Hugo Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Darek a nie bedzie lepiej pojechać na lewą stronę parkingu ? tam jest wyjazd na pierwszy poziom i mało kto tam parkuje. a na ostatniom spocie tam się kreciłem i było dużo miejsca i dużo placu zeby stać obok siebie. Mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 PAnowie beznadziejny przypadek :/ drukarka epson jakis tam, trzeba resetować pojemniki z tuszem :/ czy ktoś gdzieś w lublinie i okolicach czym takim sie zajmuje ?? bo reseter kupiłem ale to szkoda kasy nic nie daje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Nie wiem gdzie coś takiego robia ale podejrzewam że czasami bardziej się opłaci kupić nowa drukarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No i bardzo dobrze:D Ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 moze i ja sprobuje wbic jesli bede mial czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Też tak podejrzewam ale chciałem się zapytać być może ktoś, coś, gdzieś może słyszał o czymś taim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No jak tam, będzie dzisiaj kilka osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ja odpadam. Wyjazd mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Niestety dzisiaj nie zawitam na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Bida... Dopiero wrocilem do domu z pracy... znowu nie zawitam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Możesz podjechać na Bursztynowej jadąc od Filaretów ciut wcześniej niż kościół to po lewej stronie naprawiają drukarki, może Ci są w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A ja byłem i chyba nikogo nie było. Poszedłem do Plazy, Olek pojeździł sobie na symulatorze Playstation i wróciłem niedawno do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ja byłem o 19 :30 też nikogo nie było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Siema! chłopaki potrzebny mi sprawdzony macher który ogarnia hamulce w A4, ja już nie mam siły ciągle wychodzi że zapowietrzone a pobliskie warsztaty nie dają rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Z racji tego, że nadchodzi zima śnieg i sól na naszych pięknych drogach. Stwierdziłem, że trzeba jakoś auto zabezpieczyć umyć i nawoskować. Z racji, że nie mam czasu i warunków na zrobienie tego samemu postanowiłem skorzystać z myjni ręcznych samochodowych w Lublinie. Jakie polecacie? Korzystał z was ktoś z jakiś które możecie polecić? Mieliście do czynienia z myjnią ręczna SONAX na parkingu pod Olimpem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 PROFESJONALNA PIELĘGNACJA POJAZDÓW MYJNIA SAMOCHODOWA RĘCZNA PATRONAT SONAX Zapraszam do korzystania z usług myjni ręcznej w budynku wielopoziomowego parkingu przy ul. Konrada Wallenroda 2i. Myjnia ręczna wykorzystuje wyłącznie kosmetyki samochodowe firmy SONAX. Dla osób z forumatrakcyjne obniżki, upusty, zniżki, sale, ulgi i rabaty. W przypadku nawiązania stałej współpracy proponuję atrakcyjne ceny, zaś rozliczenie zbiorcze za dokonaną usługę wystawiamy z końcem miesiąca. Istnieje możliwość odbioru, oraz dowozu auta do klienta Ul. Konrada Wallenroda 2i 20-605 Lublin Godziny otwarcia: pon- pt: 8.00 - 17.00 sob 9-00 - 15.00 umów się : Michał Kasperczuk: 518-104-106 Jedz tam do mojego brata i bedziesz zadowolony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Siema! chłopaki potrzebny mi sprawdzony macher który ogarnia hamulce w A4, ja już nie mam siły ciągle wychodzi że zapowietrzone a pobliskie warsztaty nie dają rady może to wina impusatora ABS a nie odpowietrzenia, miałem podobnie, pedał wpada gdy się go źle założy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 yyyyyyyyy a po Polsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Może ktoś chętny? 17 cali oponki na jakieś dwa sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To widze ze jakbym przyjechal to tez bym nikogo nie zobaczyl... Trzeba wczesniej jakis teramin ustalic zeby wszyscy co beda chetni i sie zadeklaruja swoja obecnosc pojawili sie na sto procent;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi