Opublikowano 27 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:)
Opublikowano 27 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca !
Opublikowano 27 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca ! Jestem i za 2 tygodnie ( jeszcze będzie przepustka)))
Opublikowano 27 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca ! Jestem i za 2 tygodnie ( jeszcze będzie przepustka) ))
Opublikowano 28 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Arrcio żona Cię na spota puściła ??
Opublikowano 28 Września 201510 l Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Arrcio żona Cię na spota puściła ?? No popatrz popatrz udało się, miała Gest:) wpadaj na spota bo B8 są zawsze rodzynkami:)
Opublikowano 28 Września 201510 l Panowie gdzie w Lublinie albo w okolicach zdiagnozuje i ewentualnie wymienię napinacz łańcucha rozrządu ?? Tylko fachowa robota
Opublikowano 29 Września 201510 l pytanie do prezesa trzeba ogarnąć miescówke na na spociki zimowe moja propozycja to miescówka na felicity czekam na wasze odpowiedzi
Opublikowano 29 Września 201510 l pytanie do prezesa trzeba ogarnąć miescówke na na spociki zimowe moja propozycja to miescówka na felicity czekam na wasze odpowiedziPopieram miejscówkę
Opublikowano 29 Września 201510 l Autor Na spocie właśnie o tym rozmawialiśmy i myśleliśmy o galerii orkana, tam gdzie ostatnio byliśmy jak lało. Tam też wcześniej odbywały się spoty zimowe i było cacy. Jest tam taki parking schowany z boku i warunki sprzyjają
Opublikowano 29 Września 201510 l Też może być bo aura niedługo nie będzie sprzyjać na spoty pod areną
Opublikowano 29 Września 201510 l Autor No właśnie. To teraz pytanie w sprawie kolejnego spota, czyli tego 11 października. Pod Areną jest zakończenie sezonu i impreza jest do 17. Przyjeżdżamy wcześniej i wbijamy na imprezę? Oczywiście później można jeszcze zostać https://www.facebook.com/events/126989500983950/ W dniu 11 października 2015 roku, wspólnie z Miejskim Ośrodkiem Sportu i Rekreacji w miejscu Stadion Arena Lublin, Lubelskie Klasyki Nocą, Low Lublin oraz Stowarzyszeniem Moto Inicjatywa organizujemy jedyne w swoim rodzaju wydarzenie kulturalno-motoryzacyjne jakim jest Oficjalne Zakończenie Sezonu Moto.Impreza ma na celu zrzeszać pasjonatów motoryzacji z całego regionu województwa lubelskiego oraz promować bezpieczeństwo i kulturę jazdy uczestników ruchu drogowego.Wydarzenie ma charakter niekomercyjny, a wstęp jest bezpłatny.Jednym z punktów imprezy będzie rozegranie meczu piłki nożnej na boisku treningowym stadionu ARENA Lublin w dniu 11.10.2015 o godzinie 12.00 pomiędzy drużyną motocyklistów a telewizją TVP.Mecz rozegrany zostanie nie tylko dla uświetnienia imprezy, ale będzie również wspierał zbiórkę środków na operację serca dla 1-rocznej Mai Zabłockiej.Program Imprezy:➡ 10:00 – Rozpoczęcie wydarzenia.➡ 10:00-11:00 – Przyjazd pierwszych pojazdów oraz ustawienie w wyznaczonym miejscu na parkingu.➡ 10:30-11:30 – Przejazd parady motocyklowej ulicami miasta lublin według uzgodnionej trasy.➡ 11:30 – 12:00 – Ustawienie uczestników parady w wyznaczonym miejscu na parkingu.➡ 12:00-13:30 – Mecz charytatywny „Motocykliści kontra TVP” dochód z darowizn zostanie przeznaczony na leczenie „Małej Mai”➡ 12:00-13:30 – Pokazy ratownictwa medycznego zorganizowane przez firmę Medikurs➡ 13:40–14:00 – Pokazy stuntu motocyklowego na przygotowanym placu. Zabawę zapewnia Total Mess Crew➡ 14:00–15:00 – Konkursy dla uczestników➡ 14:45–15:15 – Pokazy stuntu motocyklowego na przygotowanym placu➡ 15:15-16:00 – Pokazy służb mundurowych➡ 17:00 – Zakończenie wydarzeniaImprezy towarzyszące:➡ 10:00- 14:00: akcja oddawania krwi w KRWIOBUSIEPodczas trwania imprezy przez cały czas uczestnicy będą mogli skorzystać z symulatorów samochodowych, alkogogli zapewnionych przez OSK AUTOHOLIK zapewnionych przez OSK AUTOHOLIK oraz hamowni motocyklowej zapewnionej przez SMG - Serwis Motocykli Garbów.
Opublikowano 29 Września 201510 l Wg. mnie można by było wpaść wcześniej Edytowane 29 Września 201510 l przez xMarcin95x
Opublikowano 29 Września 201510 l kupiłem furkę niestety nie dla siebie wozidełko dla żony 1.0, potwór a nie samochód ale 2010 r. i mały przelot nas skusiły
Opublikowano 29 Września 201510 l Nowe audi hehe i na pewno nie dla żony tylko ty chciałeś mieć 3 gary pod maską hehehe i do tego tę przyspieszenie i moc heheh żartuje oczywiście Hugo zaznacz na początku tematu ze będzie 11 zmiana godziny bo jak ktos Nowy przyjedzie
Opublikowano 29 Września 201510 l Kurczę Paweł, rozszyfrowałeś mnie btw kupno Audicy coraz bliżej tylko czasu ciągle brak, ta wyżej znalazła się na miejscu