ostry785 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 ja już napisałem, niestety praca... a tak na marginesie to kto ma pożyczyć radyjko cb do piątku, bo w pon wyjeżdżam i by mi się przydało, a moje powiedziało papa..
elmichalkw Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Koledzy prośba... miejcie na uwadze: Seat Cordoba / FV/ /1.4 / Climatronic/1 właściciel (2510693037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może trafi się chętny, szczerze polecam to autko W przypadku pomocy przy sprzedaży przewidziana ,,prowizja " :> Widzę autko z moich rodzinnych stron Kolega z Lipska? ^^
done Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Podeśle ktoś namiar na warsztat/ mechanika gdzie robiliście rozrząd w Lublinie. Z góry dzięki za odp. Pozdro
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 :decayed: biedaczysko... kolejnego z forum straciliśmy... kolejny odpadł z gry
done Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby...
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby... ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin:
paput Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby... ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin: u kowi widzę że stawiasz ultimatum, i dobrze jeszcze rok i bierzcie wreszcie ten ślub:grin:
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 zdradziła mnie sucz:polew::polew::polew:
paput Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 zdradziła mnie sucz:polew::polew::polew:
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin: mówisz? ja tam się nigdzie nie śpieszę... zdradziła mnie sucz:polew::polew::polew: Kowi zbrzydłaś, brzucha złapałaś, wyłysiałaś, cycki Ci zmalały, zęby powypadały to i przestałaś mnie interesować :grin:
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 pozostańmy przyjaciółmi :decayed:
pastaldo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 http://s15.postimage.org/8lluy2fcn/20120811705.jpg :decayed: biedaczysko... kolejnego z forum straciliśmy... kolejny odpadł z gry Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę
rafalekx Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę Spoksik, cała przyjemność po mojej stronie, ja też czekam na foty i na program
mrogal Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę Spoksik, cała przyjemność po mojej stronie, ja też czekam na foty i na program program? cipowaliscie passka na weselu? chyba na ocipinach aj noł o co kaman
pastaldo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 było tak dowCIPNIE że cho cho Program będzie bomba co nie Rafał? Oj będzie się działo
Rekomendowane odpowiedzi