irlandczyk007 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Powiedzcie mi prosze ile mat wygłuszajacyh potrzeba do audi b6? Biore pod uwage dynamat.Nic innego nieche
rysiuu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Minimum socjalne (zamknięcie komory drzwi/wygłuszenie blachy do której zamocowany jest głośnik) - 1x door kit Porządne zrobienie drzwi (jak powyżej + wygłuszenie blachy zewnętrznej) - 2x door kit
irlandczyk007 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Rysiu.A ty jak myslsiz ile tej maty bedzie potzrebne.
Watson Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Powiedzcie mi prosze ile mat wygłuszajacyh potrzeba do audi b6? Biore pod uwage dynamat.Nic innego nieche Dlaczego nie bierzesz pod uwage innych mat i wybrales akurat Dynamat ?
AudioBas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi prosze ile mat wygłuszajacyh potrzeba do audi b6? Biore pod uwage dynamat.Nic innego nieche Dlaczego nie bierzesz pod uwage innych mat i wybrales akurat Dynamat ? Dobre pytanie ;-) Vibroplast M1, GMS też fajne maty ;-)
Rekomendowane odpowiedzi