mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Jeszcze nie. Czy taka będzie ok? http://allegro.pl/manetka-przelacznik-pelny-fis-audi-a4-b6-b7-i6005508586.html miałem pytać ale myślałem że to oczywiste że potrzebna jest :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 miałem pytać ale myślałem że to oczywiste że potrzebna jest :-D Nie dla każdego, szczególnie dla " świeżego " posiadacza Audi Kupuję, na tej aukcji co podałem mają też wersję do Sedana.Ktoś chętny pomóc w montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Montaż banalnie prosty, dasz radę a co do kodowania proboj pogadać z chłopakami może ktoś na spocie ci za koduje, kiedyś Herdas to robił ale pojechał za miedzę, pogadaj z Simmon- em on świetnie ogarnia kodowania. Edytowane 13 Maja 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 chętnie bym pomógł ale daleko jesteś. ktoś Ci wymieniał licznik? dziwne że nie masz wajchy w b6.. jakbyś sam się brał, to na odlaczonym aku i delikatnie z kiera żeby taśmy nie urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Tylko kolego Zaopatrz się w torxy, jak coś mogę wesprzeć cię wiedzą i narzędziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) pogadaj z Simmon- em on świetnie ogarnia kodowania. Simmona miałem okazję poznać już na ostatnim spocie, faktycznie jest obcykany w te klocki. chętnie bym pomógł ale daleko jesteś. Ja nie mam problemu z tym, aby któregoś pięknego dnia wybrać się do Puław ktoś Ci wymieniał licznik? dziwne że nie masz wajchy w b6.. Nic mi na ten temat nie wiadomo.. Mam tempomat, mam pełny FIS, nie mam wajchy z przyciskiem Tylko kolego Zaopatrz się w torxy, jak coś mogę wesprzeć cię wiedzą i narzędziami. Tomasz, czy Ty byłeś na ostatnim niedzielnym spocie w Lbn? Edytowane 13 Maja 2016 przez Kazim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ktoś chętny pomóc w montażu?W razie czego mogę pomóc z montażem i kodowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 pogadaj z Simmon- em on świetnie ogarnia kodowania. Simmona miałem okazję poznać już na ostatnim spocie, faktycznie jest obcykany w te klocki. chętnie bym pomógł ale daleko jesteś. Ja nie mam problemu z tym, aby któregoś pięknego dnia wybrać się do Puław ktoś Ci wymieniał licznik? dziwne że nie masz wajchy w b6.. Nic mi na ten temat nie wiadomo.. Mam tempomat, mam pełny FIS, nie mam wajchy z przyciskiem Tylko kolego Zaopatrz się w torxy, jak coś mogę wesprzeć cię wiedzą i narzędziami. Tomasz, czy Ty byłeś na ostatnim niedzielnym spocie w Lbn? Tak, to u mnie Simmon kodował klime.Z kad wiesz że masz pełny fis, jak tylko pukając wajcha można sprawdzić, chyba że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To może jestem w błędzie. Czy pełny FIS to jest ten ze sprawdzeniem podzespołów "OK" i innymi komunikatami u góry wyświetlacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 pokaz fotke licznika. Ktoś chętny pomóc w montażu?W razie czego mogę pomóc z montażem i kodowaniem.polecam tego Pana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) http://postimg.org/image/6fve2479d/ W razie czego mogę pomóc z montażem i kodowaniem. Dziękuję Zanotowane Edytowane 13 Maja 2016 przez Kazim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 nie no, full fis. ktoś musiał dokładać i olac temat wajchy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Wiesz co, z tym dokładaniem to nie wiem. Auto miało do tej pory 2 właścicieli, pierwszym była kobieta w Szwecji, która z autem nie robiła absolutnie nic w kierunku modów, drugim mój znajomy, który również nie przeprowadzał żadnych modyfikacji przez 4 lata posiadania.Możliwe, że auto zostało tak skonfigurowane w salonie bez tej manetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Szwecja dziwny kraj.. A masz coś ciekawego w kodach wyposazenia? może wyjmij licznik i sprawdź czy są trzy kostki. jak tylko dwie to gdzieś ktoś coś... takie moje zdanie mało znającego się. może trzeba będzie wymienić wsad jakby wajcha nie zmieniała nic na fisie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 możliwe, btw wrzuci ktoś foto jak wygląda pół fis szukam na necie i nie mogę tego odróżnić w B6'tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Powiem Ci tak, co mnie bardzo dziwi to to, że auto ma ori xenony, skóry, grzane stołki, tempomat, pełny pakiet światło z ambiente + klamki, a z tyłu szyby korbotronik... Plus jakiś dodatkowy alarm DEFA Security, i dziwną wtyczkę po prawej stronie przedniego zderzaka. Czyżby dogrzewanie w zimę?? Dziwny kraj dziwnych samochodów Edytowane 13 Maja 2016 przez Kazim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 możliwe, btw wrzuci ktoś foto jak wygląda pół fis szukam na necie i nie mogę tego odróżnić w B6'tce polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Panowie panowie :-) w b6 wszystkie liczniki mają duży wyświetlacz :-) różnica jest TYLLO I WYŁĄCZNIE w manetce. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Czyli wystarczy zmiana manetki + adaptacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Panowie panowie :-) w b6 wszystkie liczniki mają duży wyświetlacz :-) różnica jest TYLLO I WYŁĄCZNIE w manetce. :-)kiedys sie kupi b6/7 to bede wiedzial :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi