marzec39 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gdzie bądz musze naprawić samochód do piątku o ile to szklanki ale wydaje mi sie że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gdzie bądz musze naprawić samochód do piątku o ile to szklanki ale wydaje mi sie że tak To pisz do TOM77 jak dziś mu kase wpłacisz to jutro będziesz miał paczke z częściami. I łatw mechanika chyba że sam ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Już rozebrane wszystko chciałem się upewnić że to napewno to ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- Pisałem do TOMM77 ale brak go na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Panowie Gdzie w Lublinie mozna smacznie zjeść we dwoje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 giuseppe na hipotecznej polecam ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzy29 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 witam kolegów, jestem tu nowy i chcialbym sie pokazać na spocie, kiedy coś organizujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Którędy w polifcie idzie wiązka sufitowa ?? lewa czy praw a stroną dachu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Już jestem po zabiegu wymiany szklanek i wałka i mam teraz problem auto jest bardzo mułowate rozpędza się do 3tyś i stop potem jak coś puści rwie jak głupi do konca żadnego błędu nie ma zgłupiałem normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 sprawdź czy dobrze podcisnienia zamontowali, czy szczelne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 wszystko sprawdzone działa podćisnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 a może przed majówką jakiś spocik np w olimpie w jakiś piątek lub weekend ?? można by obgadać kto jedzie dopracować furki przed Ułężą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A propos dopracowywania... Jest jakiś porządny detaling w Lublinie? Przy okazji szukam opon 225/45/17:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak chcesz to mam 2, mogę sprzedać w dobrej cenie. Zmierzę bierznik i dam znać. Bridgestone Protenza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Szukam raczej 4 takich samych i na kilka sezonow, ale dzieki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Takie też mam ale zostawiam sobie nówki ToyoProxes T1-R:grin: Pisz PW do mrogala - ma namiary na nowe opony w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeTeR_lsw Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam mam ogromną prośbę i zarazem zagwozdkę potrzebuję numer oryginału koła zębatego do wałka rozrządu od strony wydechowej w 1.8t AEB to bardzo pilne proszę o pomoc u mnie jest koło o indeksie 027 109 111H i moim zdaniem jest to niewłaściwe kółko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Potrzebuje szybko informacji mam do kupienia felgi rozmiar 18' 7,5j ET51 czy podejdą do a4 b6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kolego nie wiem czy pilność już minęła ale ten nr który podałeś jest ok Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ktoś na forum w audicy miał dekory oklejone w czerwony kolor szukalem ale skutki marne :/ czy ktos z was robił taka operacje odsiwerzenia środka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi