oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Pierwsze hamowanie po programie dało 171.3 387.2 A skończyło się na:
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 bonusik w serii i wynik wyszedl ladny
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 bonusik w serii i wynik wyszedl ladny no ucieszyłem się z niego troszkę Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu ;>>
Krzy0 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Ładna seria ,ja musze swojego mula od mulic
Jarol Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 bonusik w serii i wynik wyszedl ladny no ucieszyłem się z niego troszkę Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu ;>> Przyzwyczaisz sie i to bardzo szybko i znów bedzie mało mocy :>
akjam Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 bonusik w serii i wynik wyszedl ladny no ucieszyłem się z niego troszkę Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu ;>> Przyzwyczaisz sie i to bardzo szybko i znów bedzie mało mocy :> Kiedyś w to nie wierzyłem... Gratki wyniku! Jak hamulce?
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 bonusik w serii i wynik wyszedl ladny no ucieszyłem się z niego troszkę Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu ;>> Przyzwyczaisz sie i to bardzo szybko i znów bedzie mało mocy :> Kiedyś w to nie wierzyłem... Gratki wyniku! Jak hamulce? raz poczułem że słabe ale i tak w planach wiosennych jest wymiana na większe wywalenie kata no i wstawienie większego coolera ;>
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :oklaski: :oklaski: a nie mówiłem... ładny wynik
oZiX Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 :oklaski: :oklaski: a nie mówiłem... ładny wynik jak zawsze miałeś rację ;>
simon__75 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu Tzn jaka to nowa prca samochodu ? Jakoś inaczej motorek chodzi po virusie? Mam zamiar udac sie do Dyno...(z racji ze do Rogala mam ładny kawałek)....troszke czytalem ale nikt nic nie pisal o innym głosie pracy silnika...
KOval81 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowej pracy samochodu Tzn jaka to nowa prca samochodu ? Jakoś inaczej motorek chodzi po virusie? Mam zamiar udac sie do Dyno...(z racji ze do Rogala mam ładny kawałek)....troszke czytalem ale nikt nic nie pisal o innym głosie pracy silnika... Koledze chyba chodzi o sposób jazdy na nowym setupie - inne zakres użyteczny obrotów, momentu, mocy, itp. Co do głośności silnika po sofcie, to podświadomie niektórzy już to wychwytywali, ale jak napisałem - raczej podświadomie :>
oZiX Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 dokładnie to co napisał kolega wyżej
PIXI Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 :oklaski: :oklaski: a nie mówiłem... ładny wynik jak zawsze miałeś rację ;> Cieszę się niezmiernie :gwizdanie: że jesteś zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi