pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Są już ramki hehehTo jak, odbiór na spocie ?Ciekawe jak z pogodą wyjdzie, przydałoby się rozejrzeć za zadaszoną miejscówką w razie czego. Tak czy siak będę mnie nie będzie na spocie bo mam wesele i raczej nie dam rady ale może w poniedziałek damy radę się spotkać to ci dam ramki mamy z Pawłem taki sam, ly7q atlas grey tak tylko ja mam 17 a ty mam 18 Tak tak to Ciebie widzialem. Pozdrawiam A widzisz ale i tak pozdrawiam a co do ramek to w poniedziałek mogę wam podrzucić gdzieś do pracy jak ktoś chce I kto jedzie na spota jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja jutro będę jeśli się zbierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tak tylko jutro ma padać Ja może będę jak będę wstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja tez jutro juz bym zawital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No dawaj tylko jutro ma padać więc może na parkingu na Olimpię się spotkać tam na tym parkingu zadaszonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 http://www.foreca.pl/Poland/Lublin?details=20150621 ja tam nie widzę jutro deszczu, a z tego serwisu korzystam dość często i jest duża sprawdzalność jak pisałem wcześniej, potwierdzam swoją obecność jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A nie lepiej pod orkana na tesco? juz kiedys tam byl spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Już Panowie nie zmieniajmy tego co było ustalone, jest Arena i niech tak zostanie jak w tytule wątku. Dobra lokalizacja, dużo miejsca. Jak będzie deszczowo parking podziemny 0 na Olimpie i na tym bym zakończył dyskusję odnośnie miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja niestety nie będę na spocie Siedzę w Łodzi i dopiero w poniedziałek wracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tak tylko wiesz jak zacznie padać to gdzie jedziecie bo może wstapie na spota ?tak żeby na forum pisało oto chodzi To jak na Olimpię to git jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) pawel212333, weź ramkę Jutro najprawdopodobniej jak nic mi nie wyskoczy będę. Co do miejscówki zadaszonej to może e.leclerc zana? Edytowane 20 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ramki mam cały czas w samochodzie tylko nie Wiem czy dam radę muszę żonę namówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A jeszcze duży, jasny i zadaszony parking jest na FELICITY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Też prawda tam też jest fajny parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) jutro się dogada, może akurat będzie ładnie i pod areną wypali Edytowane 20 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 będzie pogoda, zobaczycie może ktoś chciałby sprawdzić bezwypadkowość swojego auta, mam na stanie miernik lakieru, mogę zabrać na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Jak dobrze pójdzie i ja zawitam po raz pierwszy na spota. Mam pytanko może ktoś ma wlepy klubowe na zbyciu to tym odkupił Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 będzie pogoda, zobaczycie może ktoś chciałby sprawdzić bezwypadkowość swojego auta, mam na stanie miernik lakieru, mogę zabrać na spota Bardzo chętnie bym sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak narazie pogoda dobra oby nie zapeszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 będzie pogoda, zobaczycie może ktoś chciałby sprawdzić bezwypadkowość swojego auta, mam na stanie miernik lakieru, mogę zabrać na spota też się piszę na mierzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi