Opublikowano 4 Września 201510 l Następnym razem zrobie fotę na zamknietych to bedzie widać podświetlane klameczki
Opublikowano 6 Września 201510 l może ktoś podesłać namiary na miejscówkę która zrobiłaby adaptacje common rail'a? Edytowane 8 Września 201510 l przez xMarcin95x
Opublikowano 6 Września 201510 l Co tu taka cisza? Wysłane za pomocą Commodore 64 jutro mam kontrolę skarbową to siedzę cicho :facepalm:
Opublikowano 7 Września 201510 l Nie, 5 ludzi zawieść Wysłane za pomocą Commodore 64 Projekt ukończony Wysłane za pomocą Commodore 64
Opublikowano 7 Września 201510 l Nie, 5 ludzi zawieść Wysłane za pomocą Commodore 64 Projekt ukończony Wysłane za pomocą Commodore 64
Opublikowano 8 Września 201510 l Prawie jak B7, duzy grill robi robote Edytowane 8 Września 201510 l przez Herdas
Opublikowano 8 Września 201510 l Prawie jak B7, duzy grill robi robote Bo chłopak ma fantazje! - i koszty zmniejszone do minimum. [emoji383] Wysłane za pomocą Commodore 64
Opublikowano 9 Września 201510 l No to fakt ma fantazję Koledzy mam pytanie co lepiej wybrać eibach prokit czy vogland bo ze sprowadzeniem mi nie wyszło chce obniżyć moją audiczke i nie Wiem co wybrać
Opublikowano 9 Września 201510 l Ja bym brał eibacha. btw Ciekawy jestem kto odziedziczy po sprzedaży mojego samochodu tytuł największej kozy b6 na spotach [emoji2]
Opublikowano 9 Września 201510 l No ciekawe kupiłeś już furmanke Hm ja nie bo obnizam hehe kogoś się znajdzie
Opublikowano 9 Września 201510 l No ciekawe kupiłeś już furmanke pod koniec września śmigam do DE, u nas nie oglądam bo szkoda mojego czasu miało być wcześniej, ale pozmieniał mi się grafik w robocie i dopiero wtedy wygospodaruję trochę wolnego
Opublikowano 10 Września 201510 l No ciekawe kupiłeś już furmanke pod koniec września śmigam do DE, u nas nie oglądam bo szkoda mojego czasu miało być wcześniej, ale pozmieniał mi się grafik w robocie i dopiero wtedy wygospodaruję trochę wolnego masz nagrane już jakieś miejsce czy w ciemno? Dalej opłacają się takie wypady?
Opublikowano 10 Września 201510 l Autor Koledzy mam pytanie co lepiej wybrać eibach prokit czy vogland bo ze sprowadzeniem mi nie wyszło chce obniżyć moją audiczke i nie Wiem co wybrać Zdecydowanie Eibach ProKit. Auto wygląda ładnie i jest komfortowo jak na -30mm
Opublikowano 10 Września 201510 l masz nagrane już jakieś miejsce czy w ciemno? Dalej opłacają się takie wypady? http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-autos/anzeige:angebote/c216czyli niemieckie olx lub mobile.de uprzednia rezerwacja 2-3 aut w bliskiej lokalizacji i jazda śmigam z kolegą z forum KA czy się opłaca ? na pewno tak jeśli chodzi o stan samochodu, tam jeszcze prywatni sprzedawcy nie kantują cenowo też można się targować, przykładowo na początku tego roku swoją b6-kę kupiłem za 3700 euro gdzie jeszcze dodatkowo euro było tańsze niż teraz bo kupowałem po ok. 4 zł.
Opublikowano 10 Września 201510 l Koledzy potrzebuje wlacznik drl na podmianke aby sprawdzić. , moj cos nie chce hulać