Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siiiiiimaaaaa :tongue4::hi:

ktorym? :>

ta ja se jaja robię sam śmieję się z tego co piszę, a ten architekt pożal się Boże bierze to na serio i co chwilę pisze: "kompromitujesz się" :polew: :polew: :polew: no ale nie poradzisz artystyczne orzeszki tak mają :naughty:

z orzeszkami tak bywa :gwizdanie:

ciekae który robi za dziewczynkę :decayed: :gwizdanie:

głupie pytanie rafałkowa pipka, dostał w czerep i beczy teraz w swoim pokoju :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________A tak na powaznie niechce mi sie z nim dzisiaj juz kłócic i tak wystarczajaco sie skompromitował na innym portalu :decayed:

ktorym? :>[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 07:42_________________________________________________

ciekae który robi za dziewczynkę :decayed: :gwizdanie:

głupie pytanie rafałkowa pipka, dostał w czerep i beczy teraz w swoim pokoju :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________A tak na powaznie niechce mi sie z nim dzisiaj juz kłócic i tak wystarczajaco sie skompromitował na innym portalu :decayed:

:polew: :polew:

życie :decayed:

ile poswicieles butelek 6162 na wymiane magla?

:wtf: co to 6162? :embarrassed:

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj chyba mnie nocka w robocie czeka :embarrassed::wallbash::thumbdown:

Opublikowano

a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? :cool1: Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac :evil:

Opublikowano

a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? :cool1: Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac :evil:

karolinka :naughty:

rafalekx sie podkoc**je po cichu :wstydliwy::giveheart::heat:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 08:41_________________________________________________

:wtf: co to 6162? :embarrassed:

a co lales do magla? :shocked:

Opublikowano

Kilka jest :decayed: ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi :cool1: chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej :) imieninowe :gwizdanie:

Opublikowano

Kilka jest :decayed: ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi :cool1: chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej :) imieninowe :gwizdanie:

to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur :evil::naughty:

Opublikowano

Kilka jest :decayed: ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi :cool1: chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasno :gwizdanie:

:kox:
Opublikowano

karolinka :naughty:

rafalekx sie podkoc**je po cichu :wstydliwy::giveheart::heat:

si si Karola ode mnie i to jej ciasto imieninowe :gwizdanie: Ale dzie tam nie podkoc**ję się, po pierwsze kapkie starsza (27 lat) a po drugie raczej konkretnie zajęta :wink4: Tu lata taka jedna blondyneczka z papierami - tamtą to bym bym :gwizdanie: I wiekowo tak jak ja. Jest jeszcze jedna "rycząca" trzydziecha :kox: tamtą to bym... :cool1: Mój typ "la brunette" :rolleyes:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 08:49_________________________________________________

to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur :evil::naughty:

Ty mnie chyba z medikiem mylisz :D jaki kurfa dyżur :naughty:

Nawet ciasno :gwizdanie:

:kox:

:polew::kox:

Opublikowano
Cytat: Pastaldo Dzisiaj o 08:45

to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur naughty

Ty mnie chyba z medikiem mylisz grin jaki kurfa dyżur naughty

nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

nikogo nie mylę. Mówisz o nocce a ja to dyzurem nazwałem i tyle :gwizdanie: :wink4:

hehe nie no śmieję się, ale trochę posiedzę dzisiaj :kwasny:

Opublikowano

bywa i tak. A co myszy z tuneli wyganiacie czy papierki do przerzucenia?

Opublikowano

tunelu na obecną chwilę nie ma i długo długo nie będzie :rolleyes: teoretycznie na Euro ma być przejezdność... ale czarno to widzę :gwizdanie:

No i właśnie hasło "przejezdność" jest wyznacznikiem dzisiejszego dnia pracy... tworzymy harmonogram w którym staramy się udowodnić że jesteśmy w stanie to zrobić, ale... no właśnie kilka ale się pojawi i o to chodzi :gwizdanie: więcej powiedzieć nie mogę :wink4: i na koniec ja mam te wszystkie harmonogramy do kupy w jeden plik scalić, obawiam się konfliktów, że zadania będą się pierd@liły :wallbash: ale muszę czekać aż chłopaki coś tam stworzą, a ja zaraz siadam i trzaskam dwa obiekty :kwasny: a potem wszystkie 15 obiektów staram się scalić w jeden plik... no właśnie staram się. A na jutro ma być koniecznie.

Opublikowano

si si Karola ode mnie i to jej ciasto imieninowe :gwizdanie: Ale dzie tam nie podkoc**ję się, po pierwsze kapkie starsza (27 lat)

na starszej piczy młody chui sie cwiczy zawsze Ci to powtarzam :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 09:20_________________________________________________

po cemencie worki musi wytrzepac :good:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 09:20_________________________________________________

Cytat: Pastaldo Dzisiaj o 08:45

to Ty jej w prezencie załatw niezapomniany dyzur naughty

Ty mnie chyba z medikiem mylisz grin jaki kurfa dyżur naughty

no i sie nie dowiedzialem ile ty tej herbaty zalales do magla :thumbdown:

Opublikowano

aaaa 6162 to płyn do wspomagania :bag: pisz po polsku :tongue4:

Jesli miałeś wyciek, dolewki itp to ja na twoim miejscu bym go wymienił. Ja musze to zrobić (wymienić) bo mam mieszankę ale czasu brak. Po założeniu nowego magla wystarczyło 200ml dolać i był stan.

Jak bys wymieniał to litr powinien Ci wystarczyć ewentualnie troche więcej jakbyś chciał być nadgorliwy i przepłukac układ :decayed:

Opublikowano

na starszej piczy młody chui sie cwiczy zawsze Ci to powtarzam :gwizdanie:

Lubię to :kox: dobrze gadasz :naughty:

po cemencie worki musi wytrzepac :good:

:embarrassed::decayed: szkoda że do nas przyjeżdża w gruszkach gotowy beton :kwasny::decayed:

Opublikowano

:embarrassed::decayed: szkoda że do nas przyjeżdża w gruszkach gotowy beton :kwasny::decayed:

uu powazna firma

Opublikowano

uu powazna firma

a jak Ty sobie wyobrażasz betonowanie czegoś takiego robiąc beton w betoniarce mieszając cement z woreczków? :polew:

pict1856.jpg

pic1132p.jpg

* dla osób które chcą wykorzystać pokazane wyżej zdjęcia do ch#j wi jakich celów dodam tylko, że to fotomontaż robiony w paincie i nic na tych zdjęciach nie jest prawdziwe :)

:gwizdanie:

Opublikowano

widok od Ciebie z okna? :przebiegly:

Opublikowano

nie :) tam nie ma budynków :wink4: ale zdjęcia robiłem ja :gwizdanie: podniesiony w koszu manitką (manitou - ładowarka teleskopowa) na ok. 20m, nieaktualny widok i stan zaawansowania, bo foty z kwietnia, na obecną chwilę te przyczółki są gotowe, ja sobie czasami śmigam tam po tym błotku.

to są zdjęcia 2 z 15 obiektów :)

Opublikowano

nie :) tam nie ma budynków :wink4: ale zdjęcia robiłem ja :gwizdanie: podniesiony w koszu manitką (manitou - ładowarka teleskopowa) na ok. 20m, nieaktualny widok i stan zaawansowania, bo foty z kwietnia, na obecną chwilę te przyczółki są gotowe, ja sobie czasami śmigam tam po tym błotku.

to są zdjęcia 2 z 15 obiektów :)

spoko :good: