Goofy Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dokładnie tak jak mówi soul87, i z moich obserwacji zauważyłem że auta które nie miały fabrycznego ori radia za zwyczaj nie miały manetki z fis, ale podkreślam to moje spostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Siema!Pomoże ktos?Kupiłem zmieniarke xcarlink i nie zapamiętuje mi ostatniego utworu oraz na karcie sd lubi sie wyłączyć i wtedy tylko zjazd na pobocze(trzeba gasić auto i po zapaleniu dopiero ożywa).Na pendrivie sie nie wyłącza ale w obydwu prtzypadkach mimo ze skończyłem słychać muzy na cd5 utwór 60 załącza się cd1 ut.45 w car audio powiedzieli ze coś z softem.Można u kogoś podłączyć i sprawdzić jak to sie ma?Bo już nie wiem czy odsyłać?Wole się upewnić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach wjezdzam pierwszy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach I po co się było przyznawać? Teraz to się nie odgonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) wjezdzam pierwszy :-D I po co się było przyznawać? Teraz to się nie odgonisz Nie ma problemu, najwyżej będzie nowe miejsce na spota Edytowane 18 Maja 2016 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach To kiedy rezamy manetkę i FIS w mojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kiedy dusza pragnie. fajnie by było znaleźć kogoś kto jest ogarnięty w elektryce bo ja to się boję kabli;P. Wolę głowę zrzucić niż w instalacji się babrac;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Manetka i fis to nie problem, trzeba kodowac i jeździć aby zgasły kontrolki, taka konfiguracja wszystkiego i smiga Przy montażu mogę pomóc Edytowane 19 Maja 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Przy montażu mogę pomóc Tomasz, to może ogarniemy w Niedzielę na spocie. Będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Bede, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nikt nie pomoże? Chce tylko sprawdzić czy u kogoś będzie działać normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Przy montażu mogę pomóc Tomasz, to może ogarniemy w Niedzielę na spocie. Będziesz? Na spocie raczej rady nie damy bo trzeba poduche zdjąć, ale musisz z kimś na kodowanie bo ja takich rzeczy nie zrobię bo nie mam programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Na spocie raczej rady nie damy bo trzeba poduche zdjąć,A jaki to problem? Przecież to chwilka roboty. To kiedy rezamy manetkę i FIS w mojej?Chcesz mieć zamontowane i zakodowane wszystko od ręki jak nalezy to pisz PW i Ci zrobię, a jak chcesz robić na raty to szukaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Realowiec -R7 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach. Czyżby się ktoś obraził? nikt takiej zmieniarki nie ma i nikt nie odpisywał, chyba że chcesz sobie ze mną pogadac gdzie ja udaje ze mam a ty sie irytujesz że marnuje Ci czas... co do klimy, już było o to tutaj pytane, trzeba poszukać. @Realowiec-r7: http://www.auto-klima.lublin.pl/przewineła sie pare razy na plus w temacie. Edytowane 21 Maja 2016 przez mophk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. http://www.strona.telemyjnia.nazwa.pl/nabijanie-klimatyzacji-lublin-promocje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach. Masz Racje, Nikt tu nie pomoże, bo to nie jest temat do pomagania, więc niech zapyta w odpowiednim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ale z tego robicie problem. Jeśli ktoś zna to niech się wypowiada a nie pisze na pusto. Chyba dobrze ze pisze na głównym wątku a nie tworzy nowy albo pisze w jakimś gdzie odpowiedzi nie otrzyma od ludzi z okolicy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi