Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt co do fajerwerek to najlepiej wyglądają te w odbiciu od maski :decayed:

W porównaniu do innych lat to malawo bylo samochodów. Pamiętam raz było 2 rzędy żeby się wszyscy zmieścili :decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślę że za rok będzie jeszcze mniej... :decayed:

Opublikowano

Witam.

Panowie zna ktoś z Was to miejsce pod kątem letniego urlopu bo to chyba wasze okolice ...

http://www.resortpiaseczno.pl/

Moze ktoś był tam i coś powie na ten temat.

Pozdro

Opublikowano

Jezioro jak jezioro, a ośrodka nie znam... byłem nad tym jeziorem 6-7 lat temu :decayed: było nawet spoko :decayed:

Opublikowano
Jezioro jak jezioro, a ośrodka nie znam... byłem nad tym jeziorem 6-7 lat temu :decayed: było nawet spoko :decayed:

Spoko bardziej chodziło mi o ośrodek ale dzieki.

Opublikowano

Ogólnie jeziorko spoko :) czyste i czysto do okoła :) w hotelu nie byłem ale jeziorko spoko :) sprzęt wodny może jestes najnowszy ale daje rade :) kajaki, rowerki :) po lesie mozna po spacerować z dala od cywilizacji :D tam jest nie duża wieś i troche domków i tyle :)

Opublikowano

Koledzy czy ktoś z Lublina posiada kabel VCDS potrzebuje jedną rzecz sprawdzić ponieważ nie mogę uruchomić doświetlania zakrętów w B8 i jaki ktoś ma program ponieważ działając na 10.6.3 nie widzi jednej rzeczy.

Opublikowano

No tereny sie zapowiadaja ciekawie a pytam o ośrodek bo bardzo fajne ceny ale tez opinie na necie srednie ale wiadomo jak to z opiniami od uj wie kogo....

Opublikowano

Witam serdecznie, poszukuję kogoś kto posiada kabelek VAG TACHO, potrzebuję odczytać kod pin immo, pomocy.

Opublikowano

obił mi się kiedyś o oczy w tym wątku temat maglownicy ale nie mogę tego odnaleźć. Gdzie zrobić cieknący magiel, żeby wyciągnęli naprawili i zamontowali?

Opublikowano
obił mi się kiedyś o oczy w tym wątku temat maglownicy ale nie mogę tego odnaleźć. Gdzie zrobić cieknący magiel, żeby wyciągnęli naprawili i zamontowali?

W Płouszowicach jest bardzo dobry zakład. Mi tam robilili pompę ale regenerują też magle.

Wiele osób poleca ich i ja równiez bo dobrze robia i dają gwarancje na robote.

Ato-Auto Andrzej Siwiec, Płouszowice | regiofirma.pl

Opublikowano

Ale bardzo drogi i leci w kulki gdzieś na Maja koleś robi:)

Opublikowano

Potrzebuję wyciągnąć PIN IMO lub zakodować kluczyk, proszę o pomoc bo byłem już u wielu w LBN i nici :/ Audi A4 B6 2.0 130 ALT benzyna 2000r. modelowo 2001.

Opublikowano

A zwykła adaptacja kluczyka nie przechodzi?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

orientujecie sie panowie czy gdzies w woj. lubelskim mozna wypozyczyc box dachowy ?

Opublikowano
orientujecie sie panowie czy gdzies w woj. lubelskim mozna wypozyczyc box dachowy ?

pakujesz się na powrót...? :naughty:

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

w lubelskim ogólnie lipa z tym tematem. wiem, że gros ludzi z LZ wysyła swoje magle chyba gdzieś na śląsk

powodzonka

Opublikowano

Mam takie czysto teoretyczne pytanie:)

Chodzi o to ze do vaga ludzie kupuja netbooki albo wykorzystuja laptopy a nie lepiej jest np. tablet ?

Jest mniejszy poręczniejszy :)Chyba ze vag nie chodzi na androidzie ?

Opublikowano

Nie chodzi i nie ma sterów pod kable.

Opublikowano

Potrzebuję dobrego blacharza-lakiernika w Lublinie lub okolicy. Oczywiście żeby nie zdarł ze mnie ostatniej złotówki bo tacy tez są :decayed:

Miałem mało przyjemny incydent i muszę dać samochód do zrobienia.

Opublikowano
Potrzebuję dobrego blacharza-lakiernika w Lublinie lub okolicy. Oczywiście żeby nie zdarł ze mnie ostatniej złotówki bo tacy tez są :decayed:

Miałem mało przyjemny incydent i muszę dać samochód do zrobienia.

dzwon podstawą tuningu :kox: body RS czy S, ostatecznie polift? :decayed: nic poważnego? Ja mogę polecić w Radzyniu... W LU nie znam, pytaj prezesa.