arczi900819 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Jaaaa, kolejny temat ze spotami hehe. Jak bym został na weekend w Lbn to mógłbym przyjść... ;] albo Rafalek by przyjechał po mnie
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 albo Rafalek by przyjechał po mnie Ja po Ciebie? kiedy jak gdzie?
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Nie jednemu psu burek na imie Ale jak najbardziej wpadaj archi
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 albo Rafalek by przyjechał po mnie Ja po Ciebie? kiedy jak gdzie? no tam gdzie zwykle się spotykaliście
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 :naughty: :naughty: Zamienię 2 opony Dunlop Sport 225/45/17 z 2007 roku na inne 17" nie jodełka
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 własnie :> rafalekx chce spota wojewódzkiego robić, a zachowuje się jak przystało na starego drogowca - spychologa czyli że na kogo? spychloga? I ja nic nie chcę organizować tylko założyłem odpowiedni temat żeby każdy mógł proponować terminy i miejsce takich spotów, a to że założyliście kolejny i robicie coś podobnego to inna sprawa :gwizdanie: a Ty dalej nie rozumiesz idei tego wątku dlaczego wy o tym wojewódzkim ciagle piszecie, zróbcie typowy spot lubelski(Lublin) :gwizdanie:
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 panowie ktoś chętny na zamianke Zamienię 2 opony Dunlop Sport 225/45/17 z 2007 roku na inne 17" nie jodełka
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 :naughty: :naughty: Zamienię 2 opony Dunlop Sport 225/45/17 z 2007 roku na inne 17" nie jodełka pytałes mateusza czy nie zaintersowany dmuchawką seryjną
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 :naughty: :naughty: Zamienię 2 opony Dunlop Sport 225/45/17 z 2007 roku na inne 17" nie jodełka pytałes mateusza czy nie zaintersowany dmuchawką seryjną pytałem ale on sie boi że znowu kupi padaczkę
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 :naughty: :naughty: Zamienię 2 opony Dunlop Sport 225/45/17 z 2007 roku na inne 17" nie jodełka pytałes mateusza czy nie zaintersowany dmuchawką seryjną pytałem ale on sie boi że znowu kupi padaczkę
Hugo Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 tzn jak nie jodełka? o co kaman? Nie kierunkowe Czyli taka jak poniżej
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem.
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem. bo jodełkę trochę słychać
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem. bo jodełkę trochę słychać Jaja sobie robisz? Co Ty masz z tymi uszami? Diesel za głośny, opony w jodełke za głośne Ja jeżdżę na Fulda carat progresso http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/122187 i jest cisza jak makiem zasiał Ale cóż skoro jestes papuc tak wrażliwy to zamieniaj
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem. bo jodełkę trochę słychać Jaja sobie robisz? Co Ty masz z tymi uszami? Diesel za głośny, opony w jodełke za głośne Ja jeżdżę na Fulda carat progresso http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/122187 i jest cisza jak makiem zasiał Ale cóż skoro jestes papuc tak wrażliwy to zamieniaj życie :>
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem. bo jodełkę trochę słychać Jaja sobie robisz? Co Ty masz z tymi uszami? Diesel za głośny, opony w jodełke za głośne Ja jeżdżę na Fulda carat progresso http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/122187 i jest cisza jak makiem zasiał Ale cóż skoro jestes papuc tak wrażliwy to zamieniaj życie :> Zastanów sie nad kupnem jakiegoś meleksa elektrycznego. Bedzie jeszcze ciszej
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Aha luz. Tak mi się wydawało ale się zamotałem bo nie bardzo rozumiem dlaczego paput chce wymienić takie opony na inne z innym bieżnikiem. bo jodełkę trochę słychać Jaja sobie robisz? Co Ty masz z tymi uszami? Diesel za głośny, opony w jodełke za głośne Ja jeżdżę na Fulda carat progresso http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/122187 i jest cisza jak makiem zasiał Ale cóż skoro jestes papuc tak wrażliwy to zamieniaj życie :> sprzedam ci 15ki slicki zimowe i dobrą płytke CD z dzwiękiem V8
rafalekx Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no tam gdzie zwykle się spotykaliście zwykle czyli że ja się z nim spotkałem więcej niż jeden raz? a Ty dalej nie rozumiesz idei tego wątku dlaczego wy o tym wojewódzkim ciagle piszecie, zróbcie typowy spot lubelski(Lublin) :gwizdanie: To sobie poczytaj dokładnie jeszcze raz bo widać że Ty nie rozumiesz tej idei A na marginesie dość tych wywodów na temat idei spotów... bo to jest już a ja dzisiaj nie mam nastroju na takie głupoty bo jodełkę trochę słychać :shocked: Ty na serio jesteś jakiś... nawet nie wiem jak to określić Jaja sobie robisz? Co Ty masz z tymi uszami? Diesel za głośny, opony w jodełke za głośne Kurcze no paput jest wymagający
pastaldo Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 http://allegro.pl/breloczki-audi-bmw-vw-volkswagen-golf-opel-kia-i1491143863.html Tu jest aukcja z breloczkami. Zainteresowany ktoś? Można różne wzory itp (opisane w aukcji) Ja będę zamawiał dla siebie 2 szt. Jesli bedzie 5 szt wysyłka będzie gratis. Jesli ktos bedzie na 100% pewny to może mi podesłac co chce (co do kasy PW) i rozdałbym mam nadzieje na zlocie
Rekomendowane odpowiedzi