dolewki itp to ja na twoim miejscu bym go wymienił. Ja musze to zrobić (wymienić) bo mam mieszankę ale czasu brak. Po założeniu nowego magla wystarczyło 200ml dolać i był stan. Jak bys wymieniał to litr powinien Ci wystarczyć ewentualnie troche więcej jakbyś chciał być nadgorliwy i przepłukac układ
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 na starszej piczy młody chui sie cwiczy zawsze Ci to powtarzam :gwizdanie: Lubię to dobrze gadasz po cemencie worki musi wytrzepac szkoda że do nas przyjeżdża w gruszkach gotowy beton
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 szkoda że do nas przyjeżdża w gruszkach gotowy beton uu powazna firma
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 uu powazna firma a jak Ty sobie wyobrażasz betonowanie czegoś takiego robiąc beton w betoniarce mieszając cement z woreczków? * dla osób które chcą wykorzystać pokazane wyżej zdjęcia do ch#j wi jakich celów dodam tylko, że to fotomontaż robiony w paincie i nic na tych zdjęciach nie jest prawdziwe :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 widok od Ciebie z okna? nie tam nie ma budynków ale zdjęcia robiłem ja :gwizdanie: podniesiony w koszu manitką (manitou - ładowarka teleskopowa) na ok. 20m, nieaktualny widok i stan zaawansowania, bo foty z kwietnia, na obecną chwilę te przyczółki są gotowe, ja sobie czasami śmigam tam po tym błotku. to są zdjęcia 2 z 15 obiektów
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 widok od Ciebie z okna? nie tam nie ma budynków ale zdjęcia robiłem ja :gwizdanie: podniesiony w koszu manitką (manitou - ładowarka teleskopowa) na ok. 20m, nieaktualny widok i stan zaawansowania, bo foty z kwietnia, na obecną chwilę te przyczółki są gotowe, ja sobie czasami śmigam tam po tym błotku. to są zdjęcia 2 z 15 obiektów spoko
Rekomendowane odpowiedzi